... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 25. Decembra 2008, 23:24

Hádajú sa Američan Francúz a Slovák .A američan hovorí mi začneme stavať dom pondelok a sobotu sa v ňom už býva.Francúz hovori my začneme stavat utorok obchodni dom a stvrtok sa vnom nakupuje a Slovak hovori ale chlapi mi zacneme stavat o 9 a o10su uz seci opiti

Policajtovi sa narodí syn. V nemocnici sa pýta lekára:
- Pán doktor, no ako?
- Viete, máme tu menší problém, váš syn je ako kliešť.
- Prečo, cucia krv?
- Nie, hlava zostala vnútri.

Rozprávajú sa dvaja bezdomovci kedy naposledy jedli.
"Ja som už tak dávno nejedol, že mám na zadku pavučinu!" hovorí prvý.
"To je nič," odpovedá druhý,"ja som si minule išiel uľaviť za krík, keď som zrazu začul mľaskanie. Otočim sa a pozerám, riť sa mi pásla na tráve!!!

- Tak čo, pán Jozef, prečo ste neboli na pohrebe vašej svokry?
- Ale viete ako to je. Samá práca a na zábavu neostáva čas.
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 26. Decembra 2008, 11:04

Obrázok

tuke67

Piatok, 26. Decembra 2008, 13:25

ice.blade napísal:
Radi by sme Vás informovali, že vzhľadom na vstup SR do EÚ a k očakávanému prechodu na jednotnú európsku menu EURO sa od 1.1.2009 poloha pri súloži ktorá je všeobecne známa ako 69, mení po kurzovom prepočte na 2,152.
tak, a je po jeback...

Necrocyklo

Piatok, 26. Decembra 2008, 18:35

chembos napísal:
Hádajú sa Američan Francúz a Slovák .A američan hovorí mi začneme stavať dom pondelok a sobotu sa v ňom už býva.Francúz hovori my začneme stavat utorok obchodni dom a stvrtok sa vnom nakupuje a Slovak hovori ale chlapi mi zacneme stavat o 9 a o10su uz seci opiti

Chyba tam dolezita informacia,ze slovaci zacnu stavat pivovar.

fíri
Auto: magnet na pandúrov

Nedeľa, 28. Decembra 2008, 00:11

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 28. Decembra 2008, 01:30

Pežot

Nedeľa, 28. Decembra 2008, 10:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hádajú sa murár, stolár a elektrikár, ktoré remeslo bolo prvé na svete.
Vraví murár: My sme po celom svete stavali domy a aj pyramídy pre faraónov.
Stolár vraví: To je pravda ale my sme vám k tomu museli postaviť lešenie.
A elektrikár nato: Chlapci to je slabé, keď Boh povedal, budiž svetlo, my sme museli mať už naťahané káble.

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 29. Decembra 2008, 22:35

Chlapa bolí loket a chce jit za doktorem. Kamarád mu řekne:
"Neblbni, Amíci už na to mají počítač, zrovna ho testuji u nás v lékárně. Je to levnější než doktor a jenom je zapotřebí donést vzorek moci."
Chlap si řekne, že nemá co ztratit, donese do lékárny vzorek moči, hodí ho do počítače, hodí tam desetikačku.
Ozve se bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papíru a na něm je napsaný:
* Mate tenisový loket.
* Namáčejte si ho v horké vodě
* Kloub nenamáhejte
* Zlepší se to do dvou týdnů
Chlápek je spokojenej, ale hned si říka, jestli by se ten počítač nedal oblbnout. Rozhodne se, že to zkusi. Doma nalije do zavařovačky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa, moč od dcery a od manželky, a ještě si do toho vyhoní pero. Všechno smíchá, donese do lékárny, vzorek hodí do počítače, odkud se ozve bzukot, hrkot a cinknuti, vyjede kousek papíru a na něm je napsaný:
* Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, přidávejte do ni sodu
* Váš pes má blechy, umyjte ho v protibleším šamponu
* Vaše dcera užívá kokain, dejte ji na terapii
* Vaše manželka je těhotná. Jsou to dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořiďte si právníka.
* A jestli nepřestanete onanovat, tak se Vám ten tenisovej loket nikdy nezahojí!

:lol: :lol:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Decembra 2008, 09:20

Toto mi stále chodí v rôznych jazykoch na mail v práci ale v češtine je to najlepšie:

Drahý příteli:
jsme jedním z největších Elektrické velkoobchodník a maloobchodník v China.We hlavně prodat elektrických výrobků, jako jsou digitální fotoaparáty, mobilní, LCD TV, Xbox, Notebooky, DV, MP4, GPS, motorky a další. To je naše internetové stránky: xxx když jsou zdarma, můžete Vist je, myslím, že je tu něco, co jste si jako nejlepší a chcete koupit. kontaktovat nás svobodně, pokud máte nějaké otázky, doufáme, že můžete mít dobré nákupní zde.

Děkuji a S pozdravem.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Mimo

Štvrtok, 1. Januára 2009, 11:12

Na Záhorí v reštaurácii:
- Tak čo to bude?
- Prosím si jeden čaj.
- Obyčajný alebo bez rumu?

:D

Pežot

Štvrtok, 1. Januára 2009, 21:10

Oplatí sa:
http://www.kaufland.sk/Site/Tovar/Ozaj_ ... tierac.htm

Obrázok

Stierače

prehráva CD, CD-RW, MP3, USB, SD-c
AF/FM Rádio
digitálne načítanie
LCD Displej s modrým podsvietením
diaľkové ovládanie
2,49 €
(75,01 Sk)

Mimo

Štvrtok, 1. Januára 2009, 21:35

:lol: :lol: :lol: what the fuck? :shock: to už MP3 prehráva váážne všetko :lol: :lol: to sa oplatí :lol:

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Piatok, 2. Januára 2009, 10:29

Ten modry displej musi oslnovat, hlavne v noci :lol:

k33p
Auto: e87

Piatok, 2. Januára 2009, 12:34

Nikdy jsem tomu nerozuměl, proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné. Všechny tyhle povídačky o Marsu a Venuši .... A taky jsem nikdy nerozuměl tomu, proč muži myslí hlavou a ženy srdcem....→

Minulý týden jsme šli s manželkou do postele. Začali jsme se pod dekou navzájem dotýkat a hladit se ... Už jsem byl pěkně nadrženej a myslel jsem si, že je to oboustranný a že je to jednoznačně nasměrovaný na sex.

Ale přesně v tu chvíli mi manželka povídá: "Poslouchej, já teď nemám žádnou chuť na sex, mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmul, jasný?"

Odpověděl jsem: "Coooooo?".

Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky: "Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy". Tak jsem to vzdal: tuhle noc jsem musel usnout bez sexu.

Následující den jsme šli s manželkou do nákupního střediska chodit po krámech. Díval jsem se na ni, jak si zkouší troje nádherný, ale drahý šaty. Protože se nemohla rozhodnout, řekl jsem jí, ať si vezme všechny.

Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plým porozuměním hned kula železo, dokud bylo žhavé. "Miláčku, k takovým šatům ale potřebuji nutně nové boty, už vím, jaké by se mi hodily, ale stojí dvaapůl tisíce. Řekl jsem jí na to, že má absolutní pravdu a ať si je samozřejmě vezme. Pak jsme šli kolem klenotnictví. Vrazila mi šaty a boty do ruky a zmizela vevnitř.

Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty. Souhlasil jsem a pochválil jí její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli... Byla nadšená, na vrcholu blaha.

Nejspíš si myslela, že jsem se asi zbláznil, ale v tom momentě jí to bylo v podstatě jedno. Myslím, že jsem jí mým souhlasem totálně naboural její filozofické schéma.

Byla už jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená. Lidičky, výraz jejího obličeje byl neuvěřiteelný, to byste museli vidět. A v tom okamžiku mi svým nejmileším úsměvem povídá: "Už jsem spokojená, teď můžeme jít k pokladně!"

Byla to makačka nezačít se smát, když jsem jí odpověděl: "Nene, drahoušku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych tyhlety všechny věci kupoval".

Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsem dodal: "Mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmula". A když začala praskat vzteky, přišel poslední mistrovský kousek: "Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s finančními požadavky muže".
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Piatok, 2. Januára 2009, 12:48

=D> =D> =D> =D> Nádhera! Presne takto to funguje. Vačšina žien bohužial neuplatňuje rovnaký meter na seba ako na muža. Ale zas aj mi robíme riadne blbosti :twisted:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 195 neregistrovaných