... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: urobil som luster z elektronu :-)

Pondelok, 21. Októbra 2013, 20:36

voMacK napísal:
chce to LOCK

Ulej Vpower radsej, pokecame pri pohariku radsej :D

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 21. Októbra 2013, 20:40

Ahoj štadión Zvolen Ing Ján Pavol II je špeciálne určený pre všetkých členov klubu.

noro535i
Auto: e34 535i turbo

Pondelok, 21. Októbra 2013, 20:48

Ptfuu vy cuzy svinske tluste jasom si vylestil turbo a dal som si na policku a mama mi na nom utiera prach lebo kinder mam 17 a chýba mi rok do vodičáku:D kokotkovia kritizovať niekoho nápad ktorý má on v obývačke sa neviete zmestiť do vlastných predkoziek nazývať niekoho synak no a že kto je tu pikozrut \:D/ a pusti sa do mňa už davno si tu nemal byť airbones. :D :D :D

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 21. Októbra 2013, 21:26

airbone napísal:

ok ujo keket.... a ty za sebou nezabudni zavriet kontajner.... noci uz byvaju chladnejsie

akoze sorry kamo no toto si podla mna uz dost prehnal. chlapec mal napad vacsine sa to nepacilo a kritizovali no ty si tu bud iba <>oval alebo <>oval. nikto ti tu do kktov, deb1lov alebo bezdomovcov nenadaval. nechapem preco mas pocit, ze mozes urazat a urcovat vkus? sme v komunizme a ty si predseda strany? nechapem ta. tak napis titanovi nech ta spravi adminom a zmaz to tu ak sa ti to nepaci a hotovo! boha jeho ja som bol v tom, ze su tu dospeli ludia ](*,)
[-( [-( [-( [-(

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 21. Októbra 2013, 21:28

nori330ci napísal:
\:D/ a pusti sa do mňa už davno si tu nemal byť airbones. :D :D :D

Rad by som, ale nemozem. Nemam povolenie na odchyt malej skodnej zveri. Len na velkych trofejovych jedincov.

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 21. Októbra 2013, 21:32

chudák elektrón, keby vedel čo na bmwklube spôsobí, asi by na ten strop neliezol :-s

airbone

Pondelok, 21. Októbra 2013, 21:36

EBOLA napísal:

akoze sorry kamo no toto si podla mna uz dost prehnal. chlapec mal napad vacsine sa to nepacilo a kritizovali no ty si tu bud iba <>oval alebo <>oval. nikto ti tu do kktov, deb1lov alebo bezdomovcov nenadaval. nechapem preco mas pocit, ze mozes urazat a urcovat vkus? sme v komunizme a ty si predseda strany? nechapem ta. tak napis titanovi nech ta spravi adminom a zmaz to tu ak sa ti to nepaci a hotovo! boha jeho ja som bol v tom, ze su tu dospeli ludia ](*,)
[-( [-( [-( [-(

nemyslim zeby som nieco prehnal, na nikoho som nepovedal vulgarne slovo. Len reagoval svojim nazorom a za tym si stojim. Tak si to precitaj a potom nepis to co nie je napisane. Asi ty si v komunizme aj s tymi co sa ich zastavas, ked neviete zniest nazor druhych, nezda sa ti??? A do bezdomovcov som nikomu nenadaval. Iba som reagoval na priblblu poznamku presne takou istou formou. Urazat tu zacal niekto iny. :lol: Takze nevytrhavaj z kontextu....

EBOLA

Pondelok, 21. Októbra 2013, 21:45

airbone nejde o to, ze by som sa ho zastaval lebo sa mi ten napad pacil. ja by som si to nikdy nedal tak isto ako tie trapne hodiny v tvare kolesa ale si chlapca pekne zjeb@l a odkazal mu nech za sebou na kontajneri zavrie dekel (apropo takuto urazku som pocul snad naposledy na zakladke)
mimochodom su tu temy: experti na ajfooon, tvoj tatko 2, politika a ine exkrementy, aku hudbu pocuvate?, nahravka gong zvuku, videjo dajakeho hukotu, aaahrzdaauto si medli ruky,paypal..... a to niesu ani cele 2 strany. JE TO KURVA POKEC tak klud a proste tuto temu odignorujte a pokracujte dalej, pokec je snad o diskusii a nie diktature ci? ](*,) ](*,) ](*,)

airbone

Pondelok, 21. Októbra 2013, 21:54

EBOLA napísal:
airbone nejde o to, ze by som sa ho zastaval lebo sa mi ten napad pacil. ja by som si to nikdy nedal tak isto ako tie trapne hodiny v tvare kolesa ale si chlapca pekne zjeb@l a odkazal mu nech za sebou na kontajneri zavrie dekel (apropo takuto urazku som pocul snad naposledy na zakladke)
mimochodom su tu temy: experti na ajfooon, tvoj tatko 2, politika a ine exkrementy, aku hudbu pocuvate?, nahravka gong zvuku, videjo dajakeho hukotu, aaahrzdaauto si medli ruky,paypal..... a to niesu ani cele 2 strany. JE TO KURVA POKEC tak klud a proste tuto temuodignorujte a pokracujte dalej, pokec je snad o diskusii a nie diktature ci? ](*,) ](*,) ](*,)

no vidis, sam tomu rozumies, tak co pises voloviny? Pravepreto ze to je pokec a niekto tu dal elektron na strop, preco by som nemohol napisat ze je to podla mna napad hodny omamnej latky??? Tomu hovoris ze som niekomu vulgarne vynadal??? Bolo to brane s rezervou a humorom, zrazu sa dozviem ze tu vulgarne niekkomu nadavam. Ak som niekomu povedal ze "synu", tak to nepovazujem za vulgarizmus. A s tym zatvorenim koontajneru som pisal niekomu inemu, nevsimol si si? Ako reakciu na jeho trefnu poznamku ze sa mam zbalit a zavriet za sebou dvere. Toto individum ma tak isto vela trefnych poznamok, staci si precitat par jeho starsich prispevkov. Takze precitaj si bud vsetko, alebo nevytrhavaj veci z kontextu. Pouzivate tu slova vulgarizmy, spicoval, zjebal a neviem co a pritom ja som nepouzil ani jedno vulgarne slovo. Toto je momentalne najlepsia tema na klube. Pozri ako sa rozrasta. Zachvilku tu bude 10 stran.... a za to vsetko vdacite mne

EBOLA

Pondelok, 21. Októbra 2013, 22:10

prepac, nevsimol som si, ze si reagoval na ineho. moja chyba.
ano mas pravdu... vdaka tebe. inak by tema za tyzden skoncila na 64 strane a po 90 dnoch by mozno bola zmazana.
zdrzme sa vsetci osobnych invektiv napisme svoj nazor a uz temu ktora sa nam nepaci nikdy neotvorme. to je najlepsie riesenie na podobne problemy.

takze pojdem prikladom:

mne sa to nepaci. bolo by to fajn v predajni autosuciastok. ALE ... odrezal by som zadnu cast aby ostal iba predok (taky kruh) navrch namontoval 5 objimok na ziarovky a piatimi retiazkami od dier a spravil by som taky luster.
tymto moja ucast v tejto teme skoncila, milujte sa, mnozte sa :mrgreen:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Októbra 2013, 22:15

clovek by sa mal na klube citit prijemne, mal by sa tu docitat pripadne debatovat o niecom co ho zaujima, to ze chalan spravil luster z kolesa nieje zle, ked sa mu to paci je to jeho bordel ale kedze to sem dal cakal v provom rade obdiv pripadne pochvaly ktore akosi neprichadzaju a to len z toho dovodu ze na forum prispieva mozno 200 ludi z coho je 150 ladenych vlastenecky a negativisticky tzn houstone mame problem... mne sa osobne ten luster nepaci, nikdy by som si taky luster do obyvacky nadal a mozno by som si taky nikdy nedal ani na auto ale hned predsa len nebudem hulakat do cloveka ze je hento alebo tamto... chapem su tu ludia ktori by mi ofrflali aj demenciu vianocneho stromceka zaveseneho na spataku s logom VW a poslali by ma kade lahsie ale na druhej strane moze mi to byt jedno ci ten isty nazor zdielam sam alebo s inymi, tema bola zalozena s napadom ktory ma aspon aku taku zmysluplnu podstatu kde by sa mohli kreativnejsi jedinci zapojit, poradit chalanovi ako by mohol zlepsit vizualny efekt z toho co mu robi radost, more sak uz nefrflite vo velkom a bezte radsej popruzit do bazaru predrazene turecke polovraky...

potom sa ludia divia ze sem nikto nechce prispievat, ziadne nove zaujimave clanky, ziadne nove navody na retrofity, z ludi co sa vyznaju tu nikto neostal a ajked sem chodia tak nie koli tomu zeby si chceli nieco zistit alebo niekomu poradit ako pracuje vanos alebo si otvorit temu ci sa dari novemu radu 3 ale sa sem dosli zasmiat pred spanim ;)

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 21. Októbra 2013, 22:20

ice.blade napísal:
clovek by sa mal na klube citit prijemne, mal by sa tu docitat pripadne debatovat o niecom co ho zaujima, to ze chalan spravil luster z kolesa nieje zle, ked sa mu to paci je to jeho bordel ale kedze to sem dal cakal v provom rade obdiv pripadne pochvaly ktore akosi neprichadzaju a to len z toho dovodu ze na forum prispieva mozno 200 ludi z coho je 150 ladenych vlastenecky a negativisticky tzn houstone mame problem... mne sa osobne ten luster nepaci, nikdy by som si taky luster do obyvacky nadal a mozno by som si taky nikdy nedal ani na auto ale hned predsa len nebudem hulakat do cloveka ze je hento alebo tamto... chapem su tu ludia ktori by mi ofrflali aj demenciu vianocneho stromceka zaveseneho na spataku s logom VW a poslali by ma kade lahsie ale na druhej strane moze mi to byt jedno ci ten isty nazor zdielam sam alebo s inymi, tema bola zalozena s napadom ktory ma aspon aku taku zmysluplnu podstatu kde by sa mohli kreativnejsi jedinci zapojit, poradit chalanovi ako by mohol zlepsit vizualny efekt z toho co mu robi radost, more sak uz nefrflite vo velkom a bezte radsej popruzit do bazaru predrazene turecke polovraky...

potom sa ludia divia ze sem nikto nechce prispievat, ziadne nove zaujimave clanky, ziadne nove navody na retrofity, z ludi co sa vyznaju tu nikto neostal a ajked sem chodia tak nie koli tomu zeby si chceli nieco zistit alebo niekomu poradit ako pracuje vanos alebo si otvorit temu ci sa dari novemu radu 3 ale sa sem dosli zasmiat pred spanim ;)

:thumbup: =D>

airbone

Pondelok, 21. Októbra 2013, 22:48

iceblade - mas svatu pravdu, oplati sa tu chodit hlavne kvoli zabave. Tak ako to robi banned, od neho mi nevadi ked mi vynada a ocividne ani jemu nevadi ked mu vynadam ja..... Aj on sem ocividne chodil len kvoli zabave a podpichovaniu. Ja uz tak isto. Nic konkretne tu nehladam. No poniektori ludia su extremne haklivi. Ani nie tak zakladatel tejto temy vynalezca tohto lustra, ten mi pekne odpisal aby som mu nenadaval a nechal ho na pokoji ak sa mi nepaci jeho luster. Tym padom bolo vsetko uzavrete, lenze iny nahodne okoloiduci sa tu zastavili a rozhodli si na mne vyhonit (kedze v praxi to nemozu, aspon cez pocitac) Nemam nic proti tomu, viem sa ohradit aj sam. Mozme si kludne ponadavat, ved sa nepozname a hodnotime sa len z toho co kto popise (aj ked o cloveku to dokaze povedat dost). Zivot nie je ciernobiely.
Niektori ludia maju auta alebo bmw ako hobby, oblubenu znacku, lebo okrem toho maju spustu inych zaujmov a toto nie je zdaleka jedina vec naco cez den myslia. No su tu aj totalni fanatici, ktori neziju pre nic ine iba pre hrbu plechov znacky bmw a o nicom inom sa im ani nesniva. Kupia si nejaku hrcu a vypisuju tu v pribehoch doslova poezie o ich laske k autu a znacke bmw... Nezda sa vam to trochu moc? Tito su ochotni doslova nalepit si na celo znacku alebo si dat vytetovat logo bmw na zadok.... Alebo si spravit luster z elektronu bmw.... Mne to pride smiesne.... Ja patrim len do tej prvej skupiny. Nikdy by som nenosil bundu alebo tricko s nadpisom BMW, pripadal by som si ako saso, reklamny putac. Tak isto ked mi chuti napriklad pivo Gambrinus, este to neznamena ze budem mat v posteli pod hlavou podpivnik s jeho nadpisom a vecer sa k nemu modlit :)
No dobre, to som uz trochu odbocil.....
A vidim ze aj tema sa uplne vykolajila z toho o com bola a ja som toho pricinou, tak to uvediem naspat k teme a koncim:
Takze sa vratme k tomu lustru. Co tak vyhlasit sutaz za fotku najpri..... lustra na klube ?
Mne by sa mozno pozdaval akoze zachodova misa alebo pisoar dolu hlavou zaveseny na strope a v nom ziarovka, co vy nato ? Do obyvacky by som si to nedal, ale mozno niekde v praci na dielnu, alebo tak nejak?? hmmm ?

kudol

Pondelok, 21. Októbra 2013, 23:25

airbone odfot tvoju obyvacku :D (len dufam ze tam nebude neaka kozusina alebo vypchate zviera lebo ludia by si mohli pomyslet ze nezijes pre nic ine iba pre chlpate analne otvory :)
a ked uz sme pri tom ja som si z knihy spravil podlozku pod monitor.myslim ze nezijem pre nic ine iba pre knihy.myslis ze by som mal znizit davky omamnych latok? alebo to je este v ramci tvojho kreativneho chapania?

PS: ja sa tu vobec s nikym nebudem hadat.to by mi muselo dobre drbat aby som sa cez forum hadal s cudzim clovek o cudzej veci.pravdepodobne uz nikdy to tejto temy nikdy nevstupim len chcem poukazat na to ze keby sme nemali takych "pacientov" co vymyslaju nove veci a skusaju sprostosti tak by sme boli este stale asi v jaskyniach, jedli rukami a skrkali kamenmi...uznavam kreativitu.to ako to vyzera je irelevantne.

airbone

Pondelok, 21. Októbra 2013, 23:36

kudol napísal:
airbone odfot tvoju obyvacku :D (len dufam ze tam nebude neaka kozusina alebo vypchate zviera lebo ludia by si mohli pomyslet ze nezijes pre nic ine iba pre chlpate analne otvory :)
a ked uz sme pri tom ja som si z knihy spravil podlozku pod monitor.myslim ze nezijem pre nic ine iba pre knihy.myslis ze by som mal znizit davky omamnych latok? alebo to je este v ramci tvojho kreativneho chapania?

neviem co presne beries a ani ako pravidelne, tak ti neviem povedat ci znizit alebo zvysit. Obyvacku nechcem fotit (ale kozusinu tam nemam, som skor na hladke a proste materialy), ale mozem ti ukazat svoj luster ale len osobne po mejle. Tiez nie je podla mojho vkusu ale kupovala ho zena. Iba keby bola sutaz o prije... luster, zucastnim sa verejne, aj ked mysim ze asi nevyhram (ale nebudem ani na konci).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných