... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jankode napísal:Pri prehliadkach vozidla si predsa prítomný aj Ty na mieste, stojíš pri aute a pozeráš sa...A aby Ti tam Policajt niečo doniesol a Ty si išiel sadnúť, tak nato Ti veľmi slušne niečo poviem, nepozeraj blbé americké filmy oki?Neuraz sa prosím, ale nič iné ma nenapadlo. A ked sa už robí prehliadka podla TP tak sa to aj zaznamenáva a je tam celý výjazd ľudí...Ludia neverte tomu čo vidíte v TV ani tomu čo jedna pani povedala a čo sa stalo kamošovmu kamošovi oki? Zbytočne potom robíte blbcov zo seba...
jankode napísal:Pri prehliadkach vozidla si predsa prítomný aj Ty na mieste, stojíš pri aute a pozeráš sa...A aby Ti tam Policajt niečo doniesol a Ty si išiel sadnúť, tak nato Ti veľmi slušne niečo poviem, nepozeraj blbé americké filmy oki?Neuraz sa prosím, ale nič iné ma nenapadlo. A ked sa už robí prehliadka podla TP tak sa to aj zaznamenáva a je tam celý výjazd ľudí...Ludia neverte tomu čo vidíte v TV ani tomu čo jedna pani povedala a čo sa stalo kamošovmu kamošovi oki? Zbytočne potom robíte blbcov zo seba...
K2 napísal:....tazko to tu vysvetlis...
fioro napísal:
tymto si co chcel povedat ? , pripada mi dost silna kava sa takto vyjadrit ku vsetkym co citaju toto forum...
K2 napísal:
nenarazam na vsetkych....ale na tych, ktory tomu nerozmumeju a hlavne na tych ktory tomu nechcu rozumiet....urcite som tym prispevkom nechcel nikoho urazit....zbytocne to tu zamotavas
nehpo napísal:
a este idiotov s titulom - (si policajt, vojak alebo len komlex?)
K2 napísal:[ Boze idiot(nejaky ING. co som zaregistroval).
nehpo napísal:
chcel som citovat takto a nejako sa to posralo
K2 napísal:konecne moj clovek....tazko to tu vysvetlis...lebo zijeme v tazkom policajnom štate kde policajti dosahuju bod deblity.
Je bezne, ze policajti ti spravia prehliadku auta a sup pol kila kokaina zrazu na zadnom sedadle
jankode napísal:Pri prehliadkach vozidla si predsa prítomný aj Ty na mieste, stojíš pri aute a pozeráš sa.