... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:ja uz som poslal vypovede na obe auta... nehorazne navysili cenu... treba ist inde.
poznamka: aj ked postele vypoved a nakoniec nenajdete lepsie poistenie, je mozne do konca decembra vypoved stiahnut a pokracovat v povodnom poisteni...
Peppo napísal:ja uz som poslal vypovede na obe auta... nehorazne navysili cenu... treba ist inde.
poznamka: aj ked postele vypoved a nakoniec nenajdete lepsie poistenie, je mozne do konca decembra vypoved stiahnut a pokracovat v povodnom poisteni...
Mulder5 napísal:Ja som výpovede podal tiež na obe autá a dnes mi prišla ponuka z poisťovne že ako vernému klientovi mi ponechávajú pôvodné sumy na oboch autách. Tak to ešte obehnem a uvidím
pepo286 napísal:ako sa to vypoveda ? .. musim ist na pobocku kde som uzatvaral ? .. alebo staci ist na hocktoru ? ... alebo staci postou nieco poslat ? ... treba so sebou mat povodnu zmluvu ? ...
dik ...
palo napísal:tak nech sa potom pozrie pri poistke 3500 aku ma spoluucast pri nehode a bude velmi nemilo prekvapeny.poistku ti urobia aj za tisicku ale rataj ze potom cvakas vsetko sam a este si im to aj podpisal