... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Re: Vtipy

Pondelok, 20. Januára 2014, 16:25

Pani učiteľka ide s deťmi na stavbu ukázať ako pracujú stavbári. Práve v tej chvíli spadne jeden robotník z lešenia a zabije sa. Keď sa vrátia späť učiteľka sa pýta detí prečo sa to asi stalo. Anička:
- Ten ujo bol určite opitý.
Janko:
- Ten ujo porušil predpisy.
Nakoniec Móricko:
- Ten ujo spal s mojou mamou.
Učiteľka:
- Čo to má spoločné s týmto?
Móricko:
- No on na mňa kričal: Je*em tvoju mať, netras tým lešením

Tri ženy idú z diskotéky domov a vezmú to skratkou cez cintorín… Z ničoho nič začne fúkať šialený vietor, ženy sa zľaknú a utekajú celé vystrašené domov.. Druhý deň sa rozprávajú ich muži v krčme: Chlapi, hovorí prvý,…. naše ženy nás asi podvádzajú…. Tá moja prišla domov celá roztrasená… To je nič,” hovorí druhý, tá moja mala roztrhané nohavičky… Chlapi,” hovorí tretí “to je nič, tá moja prišla domov nahá a okolo ramien mala fialovú stuhu s nápisom : Nikdy na Teba nezabudneme.. kolegovia z práce.
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

K3ksik
Auto: BMW 318i E30
Kraj: Košický

Pondelok, 20. Januára 2014, 23:12

Ak by mal niekto problem s hrdzou .. tak v košiciach vam opravia :D
Prílohy
hrdza.JPG
hrdza.JPG (45.27 KiB) 2241 zobrazení

F!z:k
Auto: E36, E32

Utorok, 21. Januára 2014, 09:33

K3ksik napísal:
Ak by mal niekto problem s hrdzou .. tak v košiciach vam opravia :D

Kludne mozte dojst aj za mnou, gitovanie, lakovacka, shadowline na pockanie :D

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Januára 2014, 11:37

Pozerám že ani zo zváraním plastov nemáš problém:D

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Januára 2014, 12:12

Kolik uživatelů fóra je potřeba an výměnu žárovky?
__1 uživatel vymění žárovku a napíše příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.
_14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.
__7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.
__1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".
__2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".
__7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.
__5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.
__3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.
__5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".
__2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".
_15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.
_19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.
_11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.
_36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.
__7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.
__4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.
_13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".
__5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.
__4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".
_13 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".
__1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.
__1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Januára 2014, 16:35

Vedeli ste, ze ked sa dvaja pobozkaju, tak vytvoria celkom dlhu rurku, ktora ma na oboch koncoch ritny otvor?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Marian12387
Auto: 318ti e36

Utorok, 21. Januára 2014, 20:32

prax ukazuje, že vzrušenie ženy možno úspešne stimulovať rôznymi mechanickými hračkami...ako najlepšie sa z tohoto hľadiska ukazuje BMW M5

blavak1
Auto: zx-10r

Sobota, 25. Januára 2014, 23:11

:-k :mrgreen:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

BJS
Auto: 530d xdrive

Nedeľa, 26. Januára 2014, 17:06

Prečo majú včely med???? Lebo majú kráľovnú.
Ak by mali parlament, mali by hovno!!!!
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Pondelok, 27. Januára 2014, 11:27

Idze sebe chlap v bavoráku tak stovečkou a tu dzig, vedľa neho trabant a šofér kričí z okna:
- "Znaš daco o trabantoch?"
Ten sa naserie a pridá na sto tridsať, trabant je o niekoľko sekúnd vedľa neho a kričí:
"Znaš daco o trabantoch, hej .... znaš daco o trabantoch?"
Chlap v bavoráku nevie či má šok alebo je nasratý, ale pridá na stošesťdesiat! A trabant zas o pár sekúnd za ním a z neho krik:
- "Znáš daco o trabantoch ?!!"
Ten v bavoráku je už hotový, tak stiahne okno a zakričí:
- "A čo by si potreboval?"
- "Neznaš jak še tu dáva dvojka ?!"
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vojdze vychodňar v amerike do baru a hutori: Dajce mi whisky.
Barman:
"Ešči nikto tu nevypel fľašku whisky a stavim še s tebu o 100 doľare, že ani ty nevypiješ".
Vychodňar še otoči a odejdze. O petnac minut še rozľecia dzvere a vychodňar nazad a hutori:
" Príjímam tvoju stavku".
Vžal fľašku whisky vyžar ju za pejc minut.
Barman: "To som ešči v živoce nevidzel a ani by som neverel, že še to da.
Vychodňar:
"Ja tež tomu neverel, ta som sebe to išol vyskušac perše do baru naproci".
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Stretne manželka svojho muža na MDŽ na ulici s kyticou kvetov. Celá usmiata sa ho spýta:
- To je pre mňa?
- Nie, je to pre sekretárku.
Ona zamračene na neho:
- Tak sekretárke kvety a mne chuja?
- Chceš vymeniť?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ráno:
-"Drahý, vstávaj, už ide autobus!"
-"A čo ležím na ceste?"
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Fero s Marou sedia v obývačke a pozerajú v telke reláciu so zázračným liečiteľom . Liečiteľ vraví:
- Vyliečim vaše neduhy na diaľku .
Priložte si teraz ruku na tú časť tela , ktorá má byť vyliečená -Mara si priloží ruku na srdce a Fero do rozkroku .
Mara si to všimne a poznamená :
- Fero ! On ide liečiť chorých ! Nie oživovať mŕtvych ....
"Poďte, zahráme sa na vodný mlyn!"
"A to sa ako hrá?"
"Jeden si ľahne na brucho a my mu čúrame na lopatky."
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kamarát sa sťažuje kamarátovi rok po sobáši.
- Ty počúvaj, ja už nemôžem. Tá moja to chce stále. Ráno, na obed, večer, celú noc... Ja už nevládzem.
Dobrý kamarát mu odpovie:
- Ja som ti vravel neber si takú škaredú, budeš na to sám.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rozprávajú sa dve priateľky:
"Ty, vieš čo, môj drahý mi sľúbil, že keď budem v posteli výborná, dostanem mercedes. Ak budem dobrá, dostanem audi.
A ak budem priemerná, dostanem golf."
"Hej? A čo si dostala?"
"Kolieskové korčule."
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sociologické výskumy potvrdili, že najobľúbenejšou ženskou fantáziou sú dvaja muži naraz. Jeden varí a druhý upratuje.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Do Národnej banky Slovenska nabúra rogalo. Pani, ktorá to celé pozorovala si hovorí:
- Aký štát, taký terorista!

2RBA
Auto: e91/e46

Pondelok, 27. Januára 2014, 20:41

ide pedofil s dievcatkom do lesa, mala hovori joj ujo ja sa uz bojiiiiiim, a ujko na to, co ty ! ale ja idem naspat sam
IG/YT/FB : #WRBAFILMS

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 28. Januára 2014, 10:41

Zadajte užívateľské meno!
- logik2
- zadajte heslo!
- jablko
- ľutujem, heslo musí obsahovať minimálne 8 charakterov!
- červenéjablko
- ľutujem, heslo musí obsahovať min. 1 číslicu!
- 1červenéjablko
- ľutujem, heslo musí obsahovať min. jedno veľké písmeno!
- 1VYJEBANÉčervené jablko
- ľutujem, heslo nemôže obsahovať za sebou nasledujúce veľké písmená!
- 1VyjebanéČervenéJablko,AnastrčSiho!
- ľutujem, heslo nemôže obsahovať diakritické znaky!
- 1VyjebaneCerveneJablkoAzdochniAkAniToNeprijmes
- ľutujem, toto heslo je už obsadené!
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Bojsi5
Auto: F30 335i
Kraj: Prešovský

Utorok, 28. Januára 2014, 15:59

Tak na tomto som sa s chuti zasmial!
Manzel Igorko dojde domov totalne opity a nosom sa opre o zvoncek, na to vide manzelka a hovori "ááááách Igorko to urcite ti tvoji kamarati ách,, tak ho vezme dnu a pomali ho vyzlieka a vidi ze ma na koseli ruz tak vyvali oci a hovori "oOch boze Igorko,,potom sa ukludni a hovori "to urcite ti tvoji kamarati to urcite oni haha to preto aby som ziarlila hh . Tak potom pokracuje dalej vo vyzliekani daa mu dole koselu a na chrbate mu vidi skrabance tak zase vyvali oci a hovori "oOch boze Igorko,, pomali sa ukludi a hovori " Igorko to urcite ti tvoji kamarati spravili skrabance aby som ziarlila hh ale ja sniesom taka hh to ti tvoji kamarati.Tak pokracuje dalej da mu dole nohavice a na penise mu uvidi ruz a teraz manzleka uz totalne vala oci ale nic nehovori,tak prehovori manzel "No Marta kombinuj kombinuj inak som v PICI !..
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

Patrik.Kuhejda
Auto: bmw 320i cupe
Kraj: Žilinský

Streda, 29. Januára 2014, 10:45

Dendo
Auto: E30 325i

Streda, 29. Januára 2014, 10:47

Bojsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dusim sa :mrgreen: =D>
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 245 neregistrovaných