Štvrtok, 24. Januára 2008, 18:02
Išiel som raz autobusom a stáli sme na jednej zastávke. Nejaká babenka chcela nastúpiť, ale bola ďaleko a tak sa rozbehla, že nás dobehne. My vnútri sme sa na ňu pozerali ako beží a ako sa tak blížila, vyletel jej pri tom všetkom nadskakovaní z výstrihu prsník. Fantastické. Nastúpila a neuveriteľne sa pýrila. Zato mužská časť autobusu sedela vyškerená ako lečo s blaženým výrazom na tvári. Mmmm, to bol dobrý deň.
Čo tým chcem povedať je, že ženám by mali častejšie vyskakovať cecky von. (Gate dolu! Cecky von! Hip hip!) Vtedy sme šťastnou náhodou videli ňadro a všetkým nám to zlepšilo deň. Nedostatok prsníkov je podľa mňa aj dôvod agresie v islamských krajinách. U nás keď muž v lete vyrazí do mesta, môže sa kochať nádherami ženského plemena na každom rohu. Všade samé prsia, zadky, nohy, pupky, kotníky (áno, aj na to niektorí pozerajú), krátke sukne, vysoké podpätky, tričká bez podprseniek… To keď sa chudák islamský Mahmad Habhalah vyberie von, tak tam nájde akurát mesto plné Batmanov. Všetko zahalené, na nič sa tam nemá pozrieť, nič tam nikde nevykúka, nič náhodou nevyskočí. Potom príde domov za svojou škaredou ženou, ktorá si ani neholí nohy, pretože ako hovorí, “aj tak to nikto nevidí!” A tak súloži s tou chlpatou frigidou a musí pri tom stále myslieť na Batmana. “Za toto zaplatíš, maskovaný bojovník, na Alaha prisahám!”
Rozlúštil som práve večné tajomstvo agresie islamských krajín voči západným krajinám? Myslím že práve áno. Poučenie z tohto príbehu? Dievčatá, ukazujte nám častejšie kozy. Buduje to mier vo svete. A keď stretnete Batmana, povedzte mu, že ho hľadá Mahmad.