... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter540 napísal:rmb14 brali sme od neho niekolko krat diely a zatial spokojnost...
Juloi napísal:http://www.bobostyling.sk <---- poznáte to niekto? Je na nich spoľah?
Prec od neho, nastastie som nic nekupil, nasluboval a potom sa na mna totalne vykaslal. NESPOLAHLIVY!!!!
MateX3 napísal:
Pripajam sa k nazoru
cigi44 napísal:
Rad by som oslovil s touto problematikou adminov: ohladom ZALOZENIE TEMY - SEKCIE, kde sa budu vypisovat nicky takychto smejdov (bez zbytocnych komentov), a ten kto si chce nieco kupit, si najprv overi, ci tam dany clovek - uzivatel je zapisany, a teda je na listine odrbavakov. Boli by dobre tam aj doplnovat, zmeny nickov, tych istych suplikantov, podla IP, a inych zisteni.
Myslim ze usetrime, nejake peniaze ale hlavne kopec nervov s takymi zmokmi prasivymi....
TiTAN napísal:ahoj, take nieco uz je nespolahlivy predajcovia bmw-pokec/neseriozni-predajcovia-t25433.html a co sa tyka bazaru tam pripravujem nejake zmeny ktore tieto problemy zminimalizuju
Tomas
cigi44 napísal:
ok, super, len myslim ze by to bolo fajn, keby to bolo robene formou vypisu-cierneho listu, kde budu vypisany takyto zmatkovia a uzivatelia si len najdu ci tam je predajca vypisany. Takto sa naucia poriadku!!!
TiTAN napísal:njn len realizacia je dost tazka, lebo oznacit niekoho za toho kto odrbava je dost tazke, vzdy s tym musi prist viac ludi, resp. rozpisat jednotlivec k tomu "pribeh", lebo takto moze hocikto oznacit hocikoho, takze 100tne sa to urobit neda
TiTAN napísal:njn len realizacia je dost tazka, lebo oznacit niekoho za toho kto odrbava je dost tazke, vzdy s tym musi prist viac ludi, resp. rozpisat jednotlivec k tomu "pribeh", lebo takto moze hocikto oznacit hocikoho, takze 100tne sa to urobit neda
MimoSK napísal:hh, v neserioznych predajcoch som sa rozpisal az az, a dodnes sa neserioznemu predajcovi nic nestalo a na klube vystupuje veselo dalej. Ale na upgrade bazaru sa celkom tesim![]()
MateX3 napísal:No nech tu aj ja dačo pridám![]()
Poznám serióznu predajňu v PO na ND za internetové ceny 4auto.sk, serióznu a trvácnu predajňu AMŠ na konci budovateľskej PO, poriadia, neojebujú. A seol.sk v KE, príjemný prístup.
Servis jedine Esicar, PO.
Potom dovozcu lacnejších áut (neplatca DPH) od ktorého sme v 2010 do roboty kúpili Avensis 2.2 dcat, do dnešného dňa ani raz v servise kvôli opravám, iba oleje filtre, auto vyzerá na počet km, stále cítiť ako by to bolo nové auto. Gabo, 0907458766
Seriózny predajca autolook.sk, od ktorého bolo kúpene MLko 320cdi, ako nové za tretinovú cenu, posedeli sme v kancli, išli do umývarky, dali kávu a pozerali ako nám to MLko pucujú. Podpis zmluvy, značky, tp vybavené. Je to platca dph. Auto dodnes nejaví známky nejakého problému, bez opráv, len bežný servis.
Tucet neserióznych by sa dalo vymenovať, ale to už nie tu.