... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
matthe napísal:Poté, co Mercedes namontoval do trábika nový motor, si jeden majitel stěžuje:
"Trabant vždycky kousek jede, pak zůstane stát, potom zase jede a tak pořád dokola."
Vedoucí na to: "Velmi se omlouváme, použili jsme motórek na stěrače z Mercedesa 500 SL a zapomněli vypnout cyklovač."
Simpson napísal:Rozprávajú sa dvaja priatelia:
- Moja žena je riadna humusáčka. Idem sa ráno vyšťať do umývadla a tam ešte riady od večere.
coWon napísal:Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený, ale obrátil jsem se k víře a to mi pomohlo. Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali.
#
#
# Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mne místní"pedofile" a podobně. A to
jen proto, že jí je 21 a mně 50. Úplně nám zkazili desáté výročí.
#
#
# Otázka: Myslíte, že je v Británii příliš mnoho imigrantů? Odpověď: 17% Ano, 11%# Ne,
72% Nerozumět otázka.
#
# Životní náklady jsou teď tak vysoké, že se mnou manželka znovu souloží. Nemůže si dovolit kupovat baterie.
#
#
# Muž zavolá 158 a povídá "Myslím, že manželka je mrtvá."Operátor se ptá: "Jaktovíte?"On odpoví: "No sex je sice stejný, ale žehlení se hromadí."
#
#
# Včera jsem vysvětloval manželce, že když člověk zemře, dojde k reinkarnaci aonse vrátí na svět jako jiné stvoření. Řekla, že by se chtěla vrátit jako kráva.
# Řekl jsem jí: "Ty jsi mě zřejmě neposlouchala."
#
#
# Manželka je týden nezvěstná. Policie mi dnes řekla, abych se připravil nanejhorší.Ráno budu muset zajít do armády spásy a přinést zpátky její šatstvo.
#
# Na moje dveře zaklepal Červený kříž a chtěli, abych přispěl na povodeň vPákistánu. Řekl jsem, že bych rád, ale moje zahradní hadice dosáhne jen k plotu souseda.
#