... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i
Kraj: Žilinský

Re: ZAMKNUTIE FORA E36 NA WWW.BMWKLUB.CZ !!!

Štvrtok, 26. Februára 2009, 07:09

Duffy napísal:
dnes sa uz navaza hockto do hocikoho .
ale len na internete :)

Samozrejme, s týmto súhlasim, v prvom rade ide o osobnú sebadisciplínu, aby človek dokázal potlačiť grafomanský exibicionizmus a netlačiť prezentáciu svojeho ega kde sa len dá, na bmw.cz aj sk sú priestory na voľný pokec o čomkoľvek, ale sú ľudia ktorí sa nedokážu udržať a tlačia kydy do inzerátov, rozvíjaju svojé témy v cudzích vláknach,to je proste na zabitie, v racionálnej téme o servise alebo konkrétnom probléme sa niekedy debata odvedie úplne mimo, a potom niečo hľadať a nájsť je utrpenie, Včera som hľadal na sk aj cz snáď 4 hodiny, prečítal Giga hovadín a stejnak som nenašiel.Nech sa každý nad sebou zamyslí, hlavne tí ktorí majú za pol roka 1000 príspevkov či je nutné ku všetkému sa vyjadrovať.Prajem pekný deň
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Štvrtok, 26. Februára 2009, 08:26

Oldman napísal:
Samozrejme, s týmto súhlasim, v prvom rade ide o osobnú sebadisciplínu, aby človek dokázal potlačiť grafomanský exibicionizmus a netlačiť prezentáciu svojeho ega kde sa len dá, na bmw.cz aj sk sú priestory na voľný pokec o čomkoľvek, ale sú ľudia ktorí sa nedokážu udržať a tlačia kydy do inzerátov, rozvíjaju svojé témy v cudzích vláknach,to je proste na zabitie, v racionálnej téme o servise alebo konkrétnom probléme sa niekedy debata odvedie úplne mimo, a potom niečo hľadať a nájsť je utrpenie, Včera som hľadal na sk aj cz snáď 4 hodiny, prečítal Giga hovadín a stejnak som nenašiel.Nech sa každý nad sebou zamyslí, hlavne tí ktorí majú za pol roka 1000 príspevkov či je nutné ku všetkému sa vyjadrovať.Prajem pekný deň

tak s tymto suhlasim =D>
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

jany
Autor témy
Kraj: Košický

Štvrtok, 26. Februára 2009, 12:08

Oldman napísal:
Na jeden tvoj užitočný topic máš desiatky dementných otázok, funkcia Hladat ti nič nehovorí, a spametaj sa , nehovoríš s niekým kto má 20 rokov

Sak prave, kazdy nejako zacinal a zacina, ty si pisal svoje topicy na zaciatku ako profik - ty si spadol z neba uceny ... ( nie vsetci sme takto mudry ) a aj vdaka stupydnym topicom sa ucime .... Myslim ze o tom to forum je.

Vsimni si, ze na amatera s dementnimi otazkami sa snazim pomoct ak mozem ....
Myslim ze ohladne tych svetiel som lepsi topic este necital ....
( Akoze dement pomohol kope ludi na CZ aj SK fore ... )

Moje otazky su jasne a maju vo vacsine podlozene foto a su vystizne,
tykaju sa speci mojho problemu ....
Ak nieco neviem a neviem to najst tak sa opytam - aj pre profika dementu otazku,....
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... uthor=jany

Ak by sa tu bavili iba profici tak neviem vsak ocom ...

To co malo znamenat ten tvoj VYPAD ?????
Je to koretkne na obsah zalozeneho topicu ?
Na vseobecne polozenu otazku ?

Stacilo slusne zareagovat, ako tu uz niekto pisal, ze si slusny ....

Zaujimave ze kopec ludi odsudzuje zamknutie toho fora, a vtejto diskusii uistuje ze na SK fore to nehrozi ....
(Asi potom na pointe toho mojho topicu nieco bude)

PS1: Ja tiez nemam 20 rokov a mam pocit ze pisem do fora a nie sniekym rozpravam....
PS2: Aka odozva taka odpoved (zakon akcia-reakcia)
Naposledy upravil/-a jany v Štvrtok, 26. Februára 2009, 12:53, upravené celkom 1 krát.

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 26. Februára 2009, 12:35

pekne si to napisal jany =D>
Klub tvoria ľudia, nie autá...

K2
Auto: e36 328iA coupe

Štvrtok, 26. Februára 2009, 12:40

PISAL jany: Sak prave, kazdy nejako zacinal a zacina, ty si pisal svoje topicy na zaciatku ako profik - ty si spadol z neba uceny ... ( nie vsetci sme takto mudry ) a aj vdaka stupydnym topicom sa ucime .... Myslim ze o tom to forum je.

Toto davam za pravdu. Nie kazdy sme sa narodili s klucom v ruke. A uz som to aj niekde spominal, blbou otazkou prideme ku mudrej odpovedi(samozrejme ked sa ku teme nezacnu vyjadrovat ludia co zjedli vsetku slavu na svete). Sme na fore treba diskutovat no ale treba dodrziavat aj nejake pravidla. Inak mna tiez nenapadne nikdy zadat funkciu HLADAT az ked to niekde pripomenie admin az vtedy ma to napadne :P

Hyri : tvoje prispevky mi zovieraju krv v zilach!

sorry za OT.
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 26. Februára 2009, 14:49

K2 napísal:
PISAL jany: Sak prave, kazdy nejako zacinal a zacina, ty si pisal svoje topicy na zaciatku ako profik - ty si spadol z neba uceny ... ( nie vsetci sme takto mudry ) a aj vdaka stupydnym topicom sa ucime .... Myslim ze o tom to forum je.

