... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Esence napísal:Nadelil ako pán ...Škoda, že s toho aj štát ne/URWAL (pl) dajaký groš na DPH/čke
kubog napísal:Tie Vase storky o tankovani smiesnych sum mi pripomenuli taku hru, ktoru sme hrali niekolko rokov dozadu. Hovorili sme tomu, kto natankuje za najmenej, prikladam blocekPodarilo sa mi vyhrat, aj ked kolega natankoval za 4 centy a este to zaplatil kartou
(ked vidim tu cenu za liter tak placem)
Inak k tomu tankovaniu a cajchovaniu, neviem ake mate skusenosti s pezinskym Slovnaftom pri Hypernove, no vacsinou tankujem do motorky na Slovnaft bernolakovo, po 150km vzdy natankujem 6 litrov, v pezinku 8 a to jazdim stale tak isto, mam to uz odsledovane aspon tri krat, takze su tam akurat pekni ojebavaci alebo im to peni jak pica.
Milosss napísal:Sakra, priateľka tam býva, ale žeby som si na tej ulici všimol ČS, to veru ešte nieTo kde si tankoval?
![]()
Ináč s tým Slovnaftom mám zase ja nie moc dobrú skúsenosť, tankoval som tam 3krát, a vždy sa mi zdvihla spotreba a auto viac dymilo. Tankujem ale naftu, možno benzín je v poriadku.
kubog napísal:Ja tankujem vkuse na Slovnaft, praveze mam opacny nazor, ale ved nech si kazdy tankuje k comu viac inkriminuje.
Ta CS je v areali strednej skoly, nie na Druzstevnej.
ViktorDDD napísal:kvalitu benzínu na slovnafte neviem posúdiť, ten tankujem na omw, plyn majú dobrý (ale ešte som nevidel filtre lpg z vnútra tak dúfam že sa neprekvapím), čo sa týka nafty tak nemám najlepšiu skúsenosť, auto išlo normálne ale dojazd na jednu nádrž bola o niečo nižšia