... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Špz na želanie

Streda, 18. Júla 2012, 10:29

blavak1 napísal:
To som len princíp napísal... a rozdiel medzi 535D a M550D ? o 20 koní má viac a o 20 000 eur stojí viac či koľko?

rozdiel bolo 82koni a teraz po nasadeni motora N57N do 535d je rozdiel 68koni [381 vs. 299 resp 313ponikov] :)
to len tak namatkou...k SPZ nemam co povedat, mne to pride uplne zbytocna a pozerska kokotina..ako ked mam moznost len tak nahodou, ze zadrmo mi pridelia SPZ kt. sa lepsie pamata..preco nie..ale nahanat to za kazdu cenu aby som sa odlisoval aj SPZ, tak to mi pride take....
.....jebnute? :mrgreen:

btw po trencine beha biela F11 535d v packete a ma SPZ TN-OOOM5 ...a myslim, ze mu to nejake kone k vykonu asi neprihodilo... :mrgreen:
Naposledy upravil/-a voMacK v Nedeľa, 2. Septembra 2012, 17:49, upravené celkom 1 krát.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 19. Júla 2012, 18:46

to nie...ale ked si kupis 535 v M pakete....no nebolo by pekne mat aj v SPZ 535? urcite krajsie ako 637....
inac neviem ako to na policii funguje ale si predstav ze zadas inicialy zadas model auta a das generovat znacku...vyhodi ti nejaku znacku a potom si vsimnes ze v inicialach je chyba...takze ides o krok spet opravis chybu a das znova generovat...a zrazu je ina znacka? ci ako?

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 19. Júla 2012, 19:41

ale kdeze. Na policii maju v komode nahadzane znacky, jaku chytia taka ide. Co si myslite ze tam maju vyrobu znaciek na pockanie? :mrgreen:

efi.yunah
Auto: E46 320d 100kW

Štvrtok, 23. Augusta 2012, 16:54

Registroval som auto po februari 2012, a fizli si stazovali ze teraz im ten system v tom robi hrozny chaos, ze im to nejde do poradia... co sa mne konkretne stalo:

odstal som si frontu, nafasoval som tabulku a papierovy doklad o evidencii vozidla... pekne som sa pozdravil nahodil nove ECV a davaj rychlo do roboty, aby som si nemusel pisat dovolenku... vsetko pekne, ked tu zrazu mi zvoni telefon a ze DI a hentaka a tamtaka hodnost a ze aku mam znacku, hovorim ze este neviem presne ale ze priblizne asi taku a taku, a policajt mi hovori, ze taku a taku urcite nemam, lebo ze mi dali zlu znacku ze sa mam frisko vratit aby mi vymenili tabulky... tak som sa pekne vratil na DI zhodil som tabulky, zabalil do igelitu, a policajt ma poziadal aby som nesiel dnu, ale ze si to prehodime cez okno... tak som dostal nove znacky, s tym ze sa policajt ponosoval na to, ze cely ten system novy je na milu onu, lebo ze predtym to islo pekne poporiadku a teraz sa v tom musia prehrabavat, a ze mi dal znacku z inej skatule...

takze tak... myslim si, ze do pocitaca zadaju co maju v krabiciach (moznoze len nejake "kodove oznacenie skatule") a pocitac asi vygeneruje ECV... lebo ked som chcel, ze by mi nechali tu znacku (a pekna bola, krajsia ako ta ktoru mi pridelili) a zmenili papiere, tak mi povedal, ze to sa neda, ze musi vymenit tablky... nasledne pan policajt vybere zo spravnej skatule spravnu znacku, pripadne sa mu to nepodari, ako sa stalo v mojom pripade...

a tak som do roboty nedosiel ani na obed :-D :-D :-D
E46 320d 100kW r.v. 1999 - Pribeh zacina

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 24. Augusta 2012, 09:27

cele slovenske pridelovanie znaciek je chobotina a ten cesky system tiez. Co je na to ze by si clovek mohol vybrat znacku?

Neviem ci vsade (predpokladam ze ano) ale v DE pridete na miestny urad kde prideluju znacky. Samoobsluzny terminal, na displeji sa Vam zobrazi znacku s povinnymi znakmi a prazdnymi polickami. Do prazdnych policok si natukate najprv prvy znak, potom druhy a potom vam to vyhodi dalsie varianty s Vasimi znakmi ktore este nie su pouzite. Tak si mozete nakombinovat znacku aka sa Vam paci. Pritom je to bezna sluzba, nepriplatkova.
Znacku Vam to zarezervuje, dostanete listocek z automatu a do pol hodiny ju mate vyrazenu v okienku o par metrov dalej. Bez uplatkov, bez chaosu, tak ako si clovek zela a co si vybral... preco nie? ;)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 24. Augusta 2012, 09:40

Toto určite u nás nikto nezavedie. Znížilo by to podiel korupcie na úradoch. Kto už len má o také niečo záujem :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Piatok, 24. Augusta 2012, 10:01

efi.yunah napísal:
Registroval som auto po februari 2012, a fizli si stazovali ze teraz im ten system v tom robi hrozny chaos, ze im to nejde do poradia...
Pocul som o podobnej prihode u nas, ale vtedy islo o to, ze nejaky policajt omylom pridelil pekne cislo, ktore malo byt pridelene po znamosti nejakemu kamaratovi ineho policajta. Ked dotycny kamarat policajta prisiel, policajt nevedel najst to odlozene cislo, strhla sa panika a majitel cisla musel rychlo naklusat na policiu.

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 24. Augusta 2012, 10:18

By ma zaujimalo ako mozu donutit majitela auta vratit nejake ECV (povedzme aj pekne ECV - ale to je vlastne irelevantne).

Hlavne v tomto pripade ked ECV bola vydana podla vsetkeho legalne len si ju vyhradil iny policajt pod pultom.

LOKI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 24. Augusta 2012, 10:39

auto111 napísal:
By ma zaujimalo ako mozu donutit majitela auta vratit nejake ECV (povedzme aj pekne ECV - ale to je vlastne irelevantne).

Hlavne v tomto pripade ked ECV bola vydana podla vsetkeho legalne len si ju vyhradil iny policajt pod pultom.

:thumbup: ze prepacte pan vodic ale pridelili sme vam zle ECV ? to by asi nepreslo...
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

auto111

Piatok, 24. Augusta 2012, 10:53

LOKI napísal:

:thumbup: ze prepacte pan vodic ale pridelili sme vam zle ECV ? to by asi nepreslo...

Ano chapem, pan policajt, zial som na ceste na 2 mesacnu sluzobku do Nemecka a auto je uz prihlasene v poistovni na tieto ECV. :mrgreen:

Jannci
Auto: MB

Piatok, 24. Augusta 2012, 10:54

auto111 napísal:

pretoze EVC nieje tvoj majetok, ty ich mas vlastne zapozicane.

auto111

Piatok, 24. Augusta 2012, 11:31

Jannci napísal:

pretoze EVC nieje tvoj majetok, ty ich mas vlastne zapozicane.

Na zaklade coho mi vedia odnat takto legalne pridelene ECV ?

j.matrix
Auto: BMW 320d E46

Piatok, 24. Augusta 2012, 12:22

salat napísal:
cele slovenske pridelovanie znaciek je chobotina a ten cesky system tiez. Co je na to ze by si clovek mohol vybrat znacku?

Neviem ci vsade (predpokladam ze ano) ale v DE pridete na miestny urad kde prideluju znacky. Samoobsluzny terminal, na displeji sa Vam zobrazi znacku s povinnymi znakmi a prazdnymi polickami. Do prazdnych policok si natukate najprv prvy znak, potom druhy a potom vam to vyhodi dalsie varianty s Vasimi znakmi ktore este nie su pouzite. Tak si mozete nakombinovat znacku aka sa Vam paci. Pritom je to bezna sluzba, nepriplatkova.
Znacku Vam to zarezervuje, dostanete listocek z automatu a do pol hodiny ju mate vyrazenu v okienku o par metrov dalej. Bez uplatkov, bez chaosu, tak ako si clovek zela a co si vybral... preco nie? ;)

presne tak. A ked auto este odhlasujes tak si mozes za par eur nechat znacku rezervovat, keby som si chcel o pol roka napr prihlasit ine auto na tu istu znacku co uz mam, dostanem na nu len novu plaketu ze mam tuv. Samozrejme ze na urade kde sa prihlasuju auta niesu ziadny policajti (naco by tam aj boli), robia tam normalny ludia, niekedy aj telesne postihnuty a clovek odtial odide vybavany jedna radost. Pokial viem za znacku na zelanie sa plati par drobnych eur, lebo ju vyrazia vo vedlajsom sukromnom stanku, nie ako u nas v stovkach € ako keby to bolo neviem co. Keby to bolo u nas tak by sa usetrila kopa starosti a vsetkeho. Ale pokial su vo vsetkych uradoch ludia ktori nemaju potuchu ako zjednodusit zivot tak sa nikam nedopracujeme. ficoland ](*,)

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 24. Augusta 2012, 13:09

auto111 napísal:
Na zaklade coho mi vedia odnat takto legalne pridelene ECV ?

Treba sa dožadovať písomného predvolania s prípadným odôvodnením (však môže hocikto zavolať a predstaviť sa ako cajt) a následne s tým ísť na inšpekciu ministerstva vnútra.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

sperhy

Nedeľa, 2. Septembra 2012, 16:28

Jannci napísal:
no, ked chces znacku s trmi rovnakymi cislami, tak sa musis postavit na DI, a vypocitat si to, aby to na teba vyslo. napr. ked vylezie typek so znackou 319, ta musis byt strnasty v rade. potom vyjde typek pred tebou so znackou 332, ides ty, a vyjdes so znackou 334

:mrgreen: :mrgreen: =D> =D> krutá realita :D
120d 120kw
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných