... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
K2 napísal:Tento vtip je moja hitovka tak dufam, ze aj tu bude..je to dlhe ale oplati sa to verte mi...treba pozorne citat.
Poznate Toňa?--kto by nepoznal
Toňo pride do jednej pravnickej firmy a hľada si pracu. Bez strachu priamo za riaditeľom firmy. ,,Dobry deň prajem, ja sa volam Toňo a chcem vam robiť poradcu, ja všetko vybavim neni problem vsade ma poznaju,takeho cloveka potrebujete". Riaditeľ hovori-,,Nie nie ja mam toľko poradcov. že su mi až zbytočný nič nepotrebujem". Toňo neustale dookola opakuje, ze všetko vybavi a nakoniec riaditel povie-,,No dobre vyskušam si ťa, zajtra idem za Kaliňakom-ministrom vnutra a potrebujem niečo vybavit som zvedavy ako si zdatný".
Obidvaja sa teda vyberu za ministrom do jeho kancelarie. Vystupuju z auta, keď zrazu ochranka pri dverach kriči,,serus Toňo, serus Toňo", prejdu dnu a kym sa dostanu do kancelarie ľudia vnutri zdravia Toňovi, neustale. Otvoria sa dvere do pracovne a minister-,,Serus Toňo čo potrebuješ??"...Toňo nato-,,Tu mam šefka a chceme niečo stebou vybaviť". Minister jasne neni problem, všetci idu na obed a je všetko vybavene. Šefko pozera na Toňa a hovori-,,Som velmi rad ale to bola iba nahoda o tyždeň idem za Českym prezidentom Klausom a som zvedavy na teba, ked to všetko vybavime maš prácu". Tak sa aj stalo.
Prichadzaju do Prahy vystupuju z auta a už čestná straž kriči-,,Nazdarek Toňo". prichadzaju k personalu a všetci,,Nazdarek Toňo, nazdarek". Pridu až ku prezidentovi Klausovi on jak uvidi Toňa otvori náruč a skríkne-,,Nazdaaaaaaaar Toňoo, ako se vede?co te tady přivadi?" a Toňo,,Tak tu som prišiel za tebou s mojim šefkom niečo nam treba". Situacia sa opakuje idu spolu na obed všetko bez problemov vybavia. Šef tak pozera cely natešeny a vravi Toňovi, že je prijaty do firmy. Teraz ho velmi potrebuje lebo ide do Vatikánu vybaviť niečo surne.
Vo Vatikane sa všetko zopakuje šef cely štastny, pochvaľuje si Toňa ako paradne všetko vybavil. Prechadzaju po namesti, keď sa Toňo otoči a pozera ako tam prednáša Pápež. Toňo vravi šefovi,, Počkajte ma tu ja idem iba pozdravit mojho dobreho kamoša Papeža". A tak ide a už zdialky ochranka krici-,,Serus Toňo, serus". Papež akonahle uvidi, kto prišiel preruši omšu obijme Toňa, chvilu rozpravaju, keď tu zrazu vidi Toňo nejaku sanitku tam kde predtým stál šef a okolo plno ľudi. Ospravedlni sa Papežovi a uteká do nemocnice za nim.
Pribehne do nemocnice a šef je hore. Zo strachom v očiach sa ho pýta čo sa mu vlastne stalo a šef nato-,,Za prve to som ešte zvladol, že poznaš Papeža, za druhe že ta objal pred celym Vatikanom aj to som ešte nejak tak zvladol, ale keď prišli Japonci a opytali sa ma-,,Kto tam stoji vedľa Toňa to som nezvladol"