... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Re: Vymahanie pohladavky z CR - nevykonana prestavba BMW

Piatok, 17. Decembra 2010, 12:25

johnyfly1 napísal:
a co ti povedal ked si tam bol osobne? :roll:

je to cele dost komplikovane a nechcem to tu do detailov riesit - ale ak ti mam pravdu povedat, hovorit nemusel nic, pretoze som videl svoje auto ako vyzeralo u neho na dvore - auto bez motora, prevodovky, diferencialu, vyfuku, bez prednej kapoty,...
F11 525d
E70 35d

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Decembra 2010, 14:13

matyson napísal:
Nič proti,ale záloha??!!
Ak odmena tak jedine dohodnuté% z dohodnutej sumy ktorú človek,alebo firma dostane od dlžníka.
Nemáš cca 5000eur,a ešte dojdeš aj o dáku zálohu lebo dlžník nič nedá!(možno dá)
% sú záruka že nedojdeš o peniaze ešte aj inšpirácia pre ľudí čo to budú riešiť,ak nezaplatí nedostanem zaplatené a ešte budem aj v - na nákladoch!!!

zabudni alebo sa skor zobud... ak by som mal ist na percenta a uverovat to zo svojho az to vyplatenia, tka by som tiez nemusel dostat nic, neviem kde zijes, ale toto je bezny postup.... ja to riesim pravne a nie ako vypalnik

matyson
Auto: e84 X1

Piatok, 17. Decembra 2010, 16:06

bruno75 napísal:
zabudni alebo sa skor zobud... ak by som mal ist na percenta a uverovat to zo svojho az to vyplatenia, tka by som tiez nemusel dostat nic, neviem kde zijes, ale toto je bezny postup.... ja to riesim pravne a nie ako vypalnik

Takze právne bude čakať na Eura pokial bude chcieť dlžník ako momentálne.To môže čakať na tie peniaze aj bez zaloh:-(

migo
Auto: BMW 5 530i V8 r.v.94
Kraj: Trnavský

Piatok, 17. Decembra 2010, 16:28

bruno75 napísal:
Cau, mozno by som to vedel pravne poriesit. Ak mas zaujem a pocitas s tym, ze ta to bude vopred nieco stat (cca 300 €), posli mi SS alebo mi napis na b.brano75@gmail.com a mozno sa dohodneme.

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-& :-& #-o [-X [-(
Ja musím ťažké peniaze vopred investovať,aby som niečo zarobil.
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

bruno75

Piatok, 17. Decembra 2010, 16:34

matyson napísal:
Takze právne bude čakať na Eura pokial bude chcieť dlžník ako momentálne.To môže čakať na tie peniaze aj bez zaloh:-(

to moze, ale on chcel pomoc a ja som mu ju ponukol, nikto ho do nicoho nenuti, rozohodnut sa musi sam, co je pre neho najlepsie
neexistuje jedine spravne riesenie a kazde riesenie ma svoje rizika....
asi tak....
vseobecne kecat a potom kritizovat dokaze kazdy

bruno75

Piatok, 17. Decembra 2010, 16:42

migo napísal:

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-& :-& #-o [-X [-(
Ja musím ťažké peniaze vopred investovať,aby som niečo zarobil.

to je tvoj job a toto zase moj 8) O:)

migo

Piatok, 17. Decembra 2010, 17:02

bruno75 napísal:

to je tvoj job a toto zase moj 8) O:)

Kritizovat,kritizovat.Sa pozri aký prístup k tomu náš,nick máš anonim a prvý tvoj prejav tu,je pýtat zálohu...Nič v zlom ale s takýmito mam dosť skúsenosti a nebudem klamať,keď napíšem,že nie len ja.Ja len aby neprišiel ešte o viac...
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

lupo
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Decembra 2010, 18:06

bruno75 napísal:

bruno, sudime sa s manzelkou o dost vysoku sumu penazi s jednou instituciou a nas pravnik nechcel dopredu ani tuk, chce % z vysudenej sumy. spor sa taha druhy rok, kazdych par mesiacov dochadza z BA do ZA na pojednavania a dodnes nechcel nic. podotykam, ze pravnik nebol kamarat (aj ked sa nim medzicasom kvoli tej komedii co sa na tych nasich skurvenych skorumpovanych sudoch deje stal), ale normalne osloveny, kedze mal podla odporucani velke skusenosti s vymahanim pohladavok.

v tomto pripade (vymahanie od sukromnej osoby) by som to pravne ani neriesil, ked vidim ako je to v nasom pripade (vsetko podlozene overenymi zmluvami atd.).
mozno tak pohrozit listom od pravnika, ale on uz vtedy moze ako pripavu na sud vsetko prepisat na blizkych a do pripadneho vykonania pravoplatneho rozhodnutia sudu formou exekucie (ak nezaplati...) nastane presne to, co popisoval matyson. budu mu strhavat 30 euro mesacne a cretino si bude akurat tak buchat hlavu.
existuju formy vymahania, ktore nie su protipravne ako vypalnictvo, staci, ze su dostatocne otravne a zahanbujuce pre toho cloveka a radsej zaplati.
955 CT-S

blesk
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Decembra 2010, 19:21

ono staci toho pravnika niekdy len skusit. Napise jeden list v ktorom je upozornenie na dalsie pravne kroky (stanovi sa lehota na zaplatenie, uvedie sa ze ked do tej lehoty nezplati bude to vymahane sudnou cestou kde istina (dlzna ciastka) narastie minimalne o uroky a sudne trovy). To velmi casto staci nezodpovednym ludom a zaplatia. Ak je to clovek ktory zamerne podvadza potom postupovat dalej.

matyson
Auto: e84 X1

Piatok, 17. Decembra 2010, 20:26

Vymáhanie a dožadovanie sa svojich EUR je nahovno!
Tu nemáme magorov čo ti zajebu rodinu za konzervu.
Oni sú: www.youtube.com/watch?v=tFbu_ISEIEI&fea ... ata_player

Odoslané z Matysonovho iPhonu

migo

Sobota, 18. Decembra 2010, 09:12

matyson napísal:
Vymáhanie a dožadovanie sa svojich EUR je nahovno!
Tu nemáme magorov čo ti zajebu rodinu za konzervu.
Oni sú: http://www.youtube.com/watch?v=tFbu_ISE ... ata_player

Odoslané z Matysonovho iPhonu

to už je husté,ale takýmto štýlom to dojde aj do našich ulíc... :(
trochu sme odbocili od cretinovho problému.Ale ako píše lupo a blesk,moja reč.
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

bruno75

Pondelok, 20. Decembra 2010, 10:37

Chlapci, uznávam, že môžete mať svoje negatívne skúsenosti s justíciou u nás (kto ich nemá?!)
Vymáhanie pohľadávok je špeciálne na Slovensku (aj v Čechách) dosť nevďačný job a často to je na hrane zákona. Žiaľ zákony u nás dosť často umožňujú dlžníkom vyhýbať sa zodpovednosti a veriteľ si môže akutát tak :-"
o práci súdov je asi zbytočné niečo písať... :evil:
to "lupo":
To čo urobil tvoj právnik je samozrejme jeho rozhodnutie a asi mal na to dôvod, resp. spočítal si, že nepríde o svoje prachy, ale môže sa mu ľahko stať že ostrúha ](*,) a investuje kopu času a energie do niečoho z čoho nebude nič mať....
Ja už som sa pár krát spálil a preto vyberám na začiatku aspoň minimálnu (vzhľadom na hodnotu sporu) zálohu na pokrytie vstupných nákladov. Neviem prečo na Slovensku nikto nepovažuje poskytovanie služieb, špeciálne právnych za normálny business. povedz mi, ktorá firma ti namontuje okná alebo podlahu bez toho, aby si dal nejakú zálohu? Akurát u nás si každý myslí, že pokiaľ nedovlečieš niečo ťažké, nevypotíš liter potu a neurobíš si mozole, tak to nie je práca a nestojí to za zaplatenie :twisted: [-X [-(
to all others:
Ja som ponúkol cretinovi možnosť riešenia, pretože o to na fóre požiadal, dal som kontakt na seba a pokiaľ sa rozhodne moju ponuku využiť, rád sa s ním stretnem a dohodneme sa osobne. Nikto predsa cretina do ničoho nenúti. Predpokladám, že nikto neočakáva, že to tu s ním budem celé riešiť cez fórum [-X , zároveň som považoval za slušné dať mu už na začiatku vedieť, že to nebude celkom zdarma (a cretino aj evidentvne počíta s tým, že ho to bude niečo stáť)

