Ak to tu niekomu bude vadit tak to zmazte no ide ma roztrhnut od zlosti nad stupidnymi zakonmi nasho bananistanu!
Dal som si namontovat plyn v normalnej firme, obehol som obvodny urad odbor dopravy a zaplatil 1x za to, ze mi dovolia vobec instalovat plyn do mojho vlastneho auta. to by som este prezil. zaplatil som aj poplatok pre skusobnu v ziline.zaplatil som aj emisnu aby mi to schvalili. este mi ostava zaplatit dalsie vypalne tomuto bananistanu. ALE medzicasom mi skoncila STK a EK. vravim si fajn sak v pohode. a zrazu sa dozviem, ze aj ked mam miliardu papkerov, povoleni, potvrdeni a zaplatenych poplatkov tak sa to neda spravit lebo je to "nepovoleny zasah". vravim si dopice! no nic poslal som kontrolnu emisnu do firmy ze vsetky papiere poslu do ziliny a ked to dojde dam si plyn zapisat (isteze dalsie pooplatky), chvilku vydrzim vyhybat sa prislusnikom vyheracom a pomahacom, a ked budem mat zapisany plyn normalne pojdem na emisnu a stk.
hadajte co mi vsak prekvapena slecna v dielni povedala ked pocula, ze mi skoncila stk a ek?... ano spravne! bez nich mi to NEZAPISU! cize
1. platim jak taky debil lebo chcem mat vsetko v poriadku a mam vybavene vsetky potrebne papiere.
2. ek a stk sa neda spravit ked tam je plyn
3. plyn sa neda zapisat ked nemam stk a ek
kurva to kere cvicene opice bez stipky zdraveho rozumu stlacaju tie tlacidla?
sorry musel som