... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dracik.bmw napísal:Dakujem ti velmo pekne hned som mudrejsi aspon sa pozriem chlapcovi na tu jeho ALPINU![]()
Hned ako prve mu kuknem na to VINko...Ved ak chcete tak sem mozem dat aj link bo to auto predava..za no uznajte sami aku cenu
![]()
http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/325i-id796810.html
palzo napísal:To nemusis pozerat, poviem ti ze viem ze to neni Alpina, aj ked som len raz v jednej sedel a aj sa v nej nechal previest...dokazem to rozoznat ale toto ma daleko od alpiny... ak dobre vidim este aj repliky Mkovych kol ma...
dracik.bmw napísal:No ved mne to bolo tiez ako tak jasne ale nemienil som sa hadat ja som neni taky radsej ustupim nech si chlapec povyprava![]()
Auto doviezol z IT za 1000ecok
A vcul 4tis.Ecok..hmmm
To bude tym sanim z M3
palzo napísal:To nemusis pozerat, poviem ti ze viem ze to neni Alpina, aj ked som len raz v jednej sedel a aj sa v nej nechal previest...dokazem to rozoznat ale toto ma daleko od alpiny... ak dobre vidim este aj repliky Mkovych kol ma...
dethXtreme napísal:zdravim.ked vidim tuto temu,tak ma napadla jedna vec.vcera som kamaratovi len tak povedal ze by som bral alpinku a tak....no,a on mi povedal ze"a naco?vsak to je to iste ako normalne bmw,akurat ze pre americky trh..."
je na tom nieco pravdy,alebo je to kktina a ja som mal zase pravdu?:-D:-Dvdaka!
(ja som mu to prirovnal ze je to cca nieco ako mercedes a brabus...ze je to bmw ale od oficialneho upravcu ktory ich predava po urcitych zmenach pod svojim nazvom...ci aj to je debilina??:D:D)