... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fioro napísal:ale aj rychlostne cesty a som si nebol isty a ani niesom co vsetko uz oznacili pojmom rychlostna cesta, lebo kvoli statistike uz pomenili tie cesty kadejako...
§72
(6) Tabuľku s evidenčným číslom z motorového vozidla demontuje policajt, ak tak vodič neurobil na jeho výzvu sám.
alfi666 napísal:LOOOL.. tak toto je dobree:§72
(6) Tabuľku s evidenčným číslom z motorového vozidla demontuje policajt, ak tak vodič neurobil na jeho výzvu sám.
Tak ked si tu tabulku prinitujem, tak mozem povedat, ze ja ju nedam dole, lebo nemam ako... a nech sa pan hyperaktivny trapi![]()
![]()
diLucca napísal:nie som uz isty, ale vo vyhlaske bolo, ze ECV nesmie byt prisrobovana, ani inak uchytena(poskodena..). Iba v predpisom vyhovujucej podznacke..
No policajt ti to kludne urve aj s celym naraznikom, jemu je jedno u riaditela si to vysvetli keby nieco a dalej sa nestara
§123
(4) Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky.
Pežot napísal:Nuž záleží od toho, kto ťa chytí![]()
![]()
![]()
Ak si to nevšimne je dobre, ak si to všimne a nič nepovie je dobre ale ak si to všimne a bude chcieť kefovať tak ťa pokefuje![]()
Mimochodom je tam "aby nebola narušená celistvosť" tj. aj vŕtanie dier je porušenie celistvosti
Martin46 napísal:Zase to tu pisete.... uz som pisal aj do jednej temy tu v "pokeci" ved nemajte v gatoch pred policajtami, a pribehy JPP by som neveril, toto co tu pisete tak je sci-fi....
Ked sa vie clovek spravat tak sa da vsetko vybavit: Mna napriklad vo zvolene namerali 73kmh, a to som mal este tri mesiace neplatnu STK... a co s toho bolo??? ani pokuta. Netreba ukazat ze mate nasrane, potom sa na vas hocijaky zeleny debilko bude robit