... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
patricius_KE
Kraj: Košický

Re: Vtipy

Nedeľa, 16. Júna 2013, 16:53

JaroWD napísal:
http://auto.idnes.cz/odtlacovani-bmw-z-povodni-09e-/automoto.aspx?c=A130611_153855_automoto_fdv
Kokotina od nadpisu az po diskusiu....

vrátane majiteľa bmw
Obrázok

Aston
Auto: e36
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 17. Júna 2013, 10:59

Neviem ci je to vtipne ale dostalo to 17tis. lajkov na FB a od zadneho slovaka zavistiveho
tak ako vôbec mi to nevadi skor lichoti,,a dakujem ze ste ju zverejnili,viem mal som tam dat same 500stovky :***
Roman Okrajek,,,,,,, BMW Life Style....... :PPPP

JaroWD napísal:
Neviem ako ostatnym ale mne to vtipne je :D

Aston

Pondelok, 17. Júna 2013, 11:32

londonh napísal:
zaujimave veci sa daju citat na https://www.facebook.com/roman.okrajek

napr. fotka s rozbitou papulou a koment "Nielenze ta tlcu manzelia tych kuriev, ale aj kurvy samotne" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ten s tou rozbytou papulou neni Roman :D jeden kolega s roboty ale nevadi :D Nieco pre vas vy kreteni ktory si neviete spravyt ani niejaku tu fotku, chrcite ked musite natankovat za 20eur do nadrze, je vas tu na klube drvyva vecsina, cize trosku smutne, kupujete si bavoraky na splatky a potom zerete suche rosky :D pre vasu informaciu kolo lajkov mala ta fotka na FB po jednom dni :D ani vase nadupate bajere natunene s baumaxu by tolko nedostaly :P :P :P
Prílohy
life style.jpg
:-*

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 17. Júna 2013, 11:42

Aston napísal:

Ten s tou rozbytou papulou neni Roman :D jeden kolega s roboty ale nevadi :D Nieco pre vas vy kreteni ktory si neviete spravyt ani niejaku tu fotku, chrcite ked musite natankovat za 20eur do nadrze, je vas tu na klube drvyva vecsina, cize trosku smutne, kupujete si bavoraky na splatky a potom zerete suche rosky :D pre vasu informaciu kolo lajkov mala ta fotka na FB po jednom dni :D ani vase nadupate bajere natunene s baumaxu by tolko nedostaly :P :P :P

Jediný kretén si tu asi ty. Silno pochybujem, súdiac podľa tvojej gramatiky, či si vôbec ukončil povinnú školskú dochádzku. Ale hlavné, že si odfotil boxeríka s pár drobnými a Iphonom :thumbup: Škoda že si sem nedal aj seba ako vyzeráš, lebo mám veľké podozrenie na nagelovaného machríka so 48kg a boxerom v paprči =D>
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

Aston

Pondelok, 17. Júna 2013, 11:49

tak 48kg nemam :D a nemam ani boxera :D
ale paci sa https://www.facebook.com/stefan.tazar?ref=tn_tnmn

Kwaky napísal:

Jediný kretén si tu asi ty. Silno pochybujem, súdiac podľa tvojej gramatiky, či si vôbec ukončil povinnú školskú dochádzku. Ale hlavné, že si odfotil boxeríka s pár drobnými a Iphonom :thumbup: Škoda že si sem nedal aj seba ako vyzeráš, lebo mám veľké podozrenie na nagelovaného machríka so 48kg a boxerom v paprči =D>

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 17. Júna 2013, 12:00

Aston napísal:
.... Nieco pre vas vy kreteni ktory si neviete spravyt ani niejaku tu fotku, chrcite ked musite natankovat za 20eur do nadrze, je vas tu na klube drvyva vecsina, ....

Svata pravda bracho!! VZDY ked ma clovek pri sebe vacsiu hotovost ma sa s nou vyfotit a okamzite to dat na FB.! Sak to je tak huste a bičiz uplne z toho vlhnu, treba zajebat husty hip hop a poriadne sa previest na svojom 15rocnom BAWE, co sotva drzi pokope a ma mensiu hodnotu ako normalne hodinky. je je jeh! Hejteri su pici!!!

p.s. Idem natankovat, a nemam uz love, lebo som si kupil cigy, tak dufam,ze sa da platit stravenkami.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Júna 2013, 12:53

voMacK napísal:

Svata pravda bracho!! VZDY ked ma clovek pri sebe vacsiu hotovost ma sa s nou vyfotit a okamzite to dat na FB.! Sak to je tak huste a bičiz uplne z toho vlhnu, treba zajebat husty hip hop a poriadne sa previest na svojom 15rocnom BAWE, co sotva drzi pokope a ma mensiu hodnotu ako normalne hodinky. je je jeh! Hejteri su pici!!!

p.s. Idem natankovat, a nemam uz love, lebo som si kupil cigy, tak dufam,ze sa da platit stravenkami.

Vomack tebe poslednu dobu ide karta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skoro som odpadol co zajebavas :mrgreen: :mrgreen:

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 17. Júna 2013, 13:04

to vies, odkedy nieje globalny mod, nizsie naroky, opadol z neho stres, uvolnil sa chlapec
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

palzo
Auto: Dedova Lada

Pondelok, 17. Júna 2013, 13:30

Ta fotka je dobry vtip a este avcsi vtip co tu pisete :) cez vikend som mal aj ja 5k euro v rukach.. ale to bolo rpedtym ako som vyplatil typka co nam stavaila garaz.. mohol som si aj aj dofotit.. aj Iphone niekde zozeniem.., aj neaku kluce od bmw sa u mna najdu (aj od MB a ked poprosim stryca tak aj porsche).. a este enzabudnime boxerak, to drsne, ale keby ze tam dam kamosovi pistol tak by som bol este vacsi cavo a gangster ? jo a odfotil by som sa este v starsej e36-tke nech to ma stil alebo v e38 alebo v neakej e53 ? Tolko moznosti a tak malo casu.. no skoda je ze som zapaltil ludom za pracu a nemam nic, len moju almuznu, mohol som vazne zaposobit a dat fotku an ent aky som ja macher..
Jack Daniels + Coca Cola :)

germancars

Pondelok, 17. Júna 2013, 13:53

vomack je pan..aj ako mod to robil dobre.. len nenasiel pochopenie..co sa geniom stava casto :D

a k tym dvom mentalom co tu fotku spravili je skoda nieco pisat..staci ked si clovek precita ich par statusov a to co v zivote riesia a hned vie s kym ma do cinenia :mrgreen: vacsine ludi ich pride okamzite luto :mrgreen:

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Pondelok, 17. Júna 2013, 13:57

:lol: ja neviem čo sa vzrušujete. Veď takéto a podobné správanie popísal už pán Freud pred sto rokmi a stále to platí. Mladý muž trpí nedostatkom peňazí, uznania a rešpetku, preto má potrebu sa verejne stavať do pozície človeka s ich dostatkom. Zbieranie "lajkov" na fejsbúku je len prostriedok doby ako akceptovateľnou formou uspokojit exhibicionistickú túžbu a vyhraniť sa z okolia. Pravdepodobne jeho blízke okolie a priatelia tvoria práve tú "lúzu" za ktorú tu každého označuje a ukazuje nám tak, že už medzi nich patriť nechce.

dosť ale táranín, zbaľ si radšej tie nasyslené euráčiky nazad do kasičky, natankuj plnú a ozvi sa keď budeš mať do činenia so skutočným kapitálom. Neviem, ale ten paranoidný pocit keď máte na verejnosti väčšiu hotovosť, alebo zlato či podobne... ja osobne z toho mám skôr zlý pocit. (teraz nemám na mysli ročný slovenský plat, ale €100k a viac. Ešte horšie keď tie peniaze nie sú Vaše) Je kopa ľudí ochotná Vás prizabiť aj za menej než máte práve u seba.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 17. Júna 2013, 14:04

preto nie som a ani nikdy nebudem na FB
pretoze 80% ludi co tam su to povazuju za paralelny svet a ked maju na Fb 56 204 467 167 lajkov tak si myslia ze aj v realnom svete je z nich kazdy "v pici"
realny svet je o inom :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Pondelok, 17. Júna 2013, 14:31

Dajme sutaz o naj-kruto-coolovu fotku, zalozte niekto na to temu..

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 17. Júna 2013, 14:34

radsej ne! Banned si sem zas vyfoti vtaka a bude vystarano!!!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

BMWpositiv

Pondelok, 17. Júna 2013, 15:10

voMacK napísal:
radsej ne! Banned si sem zas vyfoti vtaka a bude vystarano!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 232 neregistrovaných