... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Roman804 napísal:urobil som si už aj stolík z elektronu, ale z niektorých reakcií v tejto téme bmw-pokec/urobil-som-luster-z-elektronu-t84613.html tu nebudem dávať fotku, ale ukážem ho iba tomu kto je natoľko inteligentný, že vie kritizovať k veci a hlavne slušným spôsobom.![]()
![]()
Simpson napísal:A ja som bol po obede na WC, ale svoju stolicu ukazem len tomu kto je dostatocne inteligentny a schopny kritizovat k veci....
Je to fakt taka podstatna vec?
Roman804 napísal:ano je to taká podstatná vec ako sa k sebe správame, prvé-som si myslel, že sme tu ako rodina, že sa vieme správať a že, vieme ukázať aj iným autičkárom, že bmw maniaci sú tí najlepší,robíme najväčšie zrazy a ani sa nevieme slušne porozprávať,do nejakých podobných tém kde do seba rýpete som nechodil,tak som bol trochu prekvapkaný. A o čom to je ked ľudia len tak druhým nadávajú a podobne, niekedy bolo tak, že som k susedovi mohol vojsť aj bez zaklopania len som v chodbe zakričal kto prišiel a teraz si najbližší susedia nevedia ani pozdravit,každý žije v nejakej svojej malej komunite a koniec,tak ako dopadneme ked sa už budeme iba vulgárne rozprávať a rýpať do kazdého bez príčiny., dá sa byť zaujímavým aj iným spôsobom
Didymus napísal:Kazdemu by som prial pozret sa aspon na tyzden, napriklad do USA, aby videli ako sa komunikuje, usmieva a berie zivot uplne inym pohladom.