... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:a co ti povedal ked si tam bol osobne?
matyson napísal:Nič proti,ale záloha??!!
Ak odmena tak jedine dohodnuté% z dohodnutej sumy ktorú človek,alebo firma dostane od dlžníka.
Nemáš cca 5000eur,a ešte dojdeš aj o dáku zálohu lebo dlžník nič nedá!(možno dá)
% sú záruka že nedojdeš o peniaze ešte aj inšpirácia pre ľudí čo to budú riešiť,ak nezaplatí nedostanem zaplatené a ešte budem aj v - na nákladoch!!!
bruno75 napísal:zabudni alebo sa skor zobud... ak by som mal ist na percenta a uverovat to zo svojho az to vyplatenia, tka by som tiez nemusel dostat nic, neviem kde zijes, ale toto je bezny postup.... ja to riesim pravne a nie ako vypalnik
bruno75 napísal:Cau, mozno by som to vedel pravne poriesit. Ak mas zaujem a pocitas s tym, ze ta to bude vopred nieco stat (cca 300 €), posli mi SS alebo mi napis na b.brano75@gmail.com a mozno sa dohodneme.
matyson napísal:Takze právne bude čakať na Eura pokial bude chcieť dlžník ako momentálne.To môže čakať na tie peniaze aj bez zaloh:-(
migo napísal:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja musím ťažké peniaze vopred investovať,aby som niečo zarobil.
bruno75 napísal:
to je tvoj job a toto zase moj![]()
bruno75 napísal:zabudni alebo sa skor zobud... ak by som mal ist na percenta a uverovat to zo svojho az to vyplatenia, tka by som tiez nemusel dostat nic, neviem kde zijes, ale toto je bezny postup.... ja to riesim pravne a nie ako vypalnik
matyson napísal:Vymáhanie a dožadovanie sa svojich EUR je nahovno!
Tu nemáme magorov čo ti zajebu rodinu za konzervu.
Oni sú: http://www.youtube.com/watch?v=tFbu_ISE ... ata_player
Odoslané z Matysonovho iPhonu
bruno75 napísal:To čo urobil tvoj právnik je samozrejme jeho rozhodnutie a asi mal na to dôvod, resp. spočítal si, že nepríde o svoje prachy, ale môže sa mu ľahko stať že ostrúhaa investuje kopu času a energie do niečoho z čoho nebude nič mať....
Ja už som sa pár krát spálil a preto vyberám na začiatku aspoň minimálnu (vzhľadom na hodnotu sporu) zálohu na pokrytie vstupných nákladov. Neviem prečo na Slovensku nikto nepovažuje poskytovanie služieb, špeciálne právnych za normálny business. povedz mi, ktorá firma ti namontuje okná alebo podlahu bez toho, aby si dal nejakú zálohu? Akurát u nás si každý myslí, že pokiaľ nedovlečieš niečo ťažké, nevypotíš liter potu a neurobíš si mozole, tak to nie je práca a nestojí to za zaplatenie![]()
![]()
![]()
Jannci napísal:ked niekto odomna chce plasotve okna tak:
musim za nim prist, obzriet kam sa to ide montovat, pomerat si to. Uz tu stracam cas a PHM
potom musim vypracovat cenovu ponuku. Dalsi cas
potom mu tu ponuku zaslem, a dotycny mi povie, ze dakujem, ze ich nechce, alebo tak.
tiez som stratovy na tom, a nikoho to nezaujima. A teraz si predstav, ze ty chces odomna cenovu ponuku na tie okna a ja ti poviem, jasne, spravim ti, ale najprv mi zasli 50evri.
to all: ak mate zaujem o plastove okna, tak ja ich NEROBIM!!! to je len priklad
lupo napísal:
jannci, bruno ma pravdu, kazdy robi biznis inak...