... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:chce to LOCK
airbone napísal:
ok ujo keket.... a ty za sebou nezabudni zavriet kontajner.... noci uz byvaju chladnejsie
nori330ci napísal:a pusti sa do mňa už davno si tu nemal byť airbones.
![]()
![]()
EBOLA napísal:
akoze sorry kamo no toto si podla mna uz dost prehnal. chlapec mal napad vacsine sa to nepacilo a kritizovali no ty si tu bud iba <>oval alebo <>oval. nikto ti tu do kktov, deb1lov alebo bezdomovcov nenadaval. nechapem preco mas pocit, ze mozes urazat a urcovat vkus? sme v komunizme a ty si predseda strany? nechapem ta. tak napis titanovi nech ta spravi adminom a zmaz to tu ak sa ti to nepaci a hotovo! boha jeho ja som bol v tom, ze su tu dospeli ludia![]()
![]()
![]()
![]()
EBOLA napísal:airbone nejde o to, ze by som sa ho zastaval lebo sa mi ten napad pacil. ja by som si to nikdy nedal tak isto ako tie trapne hodiny v tvare kolesa ale si chlapca pekne zjeb@l a odkazal mu nech za sebou na kontajneri zavrie dekel (apropo takuto urazku som pocul snad naposledy na zakladke)
mimochodom su tu temy: experti na ajfooon, tvoj tatko 2, politika a ine exkrementy, aku hudbu pocuvate?, nahravka gong zvuku, videjo dajakeho hukotu, aaahrzdaauto si medli ruky,paypal..... a to niesu ani cele 2 strany. JE TO KURVA POKEC tak klud a proste tuto temuodignorujte a pokracujte dalej, pokec je snad o diskusii a nie diktature ci?![]()
![]()
ice.blade napísal:clovek by sa mal na klube citit prijemne, mal by sa tu docitat pripadne debatovat o niecom co ho zaujima, to ze chalan spravil luster z kolesa nieje zle, ked sa mu to paci je to jeho bordel ale kedze to sem dal cakal v provom rade obdiv pripadne pochvaly ktore akosi neprichadzaju a to len z toho dovodu ze na forum prispieva mozno 200 ludi z coho je 150 ladenych vlastenecky a negativisticky tzn houstone mame problem... mne sa osobne ten luster nepaci, nikdy by som si taky luster do obyvacky nadal a mozno by som si taky nikdy nedal ani na auto ale hned predsa len nebudem hulakat do cloveka ze je hento alebo tamto... chapem su tu ludia ktori by mi ofrflali aj demenciu vianocneho stromceka zaveseneho na spataku s logom VW a poslali by ma kade lahsie ale na druhej strane moze mi to byt jedno ci ten isty nazor zdielam sam alebo s inymi, tema bola zalozena s napadom ktory ma aspon aku taku zmysluplnu podstatu kde by sa mohli kreativnejsi jedinci zapojit, poradit chalanovi ako by mohol zlepsit vizualny efekt z toho co mu robi radost, more sak uz nefrflite vo velkom a bezte radsej popruzit do bazaru predrazene turecke polovraky...
potom sa ludia divia ze sem nikto nechce prispievat, ziadne nove zaujimave clanky, ziadne nove navody na retrofity, z ludi co sa vyznaju tu nikto neostal a ajked sem chodia tak nie koli tomu zeby si chceli nieco zistit alebo niekomu poradit ako pracuje vanos alebo si otvorit temu ci sa dari novemu radu 3 ale sa sem dosli zasmiat pred spanim
kudol napísal:airbone odfot tvoju obyvacku(len dufam ze tam nebude neaka kozusina alebo vypchate zviera lebo ludia by si mohli pomyslet ze nezijes pre nic ine iba pre chlpate analne otvory :)
a ked uz sme pri tom ja som si z knihy spravil podlozku pod monitor.myslim ze nezijem pre nic ine iba pre knihy.myslis ze by som mal znizit davky omamnych latok? alebo to je este v ramci tvojho kreativneho chapania?