Toto davam za pravdu. Nie kazdy sme sa narodili s klucom v ruke. A uz som to aj niekde spominal, blbou otazkou prideme ku mudrej odpovedi(samozrejme ked sa ku teme nezacnu vyjadrovat ludia co zjedli vsetku slavu na svete). Sme na fore treba diskutovat no ale treba dodrziavat aj nejake pravidla. Inak mna tiez nenapadne nikdy zadat funkciu HLADAT az ked to niekde pripomenie admin az vtedy ma to napadne :P

sorry za OT.

A to je prave chyba. KAZDY JEDEN UZIVATEL by mal predtym, ako sa po miliontykrat opyta na tu istu vec, pouzit prave tuto funkciu. Skusenejsich uzivatelov totiz nebavi milionkrat odpovedat na tu istu otazku a preto niekedy reaguju podrazdene, pripadne odpovedaju tak, ako pisal jany
jany napísal:
samozrejme ked sa ku teme nezacnu vyjadrovat ludia co zjedli vsetku slavu na svete

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Februára 2009, 14:57

MT-SPEEDY napísal:
A to je prave chyba. KAZDY JEDEN UZIVATEL by mal predtym, ako sa po miliontykrat opyta na tu istu vec, pouzit prave tuto funkciu. Skusenejsich uzivatelov totiz nebavi milionkrat odpovedat na tu istu otazku a preto niekedy reaguju podrazdene, pripadne odpovedaju tak, ako pisal jany

tak ked mi nieco vadi tak sa radsej nevyjadrim :wink:
radsej necham topic zapadnut prachom ako donho pisat nezmysli
predsa ten ktoremu si predtym poradil uz moze tiez poradit
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Štvrtok, 26. Februára 2009, 15:49

Akoze tato tema, hovori sama za seba, teraz nechcem obvinovat toho co ju zalozil, nikto nie je dokonaly a nikto nemoze vediet vsetko, ale ako tu uz bolo napisane treba pouzit minimalne tlacitko HLADAT, ale okrem toho sa da na niektore veci najs odpoved aj cez internetovy prehliadac.

Priklad: znova nechcem nikoho urazat, ale pardon toto je uz moc viewtopic.php?f=1&t=14614

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 26. Februára 2009, 15:54

heroe napísal:
Akoze tato tema, hovori sama za seba, teraz nechcem obvinovat toho co ju zalozil, nikto nie je dokonaly a nikto nemoze vediet vsetko, ale ako tu uz bolo napisane treba pouzit minimalne tlacitko HLADAT, ale okrem toho sa da na niektore veci najs odpoved aj cez internetovy prehliadac.

Priklad: znova nechcem nikoho urazat, ale pardon toto je uz moc viewtopic.php?f=1&t=14614

tez som to cital a divim sa ze Roman850Alpina dava takuto otazku, ako keby to ani on nebol, vsak tie auta predava :-k
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

K2

Štvrtok, 26. Februára 2009, 16:15

chembos napísal:
tak ked mi nieco vadi tak sa radsej nevyjadrim :wink:
radsej necham topic zapadnut prachom ako donho pisat nezmysli
predsa ten ktoremu si predtym poradil uz moze tiez poradit
SUHLASIM =D>

Ak je niekto skuseni tak sa urcite nenecha podrazdit nejakou stale sa opakujucou otazkou a podobne. OPAKOVANIE MATKA MUDROSTI :!: :!: :!:

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 26. Februára 2009, 16:29

:D jj a otec hlúposti :lol: :lol: only joking
som tu už nejaký čas a ked si spomínam, že niečo čo potrebujem sa tu preberalo vždy hladám... a väčšinou aj nájdem :wink:

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 26. Februára 2009, 17:44

Hladat nie vzdy znamená najst, najme vtedy ked clovek ani nevie co ma hladat alebo to co hlada neni napisane v takom tvare ako by clovek predpokladal a vysledok je ten že bud nič nenajde alebo sa mu zobrazí milion nezmyselných topikov s tým slovom co hlada. Vela veci tu aj je rozpisaných ale v uplne iných temach.

Oldman: Treba si uvedomit že na internetovom fore vek nehra žiadnu ulohu! Tu su si vsetci rovný ani ty nemôžes vediet kto je za tým druhým počitacom a možno je este starši. :wink:
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Hyri

Štvrtok, 26. Februára 2009, 19:44

K2 napísal:
sorry za OT.

s toho si nic nerob m,ne sa chce blvat skoro zo vsetkeho tu a co mam. mam pisat litanie? alebo orodovat ? ist na spoved? neche sa mi to vobec rozoberat a VZDY ked dojdem na .sk tak to je rovnake.keby si vedel co vsetko stalo za zamknutim cz fora.

...Jebat...
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

K2

Piatok, 27. Februára 2009, 09:54

Hyri napísal:
s toho si nic nerob m,ne sa chce blvat skoro zo vsetkeho tu a co mam. mam pisat litanie? alebo orodovat ? ist na spoved? neche sa mi to vobec rozoberat a VZDY ked dojdem na .sk tak to je rovnake.keby si vedel co vsetko stalo za zamknutim cz fora.

...Jebat...

Mas pravdu :!: vela reci pre nic. Mal som si to uvedomit skor.

barabas

Nedeľa, 1. Marca 2009, 16:02

ako sa to tu moze zamknut pre clenov, ked uz v podstate ziadny clenovia niesu?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 257 neregistrovaných