Neviem prečo všetkých moja reakcia pobúrila pomaly viac ako tá zlodejina, ktorej obeťou sa stal cretino.
Nič v zlom, ale skúste o tom trochu popremyšlať

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 20. Decembra 2010, 11:42

bruno75 napísal:
To čo urobil tvoj právnik je samozrejme jeho rozhodnutie a asi mal na to dôvod, resp. spočítal si, že nepríde o svoje prachy, ale môže sa mu ľahko stať že ostrúha ](*,) a investuje kopu času a energie do niečoho z čoho nebude nič mať....
Ja už som sa pár krát spálil a preto vyberám na začiatku aspoň minimálnu (vzhľadom na hodnotu sporu) zálohu na pokrytie vstupných nákladov. Neviem prečo na Slovensku nikto nepovažuje poskytovanie služieb, špeciálne právnych za normálny business. povedz mi, ktorá firma ti namontuje okná alebo podlahu bez toho, aby si dal nejakú zálohu? Akurát u nás si každý myslí, že pokiaľ nedovlečieš niečo ťažké, nevypotíš liter potu a neurobíš si mozole, tak to nie je práca a nestojí to za zaplatenie :twisted: [-X [-(

ked niekto odomna chce plasotve okna tak:
musim za nim prist, obzriet kam sa to ide montovat, pomerat si to. Uz tu stracam cas a PHM
potom musim vypracovat cenovu ponuku. Dalsi cas
potom mu tu ponuku zaslem, a dotycny mi povie, ze dakujem, ze ich nechce, alebo tak.
tiez som stratovy na tom, a nikoho to nezaujima. A teraz si predstav, ze ty chces odomna cenovu ponuku na tie okna a ja ti poviem, jasne, spravim ti, ale najprv mi zasli 50evri.

to all: ak mate zaujem o plastove okna, tak ja ich NEROBIM!!! to je len priklad :lol:

lupo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 20. Decembra 2010, 18:53

Jannci napísal:
ked niekto odomna chce plasotve okna tak:
musim za nim prist, obzriet kam sa to ide montovat, pomerat si to. Uz tu stracam cas a PHM
potom musim vypracovat cenovu ponuku. Dalsi cas
potom mu tu ponuku zaslem, a dotycny mi povie, ze dakujem, ze ich nechce, alebo tak.
tiez som stratovy na tom, a nikoho to nezaujima. A teraz si predstav, ze ty chces odomna cenovu ponuku na tie okna a ja ti poviem, jasne, spravim ti, ale najprv mi zasli 50evri.

to all: ak mate zaujem o plastove okna, tak ja ich NEROBIM!!! to je len priklad :lol:

jannci, bruno ma pravdu, kazdy robi biznis inak...
955 CT-S

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 20. Decembra 2010, 19:10

lupo napísal:

jannci, bruno ma pravdu, kazdy robi biznis inak...

to bolo len na okraj, aby videl chapanie prosteho ludu ako to tu funguje

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných