... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
blavak1 napísal:To som len princíp napísal... a rozdiel medzi 535D a M550D ? o 20 koní má viac a o 20 000 eur stojí viac či koľko?
efi.yunah napísal:Pocul som o podobnej prihode u nas, ale vtedy islo o to, ze nejaky policajt omylom pridelil pekne cislo, ktore malo byt pridelene po znamosti nejakemu kamaratovi ineho policajta. Ked dotycny kamarat policajta prisiel, policajt nevedel najst to odlozene cislo, strhla sa panika a majitel cisla musel rychlo naklusat na policiu.Registroval som auto po februari 2012, a fizli si stazovali ze teraz im ten system v tom robi hrozny chaos, ze im to nejde do poradia...
auto111 napísal:By ma zaujimalo ako mozu donutit majitela auta vratit nejake ECV (povedzme aj pekne ECV - ale to je vlastne irelevantne).
Hlavne v tomto pripade ked ECV bola vydana podla vsetkeho legalne len si ju vyhradil iny policajt pod pultom.
LOKI napísal:
ze prepacte pan vodic ale pridelili sme vam zle ECV ? to by asi nepreslo...
auto111 napísal:By ma zaujimalo ako mozu donutit majitela auta vratit nejake ECV (povedzme aj pekne ECV - ale to je vlastne irelevantne).
Hlavne v tomto pripade ked ECV bola vydana podla vsetkeho legalne len si ju vyhradil iny policajt pod pultom.
Jannci napísal:
pretoze EVC nieje tvoj majetok, ty ich mas vlastne zapozicane.
salat napísal:cele slovenske pridelovanie znaciek je chobotina a ten cesky system tiez. Co je na to ze by si clovek mohol vybrat znacku?
Neviem ci vsade (predpokladam ze ano) ale v DE pridete na miestny urad kde prideluju znacky. Samoobsluzny terminal, na displeji sa Vam zobrazi znacku s povinnymi znakmi a prazdnymi polickami. Do prazdnych policok si natukate najprv prvy znak, potom druhy a potom vam to vyhodi dalsie varianty s Vasimi znakmi ktore este nie su pouzite. Tak si mozete nakombinovat znacku aka sa Vam paci. Pritom je to bezna sluzba, nepriplatkova.
Znacku Vam to zarezervuje, dostanete listocek z automatu a do pol hodiny ju mate vyrazenu v okienku o par metrov dalej. Bez uplatkov, bez chaosu, tak ako si clovek zela a co si vybral... preco nie?
auto111 napísal:Na zaklade coho mi vedia odnat takto legalne pridelene ECV ?
Jannci napísal:no, ked chces znacku s trmi rovnakymi cislami, tak sa musis postavit na DI, a vypocitat si to, aby to na teba vyslo. napr. ked vylezie typek so znackou 319, ta musis byt strnasty v rade. potom vyjde typek pred tebou so znackou 332, ides ty, a vyjdes so znackou 334