... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Re: Spoľahliví predajcovia

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 20:54

mam otazocku - k chlapíkovi s nickom "ukh" nevie niekto nieco povedat ? lebo trosku dlho cakam na jednu vec a stale nic a neviem teraz som na pochybach... len sa pytam, nic viac

AttackeR
Auto: BMW E46 coupe 170hp
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Novembra 2011, 12:36

A kde maju servis v TT ?

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Novembra 2011, 18:12

zelený kríček ... šrobárová 1 :wink:

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 12. Novembra 2011, 18:46

Demkowicz napísal:
mam otazocku - k chlapíkovi s nickom "ukh" nevie niekto nieco povedat ? lebo trosku dlho cakam na jednu vec a stale nic a neviem teraz som na pochybach... len sa pytam, nic viac

to je divny chlapik, ja som od neho kupoval silentbloky zadnych ramien e36 este davno...
predal mi ich za uplne super cenu a ked som mu pisal ze chcem dalsie 2kusy,tak uz neodpisoval :(
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

pe3k69

Sobota, 19. Novembra 2011, 17:50

Zdravim!

Neviete niekto nieco o predajcovi BMW polmaxx ?? www.polmaxx.de auta tam vyzeraju pekne, cena tiez je OK a su aj seriozny??

Mate s nimi nejake skusenosti??

dik

Miso

tomas_za
Auto: E92 335i 480hp
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 18:22

ked vsetci pisu ja osobne mam vynikajuce skusenosti s nek444
Bmw e92 335xi
Bmw e92 335i
Ex bmw e61 535d
Ex bmw e36 328i samosvor coupe
ex e36 318i tour
ex e30 320i

VT-535BH
Auto: E60 535d

Utorok, 20. Decembra 2011, 00:41

pe3k69 napísal:
Zdravim!

Neviete niekto nieco o predajcovi BMW polmaxx ?? http://www.polmaxx.de auta tam vyzeraju pekne, cena tiez je OK a su aj seriozny??

Mate s nimi nejake skusenosti??

dik

Miso

Nazdar,

z polmaxxu mám 535d. Nemám čo vytknúť, maximálna spokojnosť. Trhovať sa tam moc nedalo, nie je to ako u turkov. Už len podľa fotiek áut máš možnosť vidieť že majú cit aspoň pre estetiku - autá sú vždy naleštené, krásne interiérové fotky na drevenej podlahe. Môžem len odporučiť...
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

MateX3
Auto: firemné :-)

Utorok, 20. Decembra 2011, 16:35

Poniektorí z nás určite pozerajú po cenách v prípade pneumatík, o to viac dnes.
Taký continental alebo bridgestone 225/50/R17 zima sa pohybuje od 180-220€ za ks. Jasné, sú sunewy a nankangy a ešte boh vie čo v cenách od 70-100€ a sú aj kompromisy typu semperit, fulda 140-180€.

Na autobazar.eu je mnoho ponúk, riskol som to u tohto: http://chromekpneu.autobazar.eu/
Objednal som v septembri (riskol!) 2ks Nokiany WR G2, DOT5010 a dezén 5-5,5mm, a také aj prišli. Cena za ks 30€ :-)

Pred zimou bolo potrebné nakúpiť 10 párov na firemné vozy, rôzne rozmery. S kolegom sme to v robote riskli, objednali od tohto človeka. Gumy prišli, trochu stresu že čo to príde a všetky sedeli ako bolo dohodnuté. Jasné 6,5mm 2009-2010 gumy niesu nové, ale za 10 párov sme dali 500€. Keď som to nahodil do lacnejšieho eshopu do košíka, 1300€ by to vyšlo. Takže úspora na značkových gumách, boli to rôzne continental, vredestein, goodyear...

Pretože som tie 5mm Nokiany už vyjazdil, pozeral som po nových Falkenoch za 150€/ks, ale nakoniec som zobral jazdené. Dnes mi prišli 2ks bridgestony dot3810 za 75€/ks cca 6-6,5mm dezén.

Keď má niekto dilemy nad kúpou pneu, je toto jedna z alternatív.

Píšem o tomto len preto, že ma tento človek neošidil. Možno existuje viac takýchto obchodníkov s použiteľnými jazdenými pneu a poctivými praktikami.

