... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Vysvetlenie

Piatok, 9. Decembra 2011, 22:03

no mozno to na medved klub nenapisal lebo ziadny taky normalny medved klub nieje..
a tiez sa docela divim preco to zahodil do kosa..

imho taketo v pokeci by mohlo byt.

cumic
Auto: ex E36 323i coupe
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Decembra 2011, 22:10

LEXXX525 napísal:
ja nejsom zo slovenska...to si si mohol aj domyslet...zato niektori slovaci co ste tu na fore pisete horsie jak ja...

inak toto je tipicke,clovek sa nanieco spita a omiela sa tu jeho gramatika.keby si racej k veci napisal...

Tak sa ti ospravedlnujem! A to si odkial ked vies tak dobre slovensky O:)

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 9. Decembra 2011, 22:17

ludia sa tu pytaju na rozne veci, dokonca je tu tema o dovoze dveri z polska, tema o ukradnutej octavii .. atd. Len tak na margo :?
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

LEXXX525
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Piatok, 9. Decembra 2011, 22:29

cumic napísal:

Tak sa ti ospravedlnujem! A to si odkial ked vies tak dobre slovensky O:)

z Rakuska zijem tu uz 10 rokou tak som sa nieco naucil :smile:

valer750 - aj ja som si myslel ze je to motorom,ale preco ked je zaradene P alebo N tak to nerobi?viem ze by stym mohol ist do servisu,ale poznam slovenske servisi,a hlavne tie co sa zaoberaju automatmi.mal som A8 3.3TDI bol som v servise,povedali ze prevodovka umrela kupil som jak debil novu prehodili ju,a potom zistili ze je pokazeny len hydromenic,nakonec som bol 1800e v minuse za nejakeho debilka.preto sa racej pitam ze ci z niecim podobnym nema niekto skusenost tu na fore.

valer750
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Decembra 2011, 22:52

lebo to iste robia aj manualne prevodovky. Ale mozem sa mylit... und wenn du wirklich ein oesterreicher bist, dan bist du der erste, der seeeehr gut slowakisch spricht...und schreibt...
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

LEXXX525
Autor témy

Piatok, 9. Decembra 2011, 23:09

valer750 napísal:
lebo to iste robia aj manualne prevodovky. Ale mozem sa mylit... und wenn du wirklich ein oesterreicher bist, dan bist du der erste, der seeeehr gut slowakisch spricht...und schreibt...

poviem mu nech to niekam da kuknut a uvidime.ale dik za radu.
Danke ich habe eine Slowakische Frau,aber wo hast du so gut deutsch schreiben gelernt? :)

valer750
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Decembra 2011, 23:18

ked ostatni kreslili po lavici ja som sa ucil, takze iba v skole.. a mal som rakuskeho sefa, bol automechanik a mal tu v humennom Peugeot servis a tiez slovensku manzelku...ten tu zil viac ako desat rokov ale slovencinu mal slabu...no nic, predpokladam, ze zajtra bude tema uz presunuta:))
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 10. Decembra 2011, 09:25

Nič proti tvojej téme,ale,povedz ako to tu bude vypadať keď sa tu nebudú mazať takéto príspevky.
Bude tu dedkova Fabia čo zere olej,
tetina dácia čo má vadnú elektriku.
Švagrov trabant čo má zlu geometriu.
Admin sa chce zrejme vyhnúť nech to tu neni ako na autobazar.eu
skús tam,možno tam aj niečo najdeš,chodí tam dosť autičkarov.

pepo286

Sobota, 10. Decembra 2011, 09:33

matyson napísal:
Nič proti tvojej téme,ale,povedz ako to tu bude vypadať keď sa tu nebudú mazať takéto príspevky.

to je sice pravda .. ale co to u tak trochu sledujem .. tak sa mazu a lockuju veci aj viac k teme .. a nechavaju sa veci aj viacej OT a onicom .. proste na slovensku su stale rovni a rovnejsi :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

LEXXX525
Autor témy

Sobota, 10. Decembra 2011, 15:17

matyson napísal:

citas to tu niekedy?mne sa zda ze nie,inak by si vedel ze sa tu nemazu aj vecsie hovadiny ako bola moja tema...

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Sobota, 10. Decembra 2011, 15:18

LEXXX525 napísal:

citas to tu niekedy?mne sa zda ze nie,inak by si vedel ze sa tu nemazu aj vecsie hovadiny ako bola moja tema...

ano ale tie temy su v sekcii pokec a nie kade tade po fore kde nepatria

LEXXX525
Autor témy

Sobota, 10. Decembra 2011, 15:52

ice.blade napísal:
ano ale tie temy su v sekcii pokec a nie kade tade po fore kde nepatria

aj moja tema bola v sekcii pokec,a nie kade tade...

LEXXX525
Autor témy

Sobota, 10. Decembra 2011, 18:16

valer750 napísal:
ked ostatni kreslili po lavici ja som sa ucil, takze iba v skole.. a mal som rakuskeho sefa, bol automechanik a mal tu v humennom Peugeot servis a tiez slovensku manzelku...ten tu zil viac ako desat rokov ale slovencinu mal slabu...no nic, predpokladam, ze zajtra bude tema uz presunuta:))

asi si mal pravdu ze to bude v motore,dnes som na tom aute cely den jazdil a vsimol som si ze ked klesne vykon tak kontrolka tlaku oleja bud upne padne alebo vystreli az hore.cely den som natom vpohode jazdil stalo sa to mozno 5krat za den.mechanik mi povedal ze nech vymenim sviecky a palivovy filter,ale bode to mat urcite nieco spolocne aj stym olejom.prevodovku mozme asi vylucit ta bude asi vpohode

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Pondelok, 12. Decembra 2011, 16:02

Vymazal som to ja... Pravidla, bod 16: announces/pravidla-fora-t22713.html A ked uz podla nazvu ide o non bmw temu, tak nemam preco ju ani citat, rovno mazem...
To, ze tu niekedy ostanu veci, ktore su mimo temu, nemozeme mat oci vsade. Pri kazdom jednom prispevku existuje vpravo dolu taky cerveny vykricnik, kde KAZDY JEDEN UZIVATEL FORA moze moderatorov upozornit na temu, ktora sa mu zda nevhodna. Prave kvoli tomu, ze aj my sme len ludia a mozeme prehliadnut... Kazdy jeden moderator alebo admin to robi vo svojom volnom case, dobrovolne a s tym, ze chce, aby to tu malo aspon aku taku kulturu...

A sorry, ze som nereagoval skor, ale bol som cely vikend mimo a na forum som sa dostal az teraz...

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 12. Decembra 2011, 17:53

ked sme uz pri moderatoroch mozno by nebolo odveci rozsirit pocet moderatorov...hlavne o ludi ktori su tu castejsie lebo som si vsimol ze tu sa casto maze prilis neskoro az ked uz vznikne hadka alebu su si niektori uzivatelia "vo vlasoch"...vid napriklad Hectorova tema kde zasiahol Peppo no uz dost neskoro...
Nahodou som tiez moderator ale na inom fore a tam to funguje tak ze kazdy moderator nesie zodpovednost za urcitu sekciu a je tam proste poriadok. Ked clovek nema cas tak odstupi a namiesto seba navrhne cloveka ktory ma cas a je zodpovedny :wink:
berte to ako typ na zamyslenie...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných