... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Re: problem..

Streda, 13. Apríla 2011, 11:41

Džaro29 napísal:
to je pravda len ci by som stihol dostatocne zareagovat lebo fakt som nechapal co sa vlastne stalo...

Presne to som tym aj myslel. Aj ked ta technika sklamala, neodsudila ta este na havariu, ale ide o to ako na to clovek zareaguje. A ine by to asi bolo o pol piatej rano a v dazdi a ine v sobotu poobede za slnecneho dna ;) Kazdopadne, je to volaco bez coho sa vsetci radi zaobideme a dobre ze si to ustal bez ujmy :thumbup: ...
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

patoe46
Kraj: Košický

Streda, 13. Apríla 2011, 13:50

no vyzera to na to cerpadlo vstrekovacie....kebyze to je podavacie tak by pri tomto probleme ze auto zastalo tak by ti ani neslo nedavalo by vobec naftu do filtra....a skus tu trubku odpojit a ze ako bude striekat ako hovoril SIMIK....viem vybavit repas za 600e....kebyze chces musim zavolat kamosovy lebo on mi spominal ze sa da za 600e....a to normalne si isiel a zrazu nic???pred tym ti ani ziadna kontrolka nesvietila???myslim cervena na olej???len tak ci sa nahodou nezadrel....ale urcite to bude to vstrekovacie....ked nedostava palivo tak nejde.

Džaro29
Autor témy
Auto: BMW 320 D
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Apríla 2011, 14:08

patoe46 napísal:
no vyzera to na to cerpadlo vstrekovacie....kebyze to je podavacie tak by pri tomto probleme ze auto zastalo tak by ti ani neslo nedavalo by vobec naftu do filtra....a skus tu trubku odpojit a ze ako bude striekat ako hovoril SIMIK....viem vybavit repas za 600e....kebyze chces musim zavolat kamosovy lebo on mi spominal ze sa da za 600e....a to normalne si isiel a zrazu nic???pred tym ti ani ziadna kontrolka nesvietila???myslim cervena na olej???len tak ci sa nahodou nezadrel....ale urcite to bude to vstrekovacie....ked nedostava palivo tak nejde.

no isiel som pridal plyn a auta zhaslo..potom uz len tocilo ale nenaskocilo

Džaro29
Autor témy

Streda, 13. Apríla 2011, 15:06

TT-SIMIK napísal:
čerpadlo na 90% včera som to riešil v TT pri 380 000km,ak tlači malinko je KO,malo by striekat pri štartovaní ak povoliš trubku.....

a co moze byt tych zvysnych 10% ??? :-)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 09:44

To si nechávam rezervu,keby som nemal pravdu... :mrgreen: :mrgreen: ,ale nie,tak elektriky,poistky,rele DDE atd.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Džaro29
Autor témy

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 22:08

TT-SIMIK napísal:
To si nechávam rezervu,keby som nemal pravdu... :mrgreen: :mrgreen: ,ale nie,tak elektriky,poistky,rele DDE atd.....

ma jebne...uplne som z toho hotovy...bol u mna chlapik s pocitacom..vyhodilo mu nejaku can schemu ci co...potom cidlo na sani ze je zle...a nejake cidlo co ide na trisku ze je zle a dde..to je asi elektronika cerpadla povedal ze niekde moze byt mala chybicka a od toho sa odvyjaju ostatne..ale ze moze to byt cerpadlo....dpc ja ked mam auto pokazene hodinu uz chytam strasne nervy,,,co budem teraz robit ved to je moja srdcova zalezitos...po priatelke :-) staram sa o tuuu šunku ako len viem..ziadne hluuposti nerobim a podrbe sa mi...zakon schvalnosti...ale na BMW nikdy nezanevriem :-)

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Apríla 2011, 08:01

Džaro29 napísal:
po priatelke :-) staram sa o tuuu šunku ako len viem..ziadne hluuposti nerobim a podrbe sa mi...zakon schvalnosti...

nevediet ako to myslis, lezim pod stolom :lol: :lol:
nie si divny, neboj, ked klakne auto kvoli blbosti aj ked sa o neho staras, myslim ze polovica z nas by mala rovnake pocity ako ty.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

TT-SIMIK

Piatok, 15. Apríla 2011, 10:29

Teraz mám také auto v TT,tie chalan vypol a už nenaštartoval, chyba žiadna na diagnostike,ale ked si odpojit trysku od vstreku a odtial len kvapkalo pri štartovaní,tak už vieš kde je chyba...tak to vyskušaj rovnako.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Džaro29
Autor témy

Piatok, 15. Apríla 2011, 13:46

TT-SIMIK napísal:
Teraz mám také auto v TT,tie chalan vypol a už nenaštartoval, chyba žiadna na diagnostike,ale ked si odpojit trysku od vstreku a odtial len kvapkalo pri štartovaní,tak už vieš kde je chyba...tak to vyskušaj rovnako.....

tak chyba bola v cerpadle...???

Džaro29
Autor témy

Piatok, 15. Apríla 2011, 13:59

TT-SIMIK napísal:

odpojil som trubku od trisky...pretacam motorom..naftu daaava a dost len neurobi tlak... moze to byt v cerpadle...ved keby bolo odrbanae tak nedava vobec..alebo ako..no neviem.. odpojil som aj elektriku od cerpadla ...tu svorkovnicu a naftu davalo stale..to tak ma byt..???

TT-SIMIK

Sobota, 16. Apríla 2011, 11:23

Džaro29 napísal:

tak chyba bola v cerpadle...???

Ano a tlačí tak že strieka??? Pozri si poistky a rele DDE....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

pepo286

Sobota, 16. Apríla 2011, 12:01

tosku OT otazka ... ale ked uz ste tu spominali truhlu:
ak za jazdy odide cerpadlo ... ale necham zaradenu rychlost ... servo a brzdy budu fungovat ??? (myslim na tom tzv. nutenom volnobehu = brzdenie motorom)
E46 320D Touring 100kW (2001)

TT-SIMIK

Sobota, 16. Apríla 2011, 12:11

Určite by mali,je to na mechanicky pohon a ak sa točí motor,tak sa toči šervočerpadlo aj vakuova pumpa....dobra poznamka....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Džaro29
Autor témy

Sobota, 16. Apríla 2011, 18:16

TT-SIMIK napísal:
Určite by mali,je to na mechanicky pohon a ak sa točí motor,tak sa toči šervočerpadlo aj vakuova pumpa....dobra poznamka....

dalsia zahadna vec co som zbadal...zapnem svorkovnicu na cerpadlo...zapnem zapalovanie a zacne mi cvakat relatko a ukazovatel teploty vody vyskoci na maximum,ale po chvile to vypne.(len neviem ci mi to robilo aj pred tym ako mi postalo auto alebo nie...mozno ano a vsimol som si to len teraz,mozno za to som aj postal,neviem)........ked odpojim svorkovnicu tak je vsetko ok..ja uz neviem..dpc..moze to byt chybna riadacka cerpadla???

Džaro29
Autor témy

Sobota, 16. Apríla 2011, 18:26

Džaro29 napísal:

dalsia zahadna vec co som zbadal...zapnem svorkovnicu na cerpadlo...zapnem zapalovanie a zacne mi cvakat relatko a ukazovatel teploty vody vyskoci na maximum,ale po chvile to vypne.(len neviem ci mi to robilo aj pred tym ako mi postalo auto alebo nie...mozno ano a vsimol som si to len teraz,mozno za to som aj postal,neviem)........ked odpojim svorkovnicu tak je vsetko ok..ja uz neviem..dpc..moze to byt chybna riadacka cerpadla???

cital som ake mal kto problemy...ale to co sa stalo mne som tu este nenasiel..vsetkym auto nestartovalo ked odstavili...ale take ze zdochlo pocas jazdy tu este nikto neriesil..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných