... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
kezz napísal:DS AUTO (Jaro, Miso, Erik, Palo) palec hore. Vzdy najlepsie ceny, rychle dodanie a ochota poradit, to sa dnes ceni
petkonarcis napísal:Skúsenosť z Rijabavaria Nitra: Veľmi nespokojný, bavia sa so mnou jak z kktom, všetko chcú aby som kupoval u nich, pri tom za služby by som rad zaplatil, ale to im nesedí. Takže pokial nemaš najnovšiu X6, a nenehaš ich s ňou robiť, čo sa im zachce, tak sí zlý klient a nemajú záujem... A keď sa nedajbože spýtam na ceny, tak z posmechom vykrúcajú ksicht, že som si vôbec takú drzosť dovolil, na všetko sa musia chodiť vypytovať servisákov, okrem toho po telefone sú skúpi na info... Byť ich nadriadený, tak ich tam poriadne preriedim...Tam už teda nepáchnem.
Jannci napísal:ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:
-neojebavaju. proste potrebujem nejaky nahradny diel, tak sa narovinu spytaju, chces od takeho alebo takeho vyrobcu, za taku, a taku cenu, alebo polsku picovinu. Cize sa mi nestane, ze zaplatim plnohodnotnu suciastku a dostanem smejd.
- casova flexibilita. Ja auto potrebujem k praci, cize ked mi auto musi stat v servise, tak som nahraty. tu sa da s chalanmi paradne dohodnut, ze sa da prist napr. na vecer o piatej, a vedia aj potiahnut do hlbokej noci. (napr vymena prednej napravy na trojke, o troch v noci skoncili)
- vzdy som mohol byt pri aute, ked sa na nom robilo.
- a najviac co sa mi paci, je zmysel pre detail. napr. chybal nejaky srob na spodnych plastoch, tak sa na to nevysrali, a dali tam nahradny.
Jednoducho, auto uz len servisujem u nich
Jannci napísal:ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:
-neojebavaju. proste potrebujem nejaky nahradny diel, tak sa narovinu spytaju, chces od takeho alebo takeho vyrobcu, za taku, a taku cenu, alebo polsku picovinu. Cize sa mi nestane, ze zaplatim plnohodnotnu suciastku a dostanem smejd.
- casova flexibilita. Ja auto potrebujem k praci, cize ked mi auto musi stat v servise, tak som nahraty. tu sa da s chalanmi paradne dohodnut, ze sa da prist napr. na vecer o piatej, a vedia aj potiahnut do hlbokej noci. (napr vymena prednej napravy na trojke, o troch v noci skoncili)
- vzdy som mohol byt pri aute, ked sa na nom robilo.
- a najviac co sa mi paci, je zmysel pre detail. napr. chybal nejaky srob na spodnych plastoch, tak sa na to nevysrali, a dali tam nahradny.
Jednoducho, auto uz len servisujem u nich