... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Napster050 napísal:no, alebo tam pošle on teba![]()
Dogg88 napísal:mna vyjebal za folie na lexuse. Ukazujem mu certifikat od nich, hovori mi, ze spz nesedi. Hovorim mu, ze je to spz je byvaleho majitela, ktory tie folie robil, mozem mu ukazat kopiu technicaku kde stare spz uvidi (VIN cislo ostalo rovnake tak si to moze porovnat). No nie, kokota nezaujimalo, tak som musel vybavovat novy certifikat. Samozrejme, ze firma ktora tie folie robila, mi vystavila novy certifikat zase iba S MOJOU SPZ, nedali tam vin cislo, cize dalsi majitel bude mat zase radost. Fakt jak u kokotov niektore zazitky z tejto republikyZáleží od toho, v akom stave máš auto. Keď je v dobrom stave, môže ti celý technik vieš čo...
Mne pičoval na W140tke že nemám smerovky. Pozerám že čo nemám? Však bliká, nevidíte? A on že v blatníku nemám smerovky. Tak som mu povedal že to tak bolo vyrobené, čo mám s tým robiť? Auto je vyše 20 rokov na Slovensku, ja som s ním na tretej STK a počujem prvýkrát že by toto bol problém.
Ale prešiel som. Asi len potreboval pičovať na volačo...
Napster050 napísal:Myslím si že keď vás vyhadzujú aj za panorámu, tak to bude asi o tom že dotyčný chcel nejaké všimné, len Vám to nedošlo
Abyssko napísal:Troska to rozvin prosim, pre pripad ze moja panorama naposledy vydychne tiez
Abyssko napísal:nie, robil mi to kamos co opravuje panoramy, takze je to material aj praca, modul som si robil sam, to je brnkackaCize cca 700eur a cely den zabity. Tak?