no ja som si pomali zvykol rano smerom z LaFranconi neodbocit na Berg, ale prejst dialnicou dalej cez Jarovce/Kittsee, na prvom vyjazde v AT dole a odtial cez Edelsthal a Prellenkirchen na Donaubrück. Je to sice kilometrovo dlhsie, ale normalne mam pocit ze je to o par minut rychlejsie ako cez Hainburg a Wolfsthal. :-)
Inac k tym zabranam, este mam v cerstvej pamati ako pred par rokmi ked bol uzavrety Hainburg a malo sa obchadzat som sa na to vykaslal a isiel akoze "lokalna doprava" cez spodnu ulicku v Hainburgu, smerom do BA. Pri stanici ale cakali fizli a pekne kazdeho slovaka (ale aj auta s Viedenskou znackou) odstavit a spytat sa odkial a kam ides, ze toto je len pre miestnu dopravu a pokuta. Mal som stastie, lebo som im povedal ze mam stretnutie v Sparkasse na hlavnom namesti, ze ledva stiham (bolo to v piatok, okolo tretej) a ukazal som mu kreditku z banky a karticku o ucte. Uveril mi chlapec a varoval ma ze OK, ale ked nepojdem do banky mam to obist, aby sme tam nevytvarali zapchy. (co samozrejme chapem)
Takze ak si to budete skracovat, majte naporudzi nejaku odpoved, alebo par EUR na pokutu, ak tam budu zas

BMW 320d E91Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"