... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 16:08

fioro napísal:
ale aj rychlostne cesty a som si nebol isty a ani niesom co vsetko uz oznacili pojmom rychlostna cesta, lebo kvoli statistike uz pomenili tie cesty kadejako...

no mozno na useku okolo tornale a ozdany, to mas pravdu. ale mam dojem, ze sa spominaju dialnice, musim si to nastudovat.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 16:10

...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Streda, 7. Januára 2009, 11:43

Pežot

Streda, 7. Januára 2009, 12:00

Som sa aj minule zamyslel, že odkedy platí tento zákon :?
Myslel som si, že 1.1.2009 :lol:

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 12:34

LOOOL.. tak toto je dobree:

§72

(6) Tabuľku s evidenčným číslom z motorového vozidla demontuje policajt, ak tak vodič neurobil na jeho výzvu sám.

Tak ked si tu tabulku prinitujem, tak mozem povedat, ze ja ju nedam dole, lebo nemam ako... a nech sa pan hyperaktivny trapi :lol: :lol: :lol:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

sperhy

Streda, 7. Januára 2009, 12:54

noooo tak mna asi najviac zaskočilo to, že ak nezaplatím pokutu hned na mieste tak mi môžu odobrať vodičské oprávnenie až na 15 dní...:D:D no do marije:D:D
120d 120kw

diLucca

Streda, 7. Januára 2009, 14:31

alfi666 napísal:
LOOOL.. tak toto je dobree:

§72

(6) Tabuľku s evidenčným číslom z motorového vozidla demontuje policajt, ak tak vodič neurobil na jeho výzvu sám.

Tak ked si tu tabulku prinitujem, tak mozem povedat, ze ja ju nedam dole, lebo nemam ako... a nech sa pan hyperaktivny trapi :lol: :lol: :lol:

nie som uz isty, ale vo vyhlaske bolo, ze ECV nesmie byt prisrobovana, ani inak uchytena(poskodena..). Iba v predpisom vyhovujucej podznacke..
No policajt ti to kludne urve aj s celym naraznikom, jemu je jedno u riaditela si to vysvetli keby nieco a dalej sa nestara :(

alfi666

Streda, 7. Januára 2009, 14:46

diLucca napísal:
nie som uz isty, ale vo vyhlaske bolo, ze ECV nesmie byt prisrobovana, ani inak uchytena(poskodena..). Iba v predpisom vyhovujucej podznacke..
No policajt ti to kludne urve aj s celym naraznikom, jemu je jedno u riaditela si to vysvetli keby nieco a dalej sa nestara :(

ee.. nic take neni, ze musi byt predpisom vyhovujuca podznacka ;)

§123

(4) Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky.

Cize, znacka musi byt prichytena tak aby bola citatelna, identifikovatelna a nebola porusena jej celistvost (cize nemozes ju rozdelit na 2 kusy ktore prichytis zvlast)

De facto - ak ju prinitujem a tie nity nafarbim na bielo, tak nenarusuje citatelnost ani rozoznatelnost ani nic ;) Ja poviem, ze je to nanitovane, aby mi to neukradli ;) ak ho chyti amok, tak nech sa paci ;)

A pan policajt ked mi to urve s naraznikom, tak sa otom zapise zapisnica o poskodzovani cudzej veci.. a dalej sa stym uz bude zaoberat organ cinny v priestupkovom/trestnom konani ;)
Avsak myslim, ze do takychto extremov by to nezaslo ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 7. Januára 2009, 14:54

:roll: ja mám prednú špz prišrobovanú 3 čiernymi skrutkami na troch miestach tam kde sú písmená takže ich vôbec nie je vidno... aj ked ju mám ohnutú trochu, hádam to nebude vadiť :roll:

Pežot

Streda, 7. Januára 2009, 15:34

Nuž záleží od toho, kto ťa chytí :lol: :lol: :lol:

Ak si to nevšimne je dobre, ak si to všimne a nič nepovie je dobre ale ak si to všimne a bude chcieť kefovať tak ťa pokefuje :wink:

Mimochodom je tam "aby nebola narušená celistvosť" tj. aj vŕtanie dier je porušenie celistvosti :wink:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 7. Januára 2009, 20:57

Pežot napísal:
Nuž záleží od toho, kto ťa chytí :lol: :lol: :lol:

Ak si to nevšimne je dobre, ak si to všimne a nič nepovie je dobre ale ak si to všimne a bude chcieť kefovať tak ťa pokefuje :wink:

Mimochodom je tam "aby nebola narušená celistvosť" tj. aj vŕtanie dier je porušenie celistvosti :wink:

Zase to tu pisete.... uz som pisal aj do jednej temy tu v "pokeci" ved nemajte v gatoch pred policajtami, a pribehy JPP by som neveril, toto co tu pisete tak je sci-fi....

Ked sa vie clovek spravat tak sa da vsetko vybavit: Mna napriklad vo zvolene namerali 73kmh, a to som mal este tri mesiace neplatnu STK... a co s toho bolo??? ani pokuta. Netreba ukazat ze mate nasrane, potom sa na vas hocijaky zeleny debilko bude robit

Pežot

Streda, 7. Januára 2009, 21:00

Martin46 napísal:
Zase to tu pisete.... uz som pisal aj do jednej temy tu v "pokeci" ved nemajte v gatoch pred policajtami, a pribehy JPP by som neveril, toto co tu pisete tak je sci-fi....

Ked sa vie clovek spravat tak sa da vsetko vybavit: Mna napriklad vo zvolene namerali 73kmh, a to som mal este tri mesiace neplatnu STK... a co s toho bolo??? ani pokuta. Netreba ukazat ze mate nasrane, potom sa na vas hocijaky zeleny debilko bude robit

Ja len čo som počul.

Mňa keď chytia a bude to jebačkychtejúci pánko tak mi zoberie rodný list :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných