... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Džaro29 napísal:to je pravda len ci by som stihol dostatocne zareagovat lebo fakt som nechapal co sa vlastne stalo...
patoe46 napísal:no vyzera to na to cerpadlo vstrekovacie....kebyze to je podavacie tak by pri tomto probleme ze auto zastalo tak by ti ani neslo nedavalo by vobec naftu do filtra....a skus tu trubku odpojit a ze ako bude striekat ako hovoril SIMIK....viem vybavit repas za 600e....kebyze chces musim zavolat kamosovy lebo on mi spominal ze sa da za 600e....a to normalne si isiel a zrazu nic???pred tym ti ani ziadna kontrolka nesvietila???myslim cervena na olej???len tak ci sa nahodou nezadrel....ale urcite to bude to vstrekovacie....ked nedostava palivo tak nejde.
TT-SIMIK napísal:čerpadlo na 90% včera som to riešil v TT pri 380 000km,ak tlači malinko je KO,malo by striekat pri štartovaní ak povoliš trubku.....
TT-SIMIK napísal:To si nechávam rezervu,keby som nemal pravdu...![]()
,ale nie,tak elektriky,poistky,rele DDE atd.....
Džaro29 napísal:po priatelke :-) staram sa o tuuu šunku ako len viem..ziadne hluuposti nerobim a podrbe sa mi...zakon schvalnosti...
TT-SIMIK napísal:Teraz mám také auto v TT,tie chalan vypol a už nenaštartoval, chyba žiadna na diagnostike,ale ked si odpojit trysku od vstreku a odtial len kvapkalo pri štartovaní,tak už vieš kde je chyba...tak to vyskušaj rovnako.....
TT-SIMIK napísal:To si nechávam rezervu,keby som nemal pravdu...![]()
,ale nie,tak elektriky,poistky,rele DDE atd.....
Džaro29 napísal:
tak chyba bola v cerpadle...???
TT-SIMIK napísal:Určite by mali,je to na mechanicky pohon a ak sa točí motor,tak sa toči šervočerpadlo aj vakuova pumpa....dobra poznamka....
Džaro29 napísal:
dalsia zahadna vec co som zbadal...zapnem svorkovnicu na cerpadlo...zapnem zapalovanie a zacne mi cvakat relatko a ukazovatel teploty vody vyskoci na maximum,ale po chvile to vypne.(len neviem ci mi to robilo aj pred tym ako mi postalo auto alebo nie...mozno ano a vsimol som si to len teraz,mozno za to som aj postal,neviem)........ked odpojim svorkovnicu tak je vsetko ok..ja uz neviem..dpc..moze to byt chybna riadacka cerpadla???