... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 01:23

ice.blade napísal:
pre vsetkych co radi pisu w, q... a tak dale

preco mam taky divny pocit ze to bolo na mna? :wink:
.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Piatok, 12. Decembra 2008, 14:17

Novy slovensky trhak :D
Prílohy
Rambo.jpg
Rambo.jpg (34.31 KiB) 2154 zobrazení
Jack Daniels + Coca Cola :)

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 14. Decembra 2008, 10:05

:!:
Prílohy
f_139555255_1187533ba26cc46ddfdb66e567c44ee2.jpg
f_139555255_1187533ba26cc46ddfdb66e567c44ee2.jpg (51.91 KiB) 2024 zobrazení
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 14. Decembra 2008, 17:42

.m

matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 14. Decembra 2008, 21:04

Zvieratká sa v lese dohodnú že musia prestať piť. Tak pošlú zajaca vrátiť prázdne flaše. O 2 hodiny sa vráti zajac nadrbaný ako delo s prazdnymi flašami. Medved mu vraví že sa dohodli a nesmie nikto piť.
Na druhý den ho znovu pošlú vrátiť flaše a zajac pride znovu nadrbany a znovu mu medved dohovára.
Na treti den hľadá medveď zajaca. Nájde ho v potoku zo slamkou v papule. Zdrapí ho pod krk a hovorý že sa zvieratká dohodli že nebudú piť.
Zajac mu odpovedá : "Čo ste sa vy zvieratká dohodli nás ryby nezaujíma".
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 14. Decembra 2008, 22:47

Londýn - gynekologická klinika. V gynekologickom kresle leží dáma, lekár sa prizerá a krúti hlavou:
- To je jasné... Bratislava. Zájdem po kolegu.
Prizerajú sa dvaja a aj druhý vraví:
- Typická Bratislava! To by mal vidieť primár.
Prizeraju sa dvaja lekári a primár. Ten kýva hlavou:
- Áno, je to Bratislava! To sa tak často nevidí.
Vydesená pacientka šepká:
- Pán doktor, čo to pre mňa znamená? Čo je to za diagnóza "Bratislava"?
- No... ako by som vám to najlepšie vysvetlil... - dumá gynekológ - Vy asi nepoznáte Bratislavu, je to strašná diera!

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 14. Decembra 2008, 23:07

ked uz ani google...
Prílohy
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG (46.06 KiB) 1925 zobrazení

luciq

tak toto ma dostalo

Utorok, 16. Decembra 2008, 15:01

Hej dlouho jsem pochyboval o tom, jestli muj bratr neni dement. A dneska sem zji
stil ze je. Co provedl??? Proste vcera prisel dom k veceru, tak se ho ptam, kde
byl, no a on ze v Kauflandu. A co tam?A on pry ze si sel koupit ty kondomy.Mu ri
kam, na co mu ve 12 letech budou.No ze k tomu a by nemel deti... sem se usmal a
zeptal se ho jestli vi jak se pouzivaji a jestli ho uz nekdy pouzil. A on... ci
tuji "No jasne ze jsem ho pouzil... zrovna pred chvili". Cumel jsem na neho jak
debil a nenapadlo me nic jineho nes ze zeptat" A jak jako?"... a pak me dodelal.
.. "co jak jako? Normalne... jsem ho snedl"... v tu chvili jsem lehnul... Ten de
ment ho fakt sezral!!!
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

pepo286

Utorok, 16. Decembra 2008, 15:04

Muž vojde do predajne a pýta sa predavačky:
- Pani, prosím vás, máte piču?.
Tá od prekvapenia nevedela povedať ani slovo. Doma sa sťažovala manželovi, čo sa jej stalo. Ten ju upokojil s tým, že na druhý deň pôjde s ňou do predajne, schová sa aj s drúkom za pultom a s mužom si to vybaví.
- A čo mám povedať? - spýtala sa manželka.
- Povedz že máš!
Na druhý deň muž znova prišiel do predajne a pýta sa:
- Tak čo pani, máte piču?
- Mám a prečo?
- Tak povedzte vášmu mužovi nech trtká vás a nie moju ženu
E46 320D Touring 100kW (2001)

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 16:56

Milenci sa v zite kraju, okolie si nevsimaju. Kombajnista netusi, ze tuto hru prerusi ! :D :D :D :D

