... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: Prehladávanie auta??

Štvrtok, 21. Mája 2009, 16:09

cize ta moze poslat prec od auta, lebo mas posluchnut jeho pokyny podla zakona
a tvarit sa ze to kilo prasku co tam doniesol si uz mal v aute a rovno ta posadit za mreze. tak nejak ?
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

jankode

Štvrtok, 21. Mája 2009, 16:19

Pri prehliadkach vozidla si predsa prítomný aj Ty na mieste, stojíš pri aute a pozeráš sa...A aby Ti tam Policajt niečo doniesol a Ty si išiel sadnúť, tak nato Ti veľmi slušne niečo poviem, nepozeraj blbé americké filmy oki?Neuraz sa prosím, ale nič iné ma nenapadlo. A ked sa už robí prehliadka podla TP tak sa to aj zaznamenáva a je tam celý výjazd ľudí...Ludia neverte tomu čo vidíte v TV ani tomu čo jedna pani povedala a čo sa stalo kamošovmu kamošovi oki? Zbytočne potom robíte blbcov zo seba...

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 21. Mája 2009, 17:18

jankode napísal:
Pri prehliadkach vozidla si predsa prítomný aj Ty na mieste, stojíš pri aute a pozeráš sa...A aby Ti tam Policajt niečo doniesol a Ty si išiel sadnúť, tak nato Ti veľmi slušne niečo poviem, nepozeraj blbé americké filmy oki?Neuraz sa prosím, ale nič iné ma nenapadlo. A ked sa už robí prehliadka podla TP tak sa to aj zaznamenáva a je tam celý výjazd ľudí...Ludia neverte tomu čo vidíte v TV ani tomu čo jedna pani povedala a čo sa stalo kamošovmu kamošovi oki? Zbytočne potom robíte blbcov zo seba...

si policajt?
.

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Štvrtok, 21. Mája 2009, 17:37

jankode napísal:

konecne moj clovek....tazko to tu vysvetlis...lebo zijeme v tazkom policajnom štate kde policajti dosahuju bod deblity.

Bol som v nemocnici kde asi 40 rocny normalny chlap presviedca policajta, ze to videl na Jojke v kriminalke, ze to takto maju urobit. Boze idiot(nejaky ING. co som zaregistroval).

Je bezne, ze policajti ti spravia prehliadku auta a sup pol kila kokaina zrazu na zadnom sedadle ](*,)
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

fioro
Auto: 156 1,9JTD

Štvrtok, 21. Mája 2009, 18:24

K2 napísal:
....tazko to tu vysvetlis...

tymto si co chcel povedat ? , pripada mi dost silna kava sa takto vyjadrit ku vsetkym co citaju toto forum...
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

K2
Auto: e36 328iA coupe

Štvrtok, 21. Mája 2009, 18:31

fioro napísal:

tymto si co chcel povedat ? , pripada mi dost silna kava sa takto vyjadrit ku vsetkym co citaju toto forum...

nenarazam na vsetkych....ale na tych, ktory tomu nerozmumeju a hlavne na tych ktory tomu nechcu rozumiet....urcite som tym prispevkom nechcel nikoho urazit....zbytocne to tu zamotavas :!:
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

nehpo
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 21. Mája 2009, 22:19

K2 napísal:

nenarazam na vsetkych....ale na tych, ktory tomu nerozmumeju a hlavne na tych ktory tomu nechcu rozumiet....urcite som tym prispevkom nechcel nikoho urazit....zbytocne to tu zamotavas :!:

a este idiotov s titulom - (si policajt, vojak alebo len komlex?) :-"
Obrázok

xtreme

Štvrtok, 21. Mája 2009, 22:21

nehpo napísal:

a este idiotov s titulom - (si policajt, vojak alebo len komlex?) :-"

to bolo na mna? :shock: ak hej tak som sa to spytal preto lebo vidim ze chlapik sa rozumie a chcel som v dacom poradit.. len pre info.. nemyslel som to ironicky alebo neviem ako.. ma prekvapila tvoja reakcia.. ](*,) :roll:
.

nehpo
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 21. Mája 2009, 22:30

K2 napísal:
[ Boze idiot(nejaky ING. co som zaregistroval).

chcel som citovat takto a nejako sa to posralo :oops:
Obrázok

xtreme

Štvrtok, 21. Mája 2009, 22:34

nehpo napísal:

chcel som citovat takto a nejako sa to posralo :oops:

jaaaj.. nepochopil som to.. prepac.. :oops:
.

xtreme

Štvrtok, 21. Mája 2009, 22:36

K2 napísal:
konecne moj clovek....tazko to tu vysvetlis...lebo zijeme v tazkom policajnom štate kde policajti dosahuju bod deblity.

Je bezne, ze policajti ti spravia prehliadku auta a sup pol kila kokaina zrazu na zadnom sedadle ](*,)

neviem preco ale mam pocit ze jankode sa snazil vysvetlit uplny opak ako si ty pochopil.. :-k
.

Arnost
Autor témy
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 22. Mája 2009, 11:15

jankode napísal:
Pri prehliadkach vozidla si predsa prítomný aj Ty na mieste, stojíš pri aute a pozeráš sa.

To čo robil v dverách som videl, ale ked ma poslal za auto a mám fólie, tak nemám ani šajnu čo robil v kastlíku.

:lol: musím sa pozreť či mi tam nenehal niaky ten prášok :lol: :lol: :lol:

Stew

Piatok, 22. Mája 2009, 12:30

mne na mojej byvalej e34rke vytrhli zadne sedacky, aj ten kryt na šal páke , kukol mi do nadrže , vsade cele komplet auto mi rozobrali petržalsky pe em ječkari , ajtak mi nikdy nic nenajdu ;p kokoti hustla 4 real
BMW e28 520i ex :'(

BMW e34 525td ex :'((

BMW e39 525tds ex :'(((

BMW e46 320i

jankode

Piatok, 22. Mája 2009, 14:05

Stew - len pre upresnenie PMJčo patrí pod Kraj a jednotlivé hliadky slúžia v jednotlivých okresoch, takže PMJčakri nie sú Petržalský a neviem ešte aký. A musíš byť fakt silný chlap ked vypisuješ vulgarizmy na plochu. Možno ked Ti raz zachránia auto pred nejakým fetošom zmeníš názor aj chovanie.
Chalani viem že medzi Policajtami sú všelijaký ľudia, /treba si uvedomiť že tu pracuje skoro 20 000 ľudí/ ale myslím že kto má trochu rozumu tak nehádže všekých do jedného vreca. Ani ja nehádžem všetkých ľudí ktorých stretnem na ulici do jedného vreca že sú napr. fetoši a pod.
Stretol som sa už aj s niekolkými chalanmi čo sú tu tiež registrovaný a úplne v pohode sme pokecali.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Piatok, 22. Mája 2009, 19:08

jankode napísal:

asi si necital temu od zaciatku, policajt ho poslal za auto, odkial nic nevidel.
ja som nepovedal ze sa to deje, len poukazujem na to ake je to jednoduche spravit ak by chcel,
a to by si mohol uvedomit aj ten policajt a neposielat cloveka za auto ked sa mu hrabe vo veciach.

@K2: ano ty si teraz velmi silno prispel k teme..
ked som pred dvoma rokmi doniesol auto a mal som ho este na prevozkach,
dva dni po tom mi dva krat dokladne preliezli auto (spytaj sa polovicky),
keby tam ten viac opaleny nemecky spoluobcan od ktoreho som ho kupil nieco zabudol
tak neviem ci by som to par rokov zeleznej tycke nevysvetloval..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných