... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
bmwtt.sk

Pežot

Re: Prekročenie rýchlostí na SR cestách

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 15:49

Pežot napísal:
Nemá náhodou auto spĺňať požiadavky štátu, v ktorom je prihlásené? :-k

Podľa toho teda čo napísal armando Packa trepal pičoviny :-s

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 15:50

to mi hovoril aj ten policajt čo mi chcel brať papiere, ale další že dopravné predpisy musíš dodržiavať tej danej krajiny ale technický stav auta je niečo iné(stk,ek bolo v poriadku)
a vyber si ](*,)

Arnost

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 15:52

Pežot napísal:

Podľa toho teda čo napísal armando Packa trepal pičoviny :-s

nepredbiehaj sa :lol: :lol: ale čo povieš policajtovy. pán packa povedal v telke :?:

Vlad
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 15:59

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Utorok, 8. Októbra 2024, 16:54, upravené celkom 1 krát.

Arnost

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 16:07

wollodya napísal:
ked si na slovensku musis dodrziavat zakony a predpisy slovenska, ako vravi armando
napr. ked ide rus do lotysska a ma na prednych oknach folie, a vsimne si to colnik tak ho cez hranicu ani nepustia

to je ked napr. niekto povie policajtovi "u nas v rumunsku nemusime mat na aute 4 kolesa a stacia iba 3"

už mi je to v podstate jedno, len ma zarazilo že každý si tvrdí svoje a niečo iné. a taký ma dohliadať na poriadok? na jaký? na ten čo sa hodí jemu? ČESŤ VÝNIMKAM

Užívateľov profilový obrázok
armando
Auto: E39 528i

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 16:09

takze ako sa povie, aj majster tesar sa utne :))). Ospravedlnujem sa za nepravdivu informaciu co som tu napisal :))), netusil som to nakolko neriesim folie na ceskych autach, nezaujimaju ma :))), nikdy som sa preto o tom viac neinformoval. Cize tak ako to uz bolo napisane, dopravne predpisy danej krajiny cez ktoru sa prechadza sa musia dodrziavat, technicke predpisy su dane statom v ktorom je auto prihlasene a platia aj na uzemi ineho statu i ked tam to napr. nieje povolene :))).
BMW 528i 193 PS automat

Lucushka23

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 16:11

ak chcete folie na predne okna tak si vybavte papier od ocneho ze to potrebujete a policajti vam mozu viete co :)

Vlad

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 17:30

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Utorok, 8. Októbra 2024, 16:54, upravené celkom 1 krát.

Arnost

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 17:44

wollodya napísal:
ale ked nas ujo policajt napr. zastavi koli niecomu, a my mu povieme ze v "mojej" krajine odkial pochadzam a kde je automobil evidovany je to v poriadku, zrazu nas necha ist dalej? ..a co ked nevie policajt ze v cechach su povolene folie, odkial to ma vediet, kedze to ani nemusi vediet... ako by sme sa branili, policajt to asi nebude zistovat ci je to tam povolene...

s policajtami zatial vždy slušne.
zastavil ma,pozravil ja som odzdravil a hned išel "viete akého prietupku ste sa dopustili? atd.
ked som mu povedal že je to auto české(čo si určite všimol) že v čechách je to povolené a že mám od toho certifikát, tak ho to absolutne nezauímalo.
dorazil ma další, ked to som zisťoval, otvorene do očí mi povedal "keby sa moc hádate, tak nájdem niečo iné a tú pokutu vám aj tak dám" ](*,)

pepo286

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 17:51

wollodya napísal:
ale ked nas ujo policajt napr. zastavi koli niecomu, a my mu povieme ze v "mojej" krajine odkial pochadzam a kde je automobil evidovany je to v poriadku, zrazu nas necha ist dalej? ..a co ked nevie policajt ze v cechach su povolene folie, odkial to ma vediet, kedze to ani nemusi vediet... ako by sme sa branili, policajt to asi nebude zistovat ci je to tam povolene...

na to chodia auta na STK v tej ktorej krajine .. ci ?
E46 320D Touring 100kW (2001)

Vlad

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 18:00

.

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 19:06

To je ako ked ta zastavi policajt, ide ti dat pokutu a ty povies ze je to firemne auto ze nech poslu fakturu na ucet. Avsak ty ako vodic mas na starosti auto a ty si prekrocil rychlost. Nikoho nezaujima ze napr. sedis v matkinom, otcovom aute. Ked ta zastavia a zistia ze nemas lano, alebo rezervu, ty dostanes pokutu lebo si to mas pozriet pred jazdou. Preto ked mas cesky TP a mas tam auto prihlasene, mozes si tam jazdit tak. Ale argument ze mam folie vpredu a mam ceske papiere moc neobstoji. Proste si na SK a flie dolu. Zas jeden z mnohych nazorov..

Arnost

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 21:31

Cosmo napísal:
To je ako ked ta zastavi policajt, ide ti dat pokutu a ty povies ze je to firemne auto ze nech poslu fakturu na ucet. Avsak ty ako vodic mas na starosti auto a ty si prekrocil rychlost. Nikoho nezaujima ze napr. sedis v matkinom, otcovom aute. Ked ta zastavia a zistia ze nemas lano, alebo rezervu, ty dostanes pokutu lebo si to mas pozriet pred jazdou. Preto ked mas cesky TP a mas tam auto prihlasene, mozes si tam jazdit tak. Ale argument ze mam folie vpredu a mam ceske papiere moc neobstoji. Proste si na SK a flie dolu. Zas jeden z mnohych nazorov..

taký kktský príklad: budeš mať biele smerovky budeš chcieť isť do čiech kde budú zakázanéale na sk bez problému. budeš kupovať oranžové aby si mohol ísť do čiech?

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 1. Októbra 2009, 22:46

Samozrejme ze nebudes. Ani Cech ked ma folie vpredu a ide na SK tak nemeni skla, dvere na aute. Ale vysvetluj to potom ked ta zastavia a silou mocou chcu plnit statnu kasu..

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Piatok, 2. Októbra 2009, 00:24

Lucushka23 napísal:
ak chcete folie na predne okna tak si vybavte papier od ocneho ze to potrebujete a policajti vam mozu viete co :)

vieme co, dat pokutu a/alebo zobrat technicak, uz sa to tu riesilo :wink:
a ja osobne by som racej policajtovi vobec neukazoval potvrdenie od lekara
ze nie som sposobily soferovat akekolvek podla zakona technicky sposobile auto,
pre istotu aby mi ostal vodicak.. :P
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných