... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Uzasne zakony slovakia bananistana republica!

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 16:07

na OU nie, len veci o LPG
na inšpektoráte boli pokope nová TP, kartičky, biela karta, všetko čo bolo k autu tak vybrali si z toho čo potrebovali ani sme nesledovali :-k
ale myslím si že by mohli chcieť, lebo napr. na jar sme si dali k jednému autu vyrobiť nové osvedčenie aby bola k tomu aj kartička tak tam pýtali normálne ako pri zápise kartičky, poistenie, a tu keď ideš na D.I. tak tiež ti vydávajú nové osvedčenie tak asi hej
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

EBOLA
Autor témy
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 16:30

zajtra zbehnem na odbor dopravy tak dam vediet. ale pride mi to ako riadna blbost. ked prihlasujes auto nemusis mat ani vodicak. otazne je, ako sa bude tvarit acab ked mu poviem preco nemam platne karticky.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 18:50

Ja na tvojom mieste by som jebal na to. Doplacas na to, ze dodrziavas jebnute zakony :) ako seriozne, po podobnych skusenostiach inych ludi, by som plyn dal namontovat v PL a sral na celu platiacu proceduru. A radsej ako na dodrziavani zakonov popracuj na kamaratoch na STK.

msakac33

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 18:55

EBOLA napísal:
kurva to kere cvicene opice bez stipky zdraveho rozumu stlacaju tie tlacidla? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

no tie, ktore ste si zvolili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 19:37

Bud si vybav stk "po znamosti" za padika - funguje to asi na kazdej stk alebo aspon vyjeb nadrz z kufra nech nedrazdi a chod na stk len tak. Pochybujem ze budu riesit nekaje hadice v aute, ak bude normalny clovek urcite ta nebude za to jebat, najma ked mu to vysvetlis. Napr. na noves stk v mt su celkom normalny a maju ludsky pristup.

EBOLA
Autor témy

Štvrtok, 28. Novembra 2013, 21:15

uz riesim dake kroky. uvidim ako to dopadne. najviac dufam, ze na zapis do tp nebudu chciet tie karticky. potom by som sa na to vykaslal a spravil az po zapise. papiere uz putuju do ziliny takze zaciatkom buduceho roka by som mal mat vsetko pokope a potom by som si spravil stk a ek tak ako to ma byt. ked ja som taky podstivy blbec 8-[

januar
Auto: e90 320i

Piatok, 29. Novembra 2013, 12:02

nic v zlom ale dana firma sa ta mala opytat ci mas platne stk a ek a do kedy. mne koncila emisna ale vsetko sa u mna stacilo vcas spravit takze som nemusel ist 2y ako ty teraz. a ina staci ak budes mat okopirovani TP a papier od obvodneho ze auto je prerabane na plyn vtedy to zeleni beru inak. viem to :). raz ma zastavily zeleni ze som nemal EK nalepenu ani protokol tak som mu ukazal ten papier od obvodneho. ale som mu vysvetlil ze teraz sa preraba na plyn a vsetko je poslane do ziliny aj s protokolmi, tak my zobrali technicak bez pokuty som odisiel a s papierikom na 15 dni ze mozem jazdit. tak som zasiel do firmy kde my montovaly plyn vidali my EK protokol s tym som isiel k zelenym a vratily my ho spet bez frflania.

EBOLA
Autor témy

Piatok, 29. Novembra 2013, 12:25

nechapem ale ako je mozne, ze mam povolenie od obvodneho uradu povolenie na prestavbu a z firmy protokol o montazi na ktorom mozem jazdit legalne rok. no aj napriek tomu nemozem spravit stk lebo je tam "nepovolena" zastavba lpg.

dnes bol brat na urade a dali mu dake tlacivo s ktorim mam ist na stk ci co. ale lady sa pohli a v pondelok to uz budem mat asi spravene vdaka jednemu clenovi. napisem ako to cele dopadlo.

banned

Piatok, 29. Novembra 2013, 16:39

Places a nadavas na fore za to, ze si sa vyjebal na to, aby tvoje auto malo vcas platne STK/EK? Bez ohladu na to, ake okolnosti sa teraz kvoli tomu vyskytli = prave naopak, o to viac si si mal ustrazit, kedy ti konci EK/STK... Ja vidim iba jedneho vinnika.
banned... ...connecting people :)

banned

Piatok, 29. Novembra 2013, 16:45

...dogg88
banned... ...connecting people :)

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 29. Novembra 2013, 18:19

banned napísal:
...dogg88

LOL :lol:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

EBOLA
Autor témy

Piatok, 29. Novembra 2013, 19:31

banned ale vsade som nasiel informaciu, ze sa ma robit stk po instalacii plynu. ak by bolo napisane, ze pred tak by som siel pred.

Žiadateľ je povinný do 7 dní po montáži absolvovať riadnu STK a EK. 

januar
Auto: e90 320i

Piatok, 29. Novembra 2013, 23:13

EBOLA napísal:
banned ale vsade som nasiel informaciu, ze sa ma robit stk po instalacii plynu. ak by bolo napisane, ze pred tak by som siel pred.

Žiadateľ je povinný do 7 dní po montáži absolvovať riadnu STK a EK. 

to hej ale s tym ze mas platnu STK a EK vtedy vsak na kontroly nechodis az po mesiaci ked ty skonci ale skorej nez ty skonci t.j. najneskor v poslednom dni kedy ty plati inak mozes od obvodneho dostat pokutu 300€ ak jazdis bez platnych kontrol

EBOLA
Autor témy

Piatok, 29. Novembra 2013, 23:28

ved prave. ja som tam siel este pocas platnosti karticiek s tym, ze si prejdem standardnou procedurou ked som sa zrazu dozvedel, ze nie, ze vlastne po instalacii lpg je to neopravneny zasah do konstrukcie auta a je teda nesposobile na jazdu na pozemnych komunikaciach a to aj napriek tomu, ze tu instalaciu mam licencovanou firmou so vsetkymi papiermi, povoleniami a protokolom. som teda kkt ja? jebem ja taketo zakony

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných