... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LEXXX525 napísal:co to stym ma spolocne?nepotrebujes poznat merceds prevodovku lebo presne taky problem moze mat niekto aj na bmw automate.ja mam bmw takze nejsom na mercedes klube,preto sa pitam kde?asi tu.myslel som si ze je tu aj niekto rozumny ale ako vidim tak ste tu vsetci este pubertaci...
cumic napísal:
Pubertaci ale aspon vieme gramatiku![]()
...medzy
LEXXX525 napísal:co to stym ma spolocne?nepotrebujes poznat merceds prevodovku lebo presne taky problem moze mat niekto aj na bmw automate.ja mam bmw takze nejsom na mercedes klube,preto sa pitam kde?asi tu.myslel som si ze je tu aj niekto rozumny ale ako vidim tak ste tu vsetci este pubertaci...
M1R3C napísal:To si povedal ty .... Že sme všetci puberťáci .... Ja len hovorím že tu sa to aj tak nebude riešiť lebo si na bmwklube...... Treba ísť na mercedes klub tam ti povedia...a bmw má iné prevodovky ako mercedes.... To že podla jedného alebo nwm koho hodnotíš že sme všetci puberťáci je myslím troška blbé...Skús sa logicky zamyslieť BMW <-> Mercedes..... Sú to iné názvy...To prečo ti to admin zmazal sa spýtaj jeho a nie nás my sme neni alahove deti
LEXXX525 napísal:
ak si si precital povodny text tak tato tema patri prave adminovi,podla toho sudim ze by mi to niekto vedel poradit ze vidim viacerim ludom v popise viac aut mimo inych aj mercedesi takze mozno mal niekto niekedy podobny problem,po druhe je tu plno mechanikov ktori by mi podlamna tiez vedeli poradit.ale ok nechajme to tak vidim ze som sa asi mylil...
M1R3C napísal:Nikto ti nič nepovedal ani nezakázal....To je tvoja osobná či sa mýliš alebo nieMne to je fuk...
LEXXX525 napísal:
no praveze zakazal ked som to mal okamzite vymazane,keby si aspon admin dal tu namahu a napisal ze preco tak serem nato...
LEXXX525 napísal:serem uz nato,nema to zmysel,idim ze tu na bmw fore maju super pristup k ludom...