... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LEXXX525 napísal:ja nejsom zo slovenska...to si si mohol aj domyslet...zato niektori slovaci co ste tu na fore pisete horsie jak ja...
inak toto je tipicke,clovek sa nanieco spita a omiela sa tu jeho gramatika.keby si racej k veci napisal...
cumic napísal:
Tak sa ti ospravedlnujem! A to si odkial ked vies tak dobre slovensky
valer750 napísal:lebo to iste robia aj manualne prevodovky. Ale mozem sa mylit... und wenn du wirklich ein oesterreicher bist, dan bist du der erste, der seeeehr gut slowakisch spricht...und schreibt...
matyson napísal:Nič proti tvojej téme,ale,povedz ako to tu bude vypadať keď sa tu nebudú mazať takéto príspevky.
Bude tu dedkova Fabia čo zere olej,
tetina dácia čo má vadnú elektriku.
Švagrov trabant čo má zlu geometriu.
Admin sa chce zrejme vyhnúť nech to tu neni ako na autobazar.eu
skús tam,možno tam aj niečo najdeš,chodí tam dosť autičkarov.
matyson napísal:Nič proti tvojej téme,ale,povedz ako to tu bude vypadať keď sa tu nebudú mazať takéto príspevky.
Bude tu dedkova Fabia čo zere olej,
tetina dácia čo má vadnú elektriku.
Švagrov trabant čo má zlu geometriu.
Admin sa chce zrejme vyhnúť nech to tu neni ako na autobazar.eu
skús tam,možno tam aj niečo najdeš,chodí tam dosť autičkarov.
LEXXX525 napísal:
citas to tu niekedy?mne sa zda ze nie,inak by si vedel ze sa tu nemazu aj vecsie hovadiny ako bola moja tema...
ice.blade napísal:ano ale tie temy su v sekcii pokec a nie kade tade po fore kde nepatria
valer750 napísal:ked ostatni kreslili po lavici ja som sa ucil, takze iba v skole.. a mal som rakuskeho sefa, bol automechanik a mal tu v humennom Peugeot servis a tiez slovensku manzelku...ten tu zil viac ako desat rokov ale slovencinu mal slabu...no nic, predpokladam, ze zajtra bude tema uz presunuta:))