... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Duffy napísal:dnes sa uz navaza hockto do hocikoho .
ale len na internete :)
Oldman napísal:Samozrejme, s týmto súhlasim, v prvom rade ide o osobnú sebadisciplínu, aby človek dokázal potlačiť grafomanský exibicionizmus a netlačiť prezentáciu svojeho ega kde sa len dá, na bmw.cz aj sk sú priestory na voľný pokec o čomkoľvek, ale sú ľudia ktorí sa nedokážu udržať a tlačia kydy do inzerátov, rozvíjaju svojé témy v cudzích vláknach,to je proste na zabitie, v racionálnej téme o servise alebo konkrétnom probléme sa niekedy debata odvedie úplne mimo, a potom niečo hľadať a nájsť je utrpenie, Včera som hľadal na sk aj cz snáď 4 hodiny, prečítal Giga hovadín a stejnak som nenašiel.Nech sa každý nad sebou zamyslí, hlavne tí ktorí majú za pol roka 1000 príspevkov či je nutné ku všetkému sa vyjadrovať.Prajem pekný deň
Oldman napísal:Na jeden tvoj užitočný topic máš desiatky dementných otázok, funkcia Hladat ti nič nehovorí, a spametaj sa , nehovoríš s niekým kto má 20 rokov
K2 napísal:PISAL jany: Sak prave, kazdy nejako zacinal a zacina, ty si pisal svoje topicy na zaciatku ako profik - ty si spadol z neba uceny ... ( nie vsetci sme takto mudry ) a aj vdaka stupydnym topicom sa ucime .... Myslim ze o tom to forum je.
Toto davam za pravdu. Nie kazdy sme sa narodili s klucom v ruke. A uz som to aj niekde spominal, blbou otazkou prideme ku mudrej odpovedi(samozrejme ked sa ku teme nezacnu vyjadrovat ludia co zjedli vsetku slavu na svete). Sme na fore treba diskutovat no ale treba dodrziavat aj nejake pravidla. Inak mna tiez nenapadne nikdy zadat funkciu HLADAT az ked to niekde pripomenie admin az vtedy ma to napadne![]()
Hyri : tvoje prispevky mi zovieraju krv v zilach!
sorry za OT.
jany napísal:samozrejme ked sa ku teme nezacnu vyjadrovat ludia co zjedli vsetku slavu na svete
MT-SPEEDY napísal:A to je prave chyba. KAZDY JEDEN UZIVATEL by mal predtym, ako sa po miliontykrat opyta na tu istu vec, pouzit prave tuto funkciu. Skusenejsich uzivatelov totiz nebavi milionkrat odpovedat na tu istu otazku a preto niekedy reaguju podrazdene, pripadne odpovedaju tak, ako pisal jany
heroe napísal:Akoze tato tema, hovori sama za seba, teraz nechcem obvinovat toho co ju zalozil, nikto nie je dokonaly a nikto nemoze vediet vsetko, ale ako tu uz bolo napisane treba pouzit minimalne tlacitko HLADAT, ale okrem toho sa da na niektore veci najs odpoved aj cez internetovy prehliadac.
Priklad: znova nechcem nikoho urazat, ale pardon toto je uz moc viewtopic.php?f=1&t=14614
chembos napísal:SUHLASIMtak ked mi nieco vadi tak sa radsej nevyjadrim![]()
radsej necham topic zapadnut prachom ako donho pisat nezmysli
predsa ten ktoremu si predtym poradil uz moze tiez poradit
K2 napísal:Hyri : tvoje prispevky mi zovieraju krv v zilach!
sorry za OT.
Hyri napísal:s toho si nic nerob m,ne sa chce blvat skoro zo vsetkeho tu a co mam. mam pisat litanie? alebo orodovat ? ist na spoved? neche sa mi to vobec rozoberat a VZDY ked dojdem na .sk tak to je rovnake.keby si vedel co vsetko stalo za zamknutim cz fora.
...Jebat...