... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: urobil som luster z elektronu :-)

Pondelok, 21. Októbra 2013, 23:57

dám si tému na na bmwklube a nájdem tu luster.... :mrgreen: ... hmm...tak ešte dva - tri mesiace a nájdem tu aj záhradný nábytok m-power... skriňu v ALPINE alebo kuchynskú linku v Hartge...
Akože mám rád bmw a autá všeobecne ale tak zase odtiaľ potiaľ... =;
jednotlivých členov neriešim... každý hovorí sám za seba, ukazuje sa vo svetle aký vlastne je... 8)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

maiki
Auto: 02" E46 320d

Utorok, 22. Októbra 2013, 07:48

5 stran kktin koli lampe z elektornu...

WTF :shock: ](*,) a presne takto vyzera cele forum... je to pokec, komu sa nepaci tak sem nelezte, a citajte si len technicke temy fora... na druhej strane kritika je jedna vec, urazanie druha.... [-X

ani mne sa to moc nepaci ale v jeho obyvacke mi to fakt nevadi , napad super, len asi fakt nie do obyvacky O:)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

jozko2828

Utorok, 22. Októbra 2013, 08:03

Maiki tu nejde o to ze ho niekto uraza alebo nie... To urazanie je v pribehoch, bazare, technickom fore a proste na celom fore... Tu ide o to ze sa toto forum plni blbostami... Od elektronu na plafone az po ceny aut v bazare a neviem coho este... Pre mna za mna nech mu visi namiesto lustru aj spojka a nech ju zapina radickou, je to jeho problem a byt... Ale ked uz to vycapim ako napad tak sa musim pripravit na kritiku. Mne to pride vtipne aj ked nedotiahnute ale v pohode. Len ak by si ludia pozreli ine fora o autach tak tam proste je to fakt na inej urovni, zial. Treba si vstupit do svedomia, kazdy za seba a zamysliet sa ci tym co vycapim na net niekomu pomozem, niekoho inspirujem alebo sa len strapnim. A co sa urazania tyka vsimni si ze clenovia ktori su v technickej sekcii a poradia sa malokedy urazuju kedze tam to ma este akutaku uroven (pomlcim o duplicitnych temach...) Proste nie je moderator tak si tu mozeme kludne na davat.... Ale ako vravim, chcem vidiet toho machra co by mi do oci povedal to a takym sposobom ako si to dovoli tu na fore anonymne... :mrgreen: (mam na to svoj nazor tiez ale by ma zozrala polka klubu.... :-& ) a len tak medzi nami ak by fesak niekomu prispel na technickom fore tak by asi nedostl taku sprchu.... To ze je to pokec hra pre mna rolu len kvoli teme... Je pravda ze je tu x zbytocnych tem ktore by mali byt zmazane...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

maiki

Utorok, 22. Októbra 2013, 08:26

sak to ze je tu XY tem co su absolutne na nic, a nielen v pokeci.. hold bez moderatorov to tak aj vyzera #-o

som len chcel povedat ze tato cast "Pokec" nech sa aj plni cim chce, su tu ine kktiny ako luster
cize inymi slovami , budme radi ze je to v pokeci , ked uz to tu byt musi...

ja sa sem chodim len zabavit, uz dlho tu nebolo nic pre mna prinosne a tak to beriem, ked hladam pomoc, info, rady, alebo mam chut poradit, tak prezeram technicke oknieko alebo E36 sekciu, tam nezvyknu byt moc OT, len temy ktore sa uz riesili a ludia su lenivi alebo ani len nevedia ze je tu nieco ako hladat... a co ma nezaujma, neriesim a idem dalej...

v kazdom pripade by sa sem moderatori hodili a uz pekne dlho... :-s
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

alfi666

Utorok, 22. Októbra 2013, 08:29

maiki napísal:
v kazdom pripade by sa sem moderatori hodili a uz pekne dlho... :-s

nj, ale co by sa tu riesilo po veceroch? ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 22. Októbra 2013, 08:33

No predsa moderatori ;)

alfi666 napísal:

nj, ale co by sa tu riesilo po veceroch? ;)
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

jozko2828

Utorok, 22. Októbra 2013, 08:52

Tak myslim ze je mrte tem ktore by sa mohli riesit ohladne auta... Od navodou home made az po profi atd. Zislo by sa tu upratat ale tak ze echt lebo niekedy sa tu ani diva svina nevyzna... :oops:

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Utorok, 22. Októbra 2013, 09:19

zcasti suhlasim s airbone-om...jeho poznamky a kritika sa da brat kludne s rezervou a nie pripustat si to k telu, ked si chce niekto zavesit elektron na strop alebo aj na krk, je to jeho vec ale nemoze ocakavat ze sa to bude vsetkym pacit a vsetci ho pochvalia...s tym ide ruka v ruke vyjadrovanie konkretneho jedinca, kazdy odpisuje ako je zvyknuty, ja tiez v beznej debate pouzivam zvycajne urazlive pomenovania a ludia ktori ma poznaju vedia ako to myslim.

dalsia vec, na forum uz chodim aj ja zvacsa sa len zasmiat na novych zbytocnych temach a hadkach v nich lebo ked som hladal zauhimave temy, ked chcel niekto oturbit auto alebo donho natlacit kompressor, bol tu akurat zdrbany ze nech si kupi m3 a ked mu nebude stacit nech potom riesi fukanie, pritom na bmwsyndicat, bimmerforums a inych zahranicnych forach je uplne bezne fukat do akuchkolvek motorov...

ked chce niekto poradit tak ho tu vacsina ludi zdrbe, ale kebyze sa do toho clovek svojpomocne pusti a uverejni to tu tak mu polovica fora fuka praskovy cukor do riti jake je super ze tu taky projekt uverejnil

na druhu stranu, ak sem niekto chodi koli podstatnym temam o autach a potom sa t znervoznuje pri temach v pokeci tak si za to moze sam, ked ma offtopic nezaujima tak nelezem do pokecu

PEACE
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 22. Októbra 2013, 09:24

hold bez moderatorov to tak aj vyzera
Loď bez kapitána sa určite raz potopi, skôr či neskôr.

snapshot
Auto: E34 525TD

Utorok, 22. Októbra 2013, 09:27

smutne je, ze niekto nieco dokaze vlastn6ymi rukami a hned ho vsetci zdupu pod zem. Pritom si sami ani olej nevymenia.

Podla mna je to dobry napad, uz som videl viacero takychto rieseni a je to zaujimave, tiez spekulujem ale este som sa neodhodlal a nepreslo to schvalovacim procesom =P~
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

maiki

Utorok, 22. Októbra 2013, 09:35

a potom su tu este takyto kkti (sory nechcem urazit ale proste... wtf)

fotky/funny-foto-t15461-3135.html ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Dendo
Auto: E30 325i

Utorok, 22. Októbra 2013, 09:56

Toto tu uz dlhsiu dobu je forum "majitelov bmw". Uz tu zostalo len velmi malo tych co sa svojmu autu venuju viac nez tym ze ho raz za cas umyju, a bohuzial niektori neurobia ani to. Ako som davnejsie pocul na jednom zraze "Musim to dat niekomu uz umyt a povysavat..." . Je jasne ze to tu skonci takymito temami a nezmyselnymi debatami ked su tu ludia ktori na svojom aute nic nerobia? Ja nevravim ze ma kazdy teraz zacat upravovat auto ale bohuzial o tom by podla mna malo byt taketo forum, o upravach , opravach, prerabkach, atd. Pozrite si nejake zahranicne forum pre porovnanie, napr e30tech.com, alebo este chodim na jedno svedske ci norske forum. Tam nenajdete nejake temy mimo misu pretoze ti ludia tam stale maju co riesit okolo svojich aut. Seriove auto na tychto forach tazko najdete, a ludia si tam skutocne dokazu poradit a nikomu absolutne nevadi ak si niekto do svojho pribehu hodi fotku ako bol na dovolenke a potapal sa pri utesoch, alebo fotky ako si cez vikend s kamosmi spravil grilovacku. Tu by sa to samozrejme strhlo na klasicky flame, ale na spomenutych forach to nehrozi. Zrejme ine zmyslanie ludi. A ako som uz povedal, nejaky "nabytok" vyrobeny z casti aut atd moze vyzerat dobre ak sa to robi s rozumom.
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 22. Októbra 2013, 10:02

To akoze za to, ze si auto sam neservisujem, ani neumyvam, tu nemam co robit, alebo co? :shock:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Utorok, 22. Októbra 2013, 10:23

zenies to do extremu, nic take nepovedal... precitaj si este raz cely prispevok :)
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 221 neregistrovaných