... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:
vieme co, dat pokutu a/alebo zobrat technicak, uz sa to tu riesilo
a ja osobne by som racej policajtovi vobec neukazoval potvrdenie od lekara
ze nie som sposobily soferovat akekolvek podla zakona technicky sposobile auto,
pre istotu aby mi ostal vodicak..
Lucushka23 napísal:
kamaratova mama je dost vysoko postavena v rebricku PZ SR a povedala mi ze ked toto budem mat tak v pohode
SWETER napísal:
tak toto niee... taketo potvrdenie ti je urcite na dve veci...a pochybujem aj ze by sa nejaky doktor dokazal podpisat pod take nieco..neviem si to dost dobre predstavit ako by sa policajt zatvaril keby dostal do ruk nieco taketo...to potom uz len nalepit foliu aj na predne okno![]()
![]()
![]()
....a kamaratova mama je asi nejaka referentka pre papier alebo pre ceruzky niekde na prezidiu PZ....aj to je vysoke postavenie v "rebricku" PZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cosmo napísal:Pravdupovediac, nepocul som o tom, ani som sa s tym nestretol. Ale je to nieco na styl X5, Q7 -> karticka invalid a parkujem si na zakaze v klude kde chcem, kedy chcem. A ty nemozes nic, lebo ocividne drviva vacsina telesne postihnutych ludi si moze dovolit auto za 2 mega.. Folia na predne sklo je lacnejsia, to je pravda, avsak ide o princip. Dalsia vec ze nie kazdu profesiu mozes vykonavat ked si takto zrakovo obmedzeny. A malo by to byt zapisane aj vo vodicskom preukaze, a to je problem. Proste prilis vela komplikacii aby to bolo take jednoduche. Hovorim moj osobny nazor
Lucushka23 napísal:
na zaklade lekarskeho potvdenia ti mozu dat potom karticku aj na predne okna nie?? podla mna je cesta ako sa to da oficialne mat!
Lucushka23 napísal:
na zaklade lekarskeho potvdenia ti mozu dat potom karticku aj na predne okna nie?? podla mna je cesta ako sa to da oficialne mat!
futy napísal:N o s tými kartičkami invalidov to sa aj mne zdá že ich je moc, tak som si myslel keďže mám zdravotné problémy že to vybaviť nie je problém, samozrejme bez korupciea to som sa mýlil. Nezáleží to od tvojho lekára ale od nejakého posudkového na sociálnom úrade, ktorý pochybujem že podľa papierov ťa pozná lepšie ako tvoj odborný čo ťa sleduje niekoľko rokov, ten ti povie že na to máš nárok a ten debil že nie
A teraz sú tie kartičky už EU a tie nie sú fix na auto takže sa to da vybaviť na niekoho asi preto toľko bmw7, mercedes S, audi A8 . A na niekom to ani nemusí vidieť stačí že ma nulovú imunitu a už mu to patrí lebo sa nemôže prepravovať hromadnými dopr. pr. aby sa nenakazil.
Cosmo napísal:Ja by som si kúpil X5 aby sa mi tam aj kripelkára vošla![]()
Naozaj to je na počudovanie, a mestský policajti by mali viac dozerať na toto, a nie mne dali minule pokutu že som vošiel do pešej zóny v čase zákazu. A tom som bol normálne zásobovanie. Argumentovať že celé námestie je pod kamerami a že ich operačný to nahlásil a bla bla bla, že na také auto papuču nedajú a tak.. No poznáme to
TT-SIMIK napísal:
Čo je to kripelárka???? Ako myslíš tu modrú kartičku???![]()
![]()