... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
migo
Auto: BMW 5 530i V8 r.v.94
Kraj: Trnavský

Re: Vymahanie pohladavky z CR - nevykonana prestavba BMW

Utorok, 21. Decembra 2010, 08:19

Jannci napísal:

to bolo len na okraj, aby videl chapanie prosteho ludu ako to tu funguje

Jasné tieto veci všetci poznáme...Ja by som len poprial aby sa to chlapcom nejako od toho hajzla podarilo dostať :!: Mne sa kedysi nepodarylo a ani exekútor tam nic nezmohol.Takže preto také ohlasi ľudu... :|
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

gusto
Auto: 325ti

Utorok, 21. Decembra 2010, 14:41

Ja nerozumiem inej veci - clovek s tymto nickom uz popisal take nezmysly po vsetkych roznych forach, ze ziadny clovek pri zmysloch by mu nedal auto ani umyt, nieto este robit nejaku prestavbu. Ja som ho osobne len na drift-fore poslal asi 3x do prdele, pretoze je to rozpravkar bez zakladnych technickych znalosti. Pokial viem, ziadny "projekt" nikdy nedokoncil, takze nemoze mat ani ziadne referencie. Vsetky fotky svojej prace, ktore zverejnil na nete vypovedali o jedinom - ze to robi totalne na kolene bez akehokolvek technickeho zazemia a este aj na tie pomery to bola ciganska robota. Nechapem preco si to nedal robit Vlkovi, ktory postavil niekolko driftovych E30 a vsetky v pohode jazdia, a este si sa s tym nemusel drbat niekam do CR...

noro535i
Auto: e34 535i turbo
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Decembra 2010, 16:30

Cretino nedavno ujco zacal podnikat v studenej kuchyni,trebalo mu kupit gastronadoby do prevadzky tak dal 7500€ chlapikovy aby mu zohnal tie veci co potrebuje,samozrejme ma firmu ktora je aj zapisana takze to mal overene ked muu daval peniaze,boli rozratane presne na 7500€ v com bolo vsetko co potreboval.neskor hygienicka vravi ze nepotrebuje jednu z veci ktore objednal v cene asi 2600e a uz sme vedeli ze je zle!ujco zavolal chlapikovy z eto nepotrebuje a on mu vravi ze ale firma z talianska mu uz nevrati tych 2600€,lebo on im poslal vsetkoa a a bla bla bla.neviem kolkorazi mu vyvlolaval odvolaval sa na talianou no ale zistil ze urobil chybu,lebo sme naleteli do jeho predajne a urobily sme mu tam bordel,zakaznici po nas cumeli vsetkych sme prsviecali ze ojebava atd,,,...a uz dlzi len 1400€ z 2600€ pomaly plati ale isto on vie ze ho to zase neminie tak radsej caluje ako sa patri :evil: :twisted: :D :mrgreen:

migo
Auto: BMW 5 530i V8 r.v.94

Utorok, 21. Decembra 2010, 17:46

nori330ci napísal:
Cretino nedavno ujco zacal podnikat v studenej kuchyni,trebalo mu kupit gastronadoby do prevadzky tak dal 7500€ chlapikovy aby mu zohnal tie veci co potrebuje,samozrejme ma firmu ktora je aj zapisana takze to mal overene ked muu daval peniaze,boli rozratane presne na 7500€ v com bolo vsetko co potreboval.neskor hygienicka vravi ze nepotrebuje jednu z veci ktore objednal v cene asi 2600e a uz sme vedeli ze je zle!ujco zavolal chlapikovy z eto nepotrebuje a on mu vravi ze ale firma z talianska mu uz nevrati tych 2600€,lebo on im poslal vsetkoa a a bla bla bla.neviem kolkorazi mu vyvlolaval odvolaval sa na talianou no ale zistil ze urobil chybu,lebo sme naleteli do jeho predajne a urobily sme mu tam bordel,zakaznici po nas cumeli vsetkych sme prsviecali ze ojebava atd,,,...a uz dlzi len 1400€ z 2600€ pomaly plati ale isto on vie ze ho to zase neminie tak radsej caluje ako sa patri :evil: :twisted: :D :mrgreen:

Jediný možný a účinný postup =D>
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

cretino
Autor témy
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Decembra 2010, 08:40

gusto napísal:
Ja nerozumiem inej veci - clovek s tymto nickom uz popisal take nezmysly po vsetkych roznych forach, ze ziadny clovek pri zmysloch by mu nedal auto ani umyt, nieto este robit nejaku prestavbu. Ja som ho osobne len na drift-fore poslal asi 3x do prdele, pretoze je to rozpravkar bez zakladnych technickych znalosti. Pokial viem, ziadny "projekt" nikdy nedokoncil, takze nemoze mat ani ziadne referencie. Vsetky fotky svojej prace, ktore zverejnil na nete vypovedali o jedinom - ze to robi totalne na kolene bez akehokolvek technickeho zazemia a este aj na tie pomery to bola ciganska robota. Nechapem preco si to nedal robit Vlkovi, ktory postavil niekolko driftovych E30 a vsetky v pohode jazdia, a este si sa s tym nemusel drbat niekam do CR...

mas pravdu - toto som dost posral.. :oops: predtym, ako som to tam daval mi ukazoval projekt jednej bielej e36 so zastavanou m60b40, ktora jazdila v ceskej drift serii.. videl som u neho m62b44 zastavany do rx7.. nejak som sa nechal uniest, v tom case na e30.cz sa o nom pisali chvaly. Clovek sa musi na niecom poucit, len skoda ze to muselo byt az takto
Uz teraz viem, ze nechat si to tu postavit bola asi ta spravna vec, ale zial to uz nezmenim - musim sa posnazit to z neho vytlct a zacat este raz..
F11 525d
E70 35d

cretino
Autor témy

Streda, 22. Decembra 2010, 08:46

nori330ci napísal:

toto je ucinne, ked ma nejake pevne miesto pobytu.. po tomto "panovi" sa tak nejak zlahla zem, ale pevne dufam, ze cesta, ktorou sa to bude riesit bude ucinna - nechcem to ale takto verejne konkretizovat..

drzim vam palce, aby ste sa dostali aj k tomu zvysku penazi s co mozno najmensim mnozstvom komplikacii
F11 525d
E70 35d

noro535i

Streda, 22. Decembra 2010, 11:15

cretino napísal:

toto je ucinne, ked ma nejake pevne miesto pobytu.. po tomto "panovi" sa tak nejak zlahla zem, ale pevne dufam, ze cesta, ktorou sa to bude riesit bude ucinna - nechcem to ale takto verejne konkretizovat..

drzim vam palce, aby ste sa dostali aj k tomu zvysku penazi s co mozno najmensim mnozstvom komplikacii

Dakujem a tiez prajem skore vratenie penazi...bez velkych komplikacií

Kesko

Streda, 22. Decembra 2010, 11:39

nori330ci napísal:

Ani si sa nepochvalil, že pustil žilou čosi :shock: . Najhorsie je ked v takejto situacii dlžnik nema prachy ani majetok nemas mu čo zobrat. Riadna haluz toto..
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

noro535i

Streda, 22. Decembra 2010, 13:07

nehovoril som ti?najprv pustil 900 potom 400 no pomaly pusta dalej,sa ani necuduj ze radsej da ked zamesnanci ta videly :lol:

antonvrabel
Auto: E30ix,E39,

Streda, 22. Decembra 2010, 13:41

ked videli Vladka tak radsej caluju :mrgreen:

cretino dufam ze peniaze dostanes naspat a bude poriadna kara.potom ma prevezes.drzim palce

Kesko

Streda, 22. Decembra 2010, 20:41

Cretino nespravime si tam vylet, žeby si ma s nim zoznamil?
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

noro535i

Streda, 22. Decembra 2010, 23:35

Kesko napísal:

no mohli by sme trosku to tam poobzerat,zidu sa mi diely na nejake auticko :lol: :mrgreen: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

noro535i

Streda, 22. Decembra 2010, 23:55

samozrejme ziadne nasilie,len sa Vladko nanho skaredo pozre a uvidis ze to funguje v na som pripade najprv stacilo len vladkou usmev a chlapik bol zeleny a potom sa trasol ako keby ho ideme drat z koze :lol:

gusto
Auto: 325ti

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 00:44

cretino napísal:

mas pravdu - toto som dost posral.. :oops: predtym, ako som to tam daval mi ukazoval projekt jednej bielej e36 so zastavanou m60b40, ktora jazdila v ceskej drift serii.. videl som u neho m62b44 zastavany do rx7.. nejak som sa nechal uniest, v tom case na e30.cz sa o nom pisali chvaly. Clovek sa musi na niecom poucit, len skoda ze to muselo byt az takto
Uz teraz viem, ze nechat si to tu postavit bola asi ta spravna vec, ale zial to uz nezmenim - musim sa posnazit to z neho vytlct a zacat este raz..

Netusim, kto o hentom kokotovi (prepacte za vyraz, ale nic trefnejsie nepoznam) mohol napisat chvaly, jedine nejaky jeho imbecilny kamarat.. :idea: Ty mas tu karoseriu s ramom od Indiana?

cretino
Autor témy

Štvrtok, 23. Decembra 2010, 08:28

Kesko napísal:

:D hm, lakava ponuka - popremyslam.. chcelo by sa ti tam trepat a cestovat cely den hore dole? :oops:

..ja sa momentalne priklanam k myslienke zverit celu vec firme zaoberajucej sa mimosudnym vymahanim dlhov s nejakymi vopred dohodnutymi percentami z vymahanej sumy.. uvidime ako sa to cele este vyvinie
F11 525d
E70 35d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných