... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Miky e30 napísal:Mimo napísal:Mimo, bolo to myslené s humorom a troškou ironie, nijak nechcem zľahčovať tieto problémy a viem že vzájomná podpora i keď nevyrieši problém jednotlivca je strašne doležitá. To čo prežívate a budete prežívať už mám za sebou, takže mám nadhľad a snažím sa pomocť nie ako kamarát, ale skor ako otec, niečo som už prežil a viem už dosť o živote, takže myslím že možem poradiť:Dpája má problémy ktoré vyriešia peniaze... i ked je to blbé a je mi to lúto... ale chalani tu majú väčšie problémy
BMino napísal:xtreme napísal:Mimo napísal:na moju a aj včetkých ostatných členovverieci to tak robia
ty vole chlape, asi zacnem byt veriaci.. ja tiez myslim na tvoju aj vsetkych ostatnych clenov, ale kua kto mysli na moju ten ma po pici..![]()
ze Bmino
![]()
![]()
ty trdlo, ja som uz stastne zadanyaleak chces niekoho jej najdem
![]()
kačo napísal:kačo aj mne to spravilo, tiež isiel som pomaličky na dvojke do zatačky a zrazu jééb hodiny a bum zvodidlo, vdaka všetkym svatym že tam bolo lebo do potoka by som vhehnut nechcel, a ešte že som išiel pomaly a odniesla si to len smerovka...konecne som mal aj ja dnes svoj den .... na rovnej ceste som siel 40km/h mozno menej ... v obci ... rychlejsie sa nedalo, bo to cesta nedovolila...
samozrejme uz bolo tristvrte na desat a cestari este asi nenastupili do sluzby a snezilo...
siel som cez Drazkovce (domaci vedia - mala dedina za MT) a na rovinke v strede dediny pri 40km/h ma tak otocilo, ze som myslel, ze budu na aute nove plechy a lak ... alebo minimalne naprava, no nastastie sa nic nestalo, ale lepilo mi dost.... tak davaj do MT do kopceka, na kopci som dal dvojku, ze zidem skoro na volnobehu dole kopcom a zrazu ieb, zas ma otocilo no teraz uz islo auto oproti ale stihlo ubrzit...
a to mam zimne pneuzzz, nie nove, ale asi zacnem riesit nowe, lebo toto bolo volaco strasne
potom samozrejmne na parkovisku trosku fun ale tie dve otocenia...(nikomu neprajem) ..
Bodka napísal:Keby ste ma nelutovali a radsej poslite fotky tych svojich, mozno si nejaku vyberiem. Najlepsie nejaku na dojazd, nez ma to prejde. Nejaku tvrdsiu zmes a na vyssie rychlosti.
Za rychle jednanie vopred dakujem
Inac aby vam nebolo luto, ja som dnes pre istotu musel ist na zaloznom auteNejak sa mi sere elektrika....
A do tretice, nejak mi nevysiel ani vyjazd na white sensation , samozrejme uz zaplatene...
Kua ja milujem tie podarene obdobia, ked vsetko ide ako ma.