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 16:58

M3 lover napísal:
Milenci sa v zite kraju, okolie si nevsimaju. Kombajnista netusi, ze tuto hru prerusi ! :D :D :D :D

Milenci sa v zite hraju, okolie si nevsimaju. Kombajnista netusi, ze tuto hru prerusi ! :D :D :D :D
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 19. Decembra 2008, 15:03

Jde paní na gynekologii,
vleze dovnitř, svlékne se, sedne do křesla a hodí nožky
pěkně nahoru.
Od psacího stolu se ozve : "Vejš!"
Paní dá nohy trochu vejš, ale znovu se ozve:"Vejš!"
Paní dá nožky ještě vejš, ale znovu se ozve:"Vejš!
Když už má nohy skoro u stropu, tak se na ní otočí pán,
který sedí za stolem a říká : "Gynekologie je vejš, tady je
kadeřnictví."
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

bmw

Pondelok, 22. Decembra 2008, 19:42

Tento vtip je moja hitovka tak dufam, ze aj tu bude..je to dlhe ale oplati sa to verte mi...treba pozorne citat.

Poznate Toňa?--kto by nepoznal

Toňo pride do jednej pravnickej firmy a hľada si pracu. Bez strachu priamo za riaditeľom firmy. ,,Dobry deň prajem, ja sa volam Toňo a chcem vam robiť poradcu, ja všetko vybavim neni problem vsade ma poznaju,takeho cloveka potrebujete". Riaditeľ hovori-,,Nie nie ja mam toľko poradcov. že su mi až zbytočný nič nepotrebujem". Toňo neustale dookola opakuje, ze všetko vybavi a nakoniec riaditel povie-,,No dobre vyskušam si ťa, zajtra idem za Kaliňakom-ministrom vnutra a potrebujem niečo vybavit som zvedavy ako si zdatný".

Obidvaja sa teda vyberu za ministrom do jeho kancelarie. Vystupuju z auta, keď zrazu ochranka pri dverach kriči,,serus Toňo, serus Toňo", prejdu dnu a kym sa dostanu do kancelarie ľudia vnutri zdravia Toňovi, neustale. Otvoria sa dvere do pracovne a minister-,,Serus Toňo čo potrebuješ??"...Toňo nato-,,Tu mam šefka a chceme niečo stebou vybaviť". Minister jasne neni problem, všetci idu na obed a je všetko vybavene. Šefko pozera na Toňa a hovori-,,Som velmi rad ale to bola iba nahoda o tyždeň idem za Českym prezidentom Klausom a som zvedavy na teba, ked to všetko vybavime maš prácu". Tak sa aj stalo.

Prichadzaju do Prahy vystupuju z auta a už čestná straž kriči-,,Nazdarek Toňo". prichadzaju k personalu a všetci,,Nazdarek Toňo, nazdarek". Pridu až ku prezidentovi Klausovi on jak uvidi Toňa otvori náruč a skríkne-,,Nazdaaaaaaaar Toňoo, ako se vede?co te tady přivadi?" a Toňo,,Tak tu som prišiel za tebou s mojim šefkom niečo nam treba". Situacia sa opakuje idu spolu na obed všetko bez problemov vybavia. Šef tak pozera cely natešeny a vravi Toňovi, že je prijaty do firmy. Teraz ho velmi potrebuje lebo ide do Vatikánu vybaviť niečo surne.

Vo Vatikane sa všetko zopakuje šef cely štastny, pochvaľuje si Toňa ako paradne všetko vybavil. Prechadzaju po namesti, keď sa Toňo otoči a pozera ako tam prednáša Pápež. Toňo vravi šefovi,, Počkajte ma tu ja idem iba pozdravit mojho dobreho kamoša Papeža". A tak ide a už zdialky ochranka krici-,,Serus Toňo, serus". Papež akonahle uvidi, kto prišiel preruši omšu obijme Toňa, chvilu rozpravaju, keď tu zrazu vidi Toňo nejaku sanitku tam kde predtým stál šef a okolo plno ľudi. Ospravedlni sa Papežovi a uteká do nemocnice za nim.

Pribehne do nemocnice a šef je hore. Zo strachom v očiach sa ho pýta čo sa mu vlastne stalo a šef nato-,,Za prve to som ešte zvladol, že poznaš Papeža, za druhe že ta objal pred celym Vatikanom aj to som ešte nejak tak zvladol, ale keď prišli Japonci a opytali sa ma-,,Kto tam stoji vedľa Toňa to som nezvladol"
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 24. Decembra 2008, 10:50

Radi by sme Vás informovali, že vzhľadom na vstup SR do EÚ a k očakávanému prechodu na jednotnú európsku menu EURO sa od 1.1.2009 poloha pri súloži ktorá je všeobecne známa ako 69, mení po kurzovom prepočte na 2,152.

Necrocyklo

Re: bmw

Streda, 24. Decembra 2008, 15:58

K2 napísal:
Tento vtip je moja hitovka tak dufam, ze aj tu bude..je to dlhe ale oplati sa to verte mi...treba pozorne citat.

Poznate Toňa?--kto by nepoznal

Toňo pride do jednej pravnickej firmy a hľada si pracu. Bez strachu priamo za riaditeľom firmy. ,,Dobry deň prajem, ja sa volam Toňo a chcem vam robiť poradcu, ja všetko vybavim neni problem vsade ma poznaju,takeho cloveka potrebujete". Riaditeľ hovori-,,Nie nie ja mam toľko poradcov. že su mi až zbytočný nič nepotrebujem". Toňo neustale dookola opakuje, ze všetko vybavi a nakoniec riaditel povie-,,No dobre vyskušam si ťa, zajtra idem za Kaliňakom-ministrom vnutra a potrebujem niečo vybavit som zvedavy ako si zdatný".

Obidvaja sa teda vyberu za ministrom do jeho kancelarie. Vystupuju z auta, keď zrazu ochranka pri dverach kriči,,serus Toňo, serus Toňo", prejdu dnu a kym sa dostanu do kancelarie ľudia vnutri zdravia Toňovi, neustale. Otvoria sa dvere do pracovne a minister-,,Serus Toňo čo potrebuješ??"...Toňo nato-,,Tu mam šefka a chceme niečo stebou vybaviť". Minister jasne neni problem, všetci idu na obed a je všetko vybavene. Šefko pozera na Toňa a hovori-,,Som velmi rad ale to bola iba nahoda o tyždeň idem za Českym prezidentom Klausom a som zvedavy na teba, ked to všetko vybavime maš prácu". Tak sa aj stalo.

Prichadzaju do Prahy vystupuju z auta a už čestná straž kriči-,,Nazdarek Toňo". prichadzaju k personalu a všetci,,Nazdarek Toňo, nazdarek". Pridu až ku prezidentovi Klausovi on jak uvidi Toňa otvori náruč a skríkne-,,Nazdaaaaaaaar Toňoo, ako se vede?co te tady přivadi?" a Toňo,,Tak tu som prišiel za tebou s mojim šefkom niečo nam treba". Situacia sa opakuje idu spolu na obed všetko bez problemov vybavia. Šef tak pozera cely natešeny a vravi Toňovi, že je prijaty do firmy. Teraz ho velmi potrebuje lebo ide do Vatikánu vybaviť niečo surne.

Vo Vatikane sa všetko zopakuje šef cely štastny, pochvaľuje si Toňa ako paradne všetko vybavil. Prechadzaju po namesti, keď sa Toňo otoči a pozera ako tam prednáša Pápež. Toňo vravi šefovi,, Počkajte ma tu ja idem iba pozdravit mojho dobreho kamoša Papeža". A tak ide a už zdialky ochranka krici-,,Serus Toňo, serus". Papež akonahle uvidi, kto prišiel preruši omšu obijme Toňa, chvilu rozpravaju, keď tu zrazu vidi Toňo nejaku sanitku tam kde predtým stál šef a okolo plno ľudi. Ospravedlni sa Papežovi a uteká do nemocnice za nim.

Pribehne do nemocnice a šef je hore. Zo strachom v očiach sa ho pýta čo sa mu vlastne stalo a šef nato-,,Za prve to som ešte zvladol, že poznaš Papeža, za druhe že ta objal pred celym Vatikanom aj to som ešte nejak tak zvladol, ale keď prišli Japonci a opytali sa ma-,,Kto tam stoji vedľa Toňa to som nezvladol"

Ja to poznam s Palim.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 195 neregistrovaných