... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: Vymahanie pohladavky z CR - nevykonana prestavba BMW

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 08:31

nori330ci napísal:
samozrejme ziadne nasilie,len sa Vladko nanho skaredo pozre a uvidis ze to funguje v na som pripade najprv stacilo len vladkou usmev a chlapik bol zeleny a potom sa trasol ako keby ho ideme drat z koze :lol:

akoze naposledy ked som tam bol, sam mi nastavil hlavu aby som mu jednu nalozil - ja som sa ale ovladol, hned prve co ma napadlo bolo, ze urcite tam ma niekde kameru, pripadne niekokho, kto to sleduje ked spravil take gesto a mal by prvu vec, ktoru by mohol pouzit proti mne.. bolo to tazke, ale ovladol som sa nejako.. :oops: :D
F11 525d
E70 35d

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: Vymahanie pohladavky z CR - nevykonana prestavba BMW

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 08:35

gusto napísal:

Netusim, kto o hentom kokotovi (prepacte za vyraz, ale nic trefnejsie nepoznam) mohol napisat chvaly, jedine nejaky jeho imbecilny kamarat.. :idea: Ty mas tu karoseriu s ramom od Indiana?

no, asi tak - mozno to bolo cele nejako nahrane a cakalo sa, ktory debil (momentalne ja :D ) sa na to chyti..

ee, toto bolo auto bez ramu(profilova foto, 327i), mozno si spominas, bol som minuly rok v septembri na jednom drift treningu s otvorenym difom na babe, sme aj pokecali trochu..
F11 525d
E70 35d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných