... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

RE5PECT-G napísal:Tak som zvedavy ci mi zapisu R18" na e36 320 ci to bude daky problem

chico69 napísal:ja mám zapísané v techničáku 17" 225/45 a aj 18" 255/35 ... ale nemám tam 17" 245/40 .. a vzadu mám práve tie 245 ..
musím mať asi presne tie rozmery obuté čo mám v TP, hej ? čiže by som musel mať v TP aj 245/40 ..
môžu ma za to po.ebať zelení ? lebo však keď mám v TP 255 ... hm ?
 cize proste nevedel podla coho je to tak ale ze je to tak a basta...
  cize proste nevedel podla coho je to tak ale ze je to tak a basta...  

BlackMW napísal:Treba podat vyplnenu ziadost aj ked tam nebude ta nalezitost - certifikat.
On musi zobrat ziadost, alebo ju daj do podatelne
a potom ma mesiac na to aby sa pisomne vyjadril a uviedol dovod zamietnutia ziadosti,
t.j. aky certifikat si nedolozil a podla akeho zakona, t.j. to co ti nechcel povedat.
Inac momentalne by som to nejak moc neriesil, podaj si ziadost o vydanie polykarbonatovej karticky (maly TP),
v ktorej ziadne rozmery kolies zapisane niesu ani na vrchu ani v cipe.
t.j. nebude co precitat ani ked uz budu mat citacky,
tento tyzden som tam zongloval s kartickami pri tej citacke na DI,
je tam 13 stranok o aute, majitelovi, je tam STK, EK, poistka,
ale nie su tam kolesa ani tazne zariadenie
samozrejme je lepsie vsetko mat zapisane kvoli tomu ked sa nieco stane,
aby napr. poistovna nemala s cim spekulovat..
 to vies lebo ja verim ze vo vyhlaske urcite nieje ze to musim mat od distributora alebo priamo od firmy ETOP... urcite to bude napisate nejak somarsky a zamotane ze sa s tym bude dat korculovat
 to vies lebo ja verim ze vo vyhlaske urcite nieje ze to musim mat od distributora alebo priamo od firmy ETOP... urcite to bude napisate nejak somarsky a zamotane ze sa s tym bude dat korculovat  

mareko258 napísal:[cele slovensko je skorumpovane, a ako som sam na vlastnej kozi zazil, tak ked chces nieco vybavit tak je najlepsie dat nieco do vrecka urcitej osobe, ktora ma kade tade znamosti a potom to ide ako po masle, inak je to pekna k....a ten zapis kolies riesit, vsade su pekny hajzlikovia.

http://www.profipneuservis.sk/
  http://www.profipneuservis.sk/