Riaditeľ istej firmy hľadá nového zamestnanca, na stole mu ležia nejaké CV-čka... Príde mu do kanclu jeden zamestnanec a všimne si CV-čko na vrchu: Jeeej...To je Tóno, toho zoberte. S nim to budete mať super. Jeho všetci poznajú, všeličo dokáže vybaviť a taaak. Tak riaditeľ si to premysli, zavolá ho na osobný pohovor. Po pohovore ho vyprevádza, keď sa vo firme zastaví Minister zahraničných veci a hneď: Nazdar Tóno, čo ty tu?
Tak riaditeľ si povie: Kurňa asi je fakt známy, ja ho vezmem, veď aspoň bude nápomocný.
Po týždni ho riaditeľ zobere na obed, keď pri vedľajšom stole sedí český prezident. Ten hneď: Nazdar Tóno! No jak se máš, dlouho sem te nevidel!
Riaditeľ len krutí hlavou, nechápe...
O dva týždne ide riaditeľ na služobku do Vatikánu, tak si povie, že nebude zle keď zobere aj Tona. Prišli do Vatikánu, tam plne Námestie sv. Petra. Pápež v okne kýva ľuďom. Tóno pozerá a vraví riaditeľovi: Počúvajte, počkajte tu. Ja idem za Pápežom a zakývam Vám od neho z okna. Riaditeľ sa ho snaží zastaviť, že to asi nebude dobrý nápad, že z toho budú problémy. O chvíľu sa však Tóno zjaví v okne, Pápež ho drží za rameno a spolu kývajú. Po par minútach sa Tóno vráti a tam už sanitka a riaditeľ s kyslíkovou maskou. Tóno sa pýta: Pán riaditeľ čo sa Vám pre Boha stalo?
Riaditeľ: No vieš....nechápal som keď si sa tam zjavil vedľa Pápeža, ale skoro ma jeblo keď za mnou prišiel Japonec s fotacikom na krku a opýtal sa ma, kto je ten typek v bielom vedľa Tóna???