... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Simpson napísal:mne sa stalo ze som uz tankoval aj za 89 centova?
Vysvetlenie : vecer predtym som natankoval do full, rano som mal ist sluzobne dakam do **** a sef vzdy chce blocek tesne z pred odjazdu kedze som naberal este nejakych ludi, tak cestou zo sidliska som potreboval blocek, pumparka na mna pozerala ako na kokota, ale zbytocne vysvetlovat :)
tvaroh napísal:
Toto nevem Jak sa da ked ja každej pumpe je odber min 2litre![]()
Ale ako situáciu chápem dost dobre
Esence napísal:
Tak toto je absolútna hlúposť ... Hneď vysvetlím
Bol som prevziať Fiat Pandu (neskutočné, pompézne, veľké, luxusné ! Moja S môže ísť do <>) Ale nie seriózne teraz, no bol som prevziať auto nové priamo v predajni "FIAT" v rámci obnovy resp. výmeny za Škodu Fabiu 1gen. 400k km v našej firme ... Bohužiaľ ja "EXPERT" som nevedel, že ten Fiat ti má ukazovateľ nádrže naopak. Takže aby si chápal keď máš rezervu ukazuje ti paličkou teda stav nádrže ako u konkurencie, že máš plnú a naopak ... Ja som mal plnú nádrž a išiel som ako pán na Slovnaftku nech vôbec prejdem viac ako som mal dojem, že prejdem (palička lízala absolútny spodok prístrojovky) vôbec som si neuvedomil aký som kkt kým som tam nenatlačil až za 0,57 EURO CENTA benzínu pokladníčka utrúsila len či nechcem aj noviny keďže predpokladá, že idem na dlhú trať keď som natankoval tak pompézne... Samozrejme vysvetľuj
tvaroh napísal:Ja netankujem za 50centov ale vysvetlím úvahu. Vždy Na každom stojane mas pod cenou litrami a sumou napevno nalepené co napísané min2l a ešte Daco druhé
Tak možno niekde to neni ale hovorím ti Jak to je na pumpách kde chodím :)