... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Roman804 napísal:nie som tvoj syn,a neviem čo vám je,aký sú tu všetci na seba milýnormalne bmw rodinka,ked sa vám niečo nepáči nečítajte to,nereagujte,moja vec čo si zavesím doma v obývačke,do toho elektronu pôjde ešte bmw krytka,je to o kolese z bmw a nie o varení, tak neviem prečo by to tu nepatrilo,iné veci sa tu riešia,svetlo je len doplnkové nie hlavné
alfi666 napísal:OK, tiez si myslim, ze je to blbost, ale nemusim mu hned kazit radost, robit z neho fetaka a co ja viem co...
To mi pride viac detinske nez si zavesit elektron na strop
airbone napísal:koncim s vami debatu, lebo ste skupina agresivnych tupcov a vygumovanych freakov. Clovek uz nemoze nic napisat, je to ako za komunizmu. Ked napisem ze koleso na strope sa mi zda dementny napad, tak je to moj nazor. Asi by ste vsetci mali poznat funkciu fora, ze je tu pre diskusiu a vymenu nazorov. Ja ked si na usi zavesim vyprazane rezne a poviem ze som vyznavac dobreho jedla, nebudem mat nic proti tomu ked sa to niekomu nebude pacit. Tak dobre, vas luster sa mi popici paci, je to uplne super. Koncim s vami debatu. Zasiahol som do temy kde moje nizke iq neobstoji pred ostatnymi, tak balim kufre........
banned napísal:airbone to cele nejak moc preziva ten odchod, uz desiaty prispevok citam ako odide, prepac, ale pripada mi to, ze si tu jak Boh, kym si tu ty, tak je forum a ked odides, tak akoze toto cele zanikne... Ale nie chlapce, usmernim ta, kym som tu ja, tak vsetko v poriadku, ver mi. A TOTO JE LEN MOJ NAZOR ABY SA NEuRAZIL A NEDOjEBAL MA. PEACE&DRuGS