Majka5555
Auto: fiat
Kraj: Bratislavský

Utorok, 17. Januára 2012, 07:42

ak teda budete vedieť o predaji bmw 320d alebo 520d ,dajte vediet.

bmw530dfil
Auto: BMW 530d touring
Kraj: Košický

Streda, 18. Januára 2012, 19:38

Ja som zas zhanal neake jasnejsie ziarovky ...tak som komplet vymenil za led-kove + modrejsie vybojky + denne sv. a na tieto doplnky doporucujem www.tuningmania.sk vsetko mi prislo v termine aky povedali a hlavne prislo to co som objednal O:) korektnost sa dnes len tak nevidi...a ked som provnaval webi tak su najlacnejsi....

kubajs
Auto: E60 525d lci, E36 M3
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Januára 2012, 22:18

Martin46 - maximalna spokojnost :thumbup:
F07 535d GT
E36 M3
E60 525d lci ex
E36 320i ex

Patqooo

Streda, 29. Februára 2012, 11:36

Crumar - perfektný prístup, ochota riešiť veci a poradiť po telefóne, spoľahlivý predajca :!: :thumbup:

renner
Auto: BMW e39 523i

Streda, 29. Februára 2012, 12:11

NORIK max spokojnosť

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Streda, 29. Februára 2012, 14:50

pridam aj ja skusenost s crumarom nedavnu - maximalne seriozny pristup, super jednanie, kto ho pozna vie o com hovorim, maximalne odporucam ;) maximalna ochota a spolahlivost ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

smarco22
Auto: E46 318d
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 11. Marca 2012, 19:17

tak prispejem aj ja moje skusenosti

bobostyling - otras, nikdy viac...po nehode som pozeral po internete a rozposielal som mnohym predajcom zoznam ktore veci potrebujem ozval sa mi bobostyling ze ma vsetky original diely. Poslal pekne rozpisane diely a ceny. Ceny boli celkom seriozne a mal vsetko. Tak sme sa dohodli kedy si prideme pre veci. Den a cas bol dohodnuty tak sme s otcom vyrazili. Po ceste mu otec volal ze sme uz na ceste a bobostyling sa zacal spravat ako keby o nicom nevedel ako keby sme sa na nicom nedohodli nakoniec teda povedal ze sak nech prideme ze on to nachysta. Prisli sme tam prve co mi dal do ruky bol prednu cast podblatniku pekne novy diel a original bmw potom mi podal smerovku a obzeram smerovku a smerovka depo. Tak som mu povedal ze sak diel mali byt original bmw tak nakoniec mi dal original smerovku. Potom sme isly zobrat karosarske veci ako kapotu blatnik. Kapota bola buchnuta a blatnik tiez ale tak som si povedal ze sak to klampiar spravy (ked som povedal klampiarovi kolko som dal za blatnik a kapotu pozeral namna asi takto ](*,) ). A nakoniec svetlo ktore mi predal bolo ZKW a ja som potreboval AL/bosch lenze to som vtedy este nevedel ze su dva druhy svetiel. Samozrejme nejakych 40% veci ktore som potreboval a ktore povedal ze ma nakoniec nemal. Povedal ze na druhy den doveze a samozrejme nedoviezol :smile: . Potom sme zistili ze svetlo nepasuje otec mu volal ze ci by sa nedalo vymenit a on ze ano aby sme svetlo poslali. Tak som svetlo pekne zabalil do krabice a poslal. Po tyzdni mu otec volal bobostyling povedal ze zohnal druhe svetlo a ze to svetlo je take iste a ze neni mozne aby nepasovalo tak sa dohodli ze svetlo posle naspat. Tyzden sa nikto neozyval tak mu otec volal a zase ze svetlo posle po nejakom kamaratovi. Dni ubiehali a svetlo sme stale nemali a otec sa mu uz nemohol dovolat tak som zobral telefon a volal som ja hned to zdvihol tak som mu povedal co je vo veci a on ze svetlo posle. A samozrejme zase nic tak sme si svetlo isly zobrat do topolcan. Bobostyling ho doniesol v rozmocenej krabici v ktorej som mu svetlo poslal a povedal ze ak chcem mi posle nejakeho cloveka ktory to svetlo hned kupi pozrel som sa na otca a uz sme sa iba pousmialy ze sak nech posle :D ubehli od vtedy dva mesiace a svetlo mam stale doma :D takze to bolo prvy a posledny krat co som nakupoval od firmy bobostyling. ale aby to nebolo vsetko negativne tak dostal som znak na prednu kapotu zdarma ! :D a pardon ze som sa tak rozpisal.

bmwdielytt - super... po skusenostia s bobostylingom som potreboval svetlo aby sa mohlo auto dopasovat a narazil som na tychto chalanov paradne jednanie co povedali ze maju mali a za super ceny. Kupil som od nich aj podblatnik a isiel som ho namontovat a zistil som ze nesedi tak som im volal do tyzdna som mal druhy podblatnik. Alebo potreboval som plast ktory je nanitovany na blatniku a chalan mi ho dal aj s blatnikom a povedal ze ten blatnik aj tak zly a ja som taky kupil od bobostylinga :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných