... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:GUZINO528 napísal:Mimo napísal:GUZINO528 napísal:[-o< bože som síce ateista ale nedopusti aby som sa aj ja nakazil týmto syndrómom rozchádzania sa!!!
prvá chyba.. pri modlení myslíš len na sebaskôr by som prosil nech sa nenakazí moja frajerka
![]()
![]()
chcel by si aby som pri modlení myslel na tvoju frajerku?
![]()
na moju a aj včetkých ostatných členovverieci to tak robia
Mimo napísal::evil: ty iným nedopraješ?
Mimo napísal:GUZINO528 napísal:Mimo napísal::evil: ty iným nedopraješ?
Aaale doprajem a preto som neveriaciVerim v seba, v priatelstvo, lasku, peniaze, slobodu, vernosť...bmw:)....a ine veci co maju hodnoty :) A kazdemu (co si zasluzi) prajem to najlepsie
taak je hodny
veríme spolu teda
Mimo napísal:balino napísal:prisla zimna sezona letne frajerky sa menia za zimne
tie znesu horsie podmienky
Mimo napísal:Mimo, bolo to myslené s humorom a troškou ironie, nijak nechcem zľahčovať tieto problémy a viem že vzájomná podpora i keď nevyrieši problém jednotlivca je strašne doležitá. To čo prežívate a budete prežívať už mám za sebou, takže mám nadhľad a snažím sa pomocť nie ako kamarát, ale skor ako otec, niečo som už prežil a viem už dosť o živote, takže myslím že možem poradiť:Dpája má problémy ktoré vyriešia peniaze... i ked je to blbé a je mi to lúto... ale chalani tu majú väčšie problémy
xtreme napísal:Mimo napísal:na moju a aj včetkých ostatných členovverieci to tak robia
ty vole chlape, asi zacnem byt veriaci.. ja tiez myslim na tvoju aj vsetkych ostatnych clenov, ale kua kto mysli na moju ten ma po pici..![]()
ze Bmino
![]()
![]()