... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

germancars
Kraj: Bratislavský

Re: Vysvetlenie

Pondelok, 12. Decembra 2011, 21:09

ja si skor myslim,ze je to tu moderovane prijatelne..ziadne striktne blbosti ako na fore, kde si moderator.. takto pozvolna ako je to tu je to urcite lepsie ako ked sa zmaze inzerat ktory mal nejaku drobnu chybu...ja davam tomuto foru za moderovanie velke plus, moderatori sa zbytocne netlacia do coho ich netreba..

aj ked na druhej strane tema o mercedes prevodovke by tu nikomu nezaskodila aj ked sa to netyka priamo bmw..kedze je v pokeci..

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 12. Decembra 2011, 21:21

chcem byt moderator...na fore som skoro cely den a aj v noci niekedy :mrgreen: pozamykam vam tu vsetko iba moje temy necham otvorene :twisted:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 13. Decembra 2011, 20:11

germancars napísal:
ja si skor myslim,ze je to tu moderovane prijatelne..ziadne striktne blbosti ako na fore, kde si moderator.. takto pozvolna ako je to tu je to urcite lepsie ako ked sa zmaze inzerat ktory mal nejaku drobnu chybu...ja davam tomuto foru za moderovanie velke plus, moderatori sa zbytocne netlacia do coho ich netreba..

aj ked na druhej strane tema o mercedes prevodovke by tu nikomu nezaskodila aj ked sa to netyka priamo bmw..kedze je v pokeci..

chapem Tomas ze si "urazeny" kedze tvoj inzerat bol vymazany...
no na fore kde som moder je kladeny doraz na prehladnost inzeratov co napriklad tuna chyba...
tam kazdy inzerat zacina 15" alebo 16" pripadne 17" atd...
teda ked rolujes cez forum vidis pekne vsetko prehladne a rychlo najdes co potrebujes...to mi tuna trochu chyba...
vid priklad: http://www.vw-club.sk/viewforum.php?f=53
Klub tvoria ľudia, nie autá...

germancars
Kraj: Bratislavský

Utorok, 13. Decembra 2011, 20:27

ja nie som urazeny :) ano mas pravdu, prehladnost treba ale odtial potial ale kasli na to ;) ja viem ty vies ;) radsej nech uz je jar :mrgreen:

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 13. Decembra 2011, 21:11

germancars napísal:
ja nie som urazeny :) ano mas pravdu, prehladnost treba ale odtial potial ale kasli na to ;) ja viem ty vies ;) radsej nech uz je jar :mrgreen:

presne si to vystihol :D
jj uz aby bola jar...ale treba mi kupit letne kola :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných