... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Nemá náhodou auto spĺňať požiadavky štátu, v ktorom je prihlásené?
Pežot napísal:
Podľa toho teda čo napísal armando Packa trepal pičoviny
wollodya napísal:ked si na slovensku musis dodrziavat zakony a predpisy slovenska, ako vravi armando
napr. ked ide rus do lotysska a ma na prednych oknach folie, a vsimne si to colnik tak ho cez hranicu ani nepustia
to je ked napr. niekto povie policajtovi "u nas v rumunsku nemusime mat na aute 4 kolesa a stacia iba 3"
wollodya napísal:ale ked nas ujo policajt napr. zastavi koli niecomu, a my mu povieme ze v "mojej" krajine odkial pochadzam a kde je automobil evidovany je to v poriadku, zrazu nas necha ist dalej? ..a co ked nevie policajt ze v cechach su povolene folie, odkial to ma vediet, kedze to ani nemusi vediet... ako by sme sa branili, policajt to asi nebude zistovat ci je to tam povolene...
wollodya napísal:ale ked nas ujo policajt napr. zastavi koli niecomu, a my mu povieme ze v "mojej" krajine odkial pochadzam a kde je automobil evidovany je to v poriadku, zrazu nas necha ist dalej? ..a co ked nevie policajt ze v cechach su povolene folie, odkial to ma vediet, kedze to ani nemusi vediet... ako by sme sa branili, policajt to asi nebude zistovat ci je to tam povolene...
Cosmo napísal:To je ako ked ta zastavi policajt, ide ti dat pokutu a ty povies ze je to firemne auto ze nech poslu fakturu na ucet. Avsak ty ako vodic mas na starosti auto a ty si prekrocil rychlost. Nikoho nezaujima ze napr. sedis v matkinom, otcovom aute. Ked ta zastavia a zistia ze nemas lano, alebo rezervu, ty dostanes pokutu lebo si to mas pozriet pred jazdou. Preto ked mas cesky TP a mas tam auto prihlasene, mozes si tam jazdit tak. Ale argument ze mam folie vpredu a mam ceske papiere moc neobstoji. Proste si na SK a flie dolu. Zas jeden z mnohych nazorov..
Lucushka23 napísal:ak chcete folie na predne okna tak si vybavte papier od ocneho ze to potrebujete a policajti vam mozu viete co :)