... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:. . .
je sucastou projektov ministerstva financii ajked je mozne ze by tam zverejnovali klamlive informacie nieje na to dovod :) kalkulacka ma pomoct beznemu cloveku aby si nemusel preratavat poplatky rucne, tot vsjo
rapidwinner napísal:http://www.minv.sk/?spravne-poplatky-1
Venoval niekto pozornosť tejto klauzule?
"Pri vyberaní správnych poplatkov u vozidla dovezeného za zahraničia platia rovnaké podmienky ako pri prihlasovaní nového vozidla do evidencie."
Znamená to, že hocaká starina dovezená na slovensko bude považovaná pri registrácii za nové auto?
rapidwinner napísal:Nevies citat v uradnej recihttp://www.minv.sk/?spravne-poplatky-1
Venoval niekto pozornosť tejto klauzule?
"Pri vyberaní správnych poplatkov u vozidla dovezeného za zahraničia platia rovnaké podmienky ako pri prihlasovaní nového vozidla do evidencie."
Znamená to, že hocaká starina dovezená na slovensko bude považovaná pri registrácii za nové auto?
bruno75 napísal:Nevies citat v uradnej reci![]()
...platia rovnake podmienky (nie poplatky) ako pri prihlaseni noveho...
a naviac, toto je iba vyklad napisany MinV, v texte zakona nic take nie je...
skor ma ale zaujal bod 4 v cast Poznamky, ak si najdem znalca, ktory mi napise, ze (napriklad) 2-rocna G12 M760i xDrive dovezena z DE stratila viac na cene ako je uvedene v ich tabulke (t.j. pomer ceny, ktoru som platil k cennikovej cene uplne noveho auta), tak mozem usetrit
nechcem rypat, ale vsetkym sa tu paci ta zlava na hybridny pohon, v zakone sa ale pise o autach na CNG (compressed natural gas) a o LNG (liquid natural gas).... je to naozaj to iste ako LPG (liquid propane gas)?!
prvá evidencia vozidla (nového povedzme G30 30D = uplne nove zo showroomu) bude koeficient 1.00 v preklade 195kw - 1900€ krát koeficient 1..čo je 1900€ samozrejme
Lenže mne na mail poslali túto tabuľku a pod nou text "Ak sa bude prihlasovať nové vozidlo, ktoré ešte nebolo evidované v SR ani v inom štáte, bude vybratý správny poplatok podľa stĺpca Prvá evidencia.
Zápis držiteľa motorového vozidla kategórie L, M1 a N1,
okrem kategórie N1 s najviac tromi miestami na sedenie
do evidencie vozidiel v Slovenskej republike, ktoré je
určené na predaj a ktoré doteraz nebolo evidované v
žiadnej evidencii vozidiel aj s vykonaním úprav v
dokladoch vrátane vydania týchto dokladov, ak sa ako
držiteľ zapisuje výrobca vozidla, 20aa) zástupca výrobcu
vozidla, 20ab) právnická osoba alebo fyzická osoba
podnikateľ, ktorej predmetom podnikania je predaj
vozidiel na základe zmluvného vzťahu s výrobcom vozidla
alebo zástupcom výrobcu vozidla 33 eur