... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
salat napísal:tak stocenie samo o sebe trestne nie je, ale pokial viem, predat auto s umyselnym uvedenim kupujuceho do omylu uz trestne je. Totiz, kupujucemu tak vznikne skoda ktora sa da vycislit a ak mate doklady a dokazy, na sude z neho vytlciete nejake "love" za to ze Vas poskodil... ale okrem toho mu basa ci podobne nehrozia to je svinstvo, lebo riskuje len to, o co Vas odrbal
airbone napísal:hej, za urcitych okolnosti sa to da definovat v zakone ako podvod, ale zabudol si ze bremeno dokazovania je na tebe a musis to predavajucemu rukolapne dokazat. Nie to ze to auto ma stocene kilometre, ale to ze ich stocil on konkretne a ze za ucelom aby sa neopravnene obohatil. Kedze on moze mat dobreho pravnika a branit sa a klamat vselijakimi blbymi sposobmi a vyhovorkami, asi tazko ho z toho niekto odsudi...... Ver mi ze sa z toho velmi lahko dokaze vyzut...... Teda aspon v nasom pravnom systeme to tak bude....
johnyfly1 napísal:a este pise ze uplna servisna historiavsetky tie servisy co dali tie peciatky by som zavrel
minco napísal:Asi nevieš ako to chodí s tými pečiatkami, že??? Známy tak predáva autá, vytiahne zo stolíka pečiatky a najebe ich do novej servisky a nič sa nedejeDD
Je to smutné, ale aj serviska sa veľmi ľahko falšuje, takže ani tomu by som neveril