... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Necrocyklo napísal:50 v pohodeTa 50 je si myslim v pohode,lebo vacsina aut,ktore som jazdil boli sprevodovane tak,ze 4 pekne priadla pri 50km/h,pri 60 uz to slo do vyssich otacok a aj spotreby.Naproti tomu sa zrusia nezmyselne 40-tky.
Necrocyklo napísal:320i cabrio
Peugeot Partner 1.6i a 2.0HDI
Citroen Jumper 2.2 HDI (najnovsia a starsia generacia)
PeugeoT Boxer 2.5
Mercedes Sprinter 2.2 CDI
Skoda Fabia 1.4 MPI 1.2 Htpi
Nissan Primera 2.0
Skoda Felicia Pick-up 1.3i
VW Passat 1.9 TDI
Skoda Favorit a Skoda 105
Ano niektore z nich su ako nakupne voziky,ale dost z nich ma dokonca ciachovanie tachometrov v neparnych cislach a nejak sa mi pozdavalo,ze pri 4 sa im 50-tka pacila viac ako 60
Oldman napísal:50 v pohodevsade su semafory nestavene na 60, co myslite ako dlho to potrva nez to preprogramuju? Si uzijete ako si ja uzivam v Zline, dementi co jazdia 45 aby sa zalubili neviem komu spravia taku dokonalu zacpu, ze stojis ako pica na kazdom semafore, o nejakej zelenej vlne mozes iba snivat
Necrocyklo napísal:Ta v Presove mozes o hocijakej zelenej vlne snivat pri akejkolvek rychlosti
eko.fresh napísal:Vsetky auta co som mal aj teraz mam Iso davaju 2000rpm pri 60/kmh na 4ke
Max-Max napísal:stále je to menej ako keď ťa nezbadá nejaký "senilný geriatrik" a nedá ti prednosť, alebo "tukový obmedzenci" čo sa nevedia voziťnajviac sa mi paci prinos pre ekologiu.... zapnute svetla zvysuju spotrebu v priemere cca o 0,3l /100.... po pici ekosocializmus v celej zasranej EU ktorej sa pchame do zadku
Martin46 napísal:50 tka ma mozno vyznam v zahranici kde je v kazdom meste obchvat a ked nechcem tak cez mesto nejdem, takze tam to pochopim
, my hlavne tu na juhu mame 6 dedin medzi zvolen a lucencom a chodit vsade 50. no dobra sprostost