... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Re: Prehladávanie auta??

Utorok, 19. Mája 2009, 15:20

GOOSE napísal:
k*k*ti. By som na nich podal take trestne oznamenie ze by sa posrali.

na kuklacov ? .. to uz vidim ako ich trestaju .. poviem ti presne ako: nijako ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Mája 2009, 15:27

Povedzme ze da sa ;) Nikto nieje nepotrestatelny. Uz tu nieje Meciarovo.

A mne by ani tak neslo o to potrestat konkretneho cloveka ale toto si NESMU a ani nemozu dovolovat. Ak je to teda pravdsa ze sa to stalo tak ako sa tu pise.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Utorok, 19. Mája 2009, 16:39

GOOSE napísal:
k*k*ti. By som na nich podal take trestne oznamenie ze by sa posrali.

Ako rovno ti poviem, ze pri domovej prehliadke tie este aj vankuse rozoberu cez gauc atd a mozes sa posrat nic ti nepomoze. Upratovat to urcite nebudu :D Ale policajti maju pravo ti prehladat cele auto samozrejme za pritomnosti teba. Na otazku preco ti musia odpovedat!!! Dokonca maju pravo ta poziadat aby si vsetko vylozil z vrecak aby si boli isty ci nemas zbran, nozik alebo nejaky ohrozujuci predmet.

Jeden bombonik. Mal som to stastie a videl som ako zastavili Audinu, podozrenie na drogy. Volali hned psovodov. Pes skocil dnu a nechci vediet co mu spravil s interierom. Ach boze. Ale chlapik musel byt ticho lebo pred mesiacom vysiel s basy presne za drogy a nemohol ani ,,MUUU,, povedat. No kamosovi som povedal, ze keby ste to mne spravili a potom by som vas chytil v civile by som vas pozabijal. ](*,)
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

palo
Auto: e34

Utorok, 19. Mája 2009, 18:12

dolezite je prave to slovicko podozrenie.ak natrafite na fakt .....policajta a dostal echo ze priklad nejaka e36 vozi drogy tak si vas moze pekne stopnut aprehladat vam aut.vy samozrejme mozete povedat ze s tym nesuhlasite a tym vlastne ciastocne zacinate podvrdzovat jeho teoriu ze naozaj mate v aute nieco nelegalne.vtedy su dve moznosti bud mavne rukov a posle vas prec alebo a to je ta druha vec zoberie vam spz a auto vam necha odtiahnut a povie vam aby ste sa dostavili na dopravnom inspektorate.a tam vam teta povie ze vozidlo sa preveruje a budete nemilo prekvapeny ked vam povedia ze na takuto prehliadku maju narok robit 90 dni.tak a mozu vam ho vratit zabalene v krabiciach.

tak z tohto mojho male prispevku vyplíva ze radsej sa budem milo usmievat a skusit to nejako dohodnut nez chodit tri mesiace peso :lol:
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Mája 2009, 19:59

BMino napísal:
§ 3
Všeobecné povinnosti
účastníka cestnej premávky

(2) Účastník cestnej premávky je ďalej povinný
c) poslúchnuť pokyn, výzvu alebo príkaz policajta súvisiaci s výkonom jeho oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky, strpieť výkon jeho oprávnení, ako aj pokyny iných osôb, ktoré na to oprávňuje tento zákon alebo osobitný predpis.5)

bohuzial, vyzera to tak, ze ma :roll:

nema niekto nahodou nejaku vyhlasku co policajti mozu a co nie? urcite by sa to tu zislo

súvisiaci s výkonom jeho oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky

suvisi prehrabavanie auta s bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premavky?????????
bmw e39 530i "01

Mulder5
Auto: E34, E36
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 19. Mája 2009, 20:06

rasto524 napísal:

súvisiaci s výkonom jeho oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky

suvisi prehrabavanie auta s bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premavky?????????

Užívanie alkoholu a omamných látok za volantom je prísne zakázané. Takže pokiaľ má "podozrenie" tak môže a súvisí
A toto sú moji krásavci:
Obrázok Obrázok

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 19. Mája 2009, 20:12

Mulder5 napísal:

Užívanie alkoholu a omamných látok za volantom je prísne zakázané. Takže pokiaľ má "podozrenie" tak môže a súvisí

a take nieco ako sudny prikaz?
Naposledy upravil/-a xtreme v Utorok, 19. Mája 2009, 20:21, upravené celkom 2 krát.
.

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Utorok, 19. Mája 2009, 20:16

xtreme napísal:
a take nieco ako sudny prikaz?

treba menej americkych filmov pozerat.... pojem sudny prikaz nasa exekucna moc nepouziva

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 19. Mája 2009, 20:20

Max-Max napísal:

treba menej americkych filmov pozerat.... pojem sudny prikaz nasa exekucna moc nepouziva

prepac, tak mi to vysvetli.. chytame sa za slovicka.. tak povolenie na prehliadku?
.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Utorok, 19. Mája 2009, 20:51

povolenie na domovu prehliadku mame aj tu...pri autach neviem ako to je

inak k tym psom, to je sranda sama o sebe..este ked som chodil na gympel tak dosla razia na skolu kvoli drogam a psy chodili po staniach a jeden dobry Rexo sa nam vychcal v satni do kosa..smrad tam bol este nasledujuci stvrt rok ale to nikoho netrapilo(iba upratovacku kera povedala ze v takom smrade ona robit nebude...ako keby pred tym robila :D)
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

chembos
Auto: 530d&320i

Utorok, 19. Mája 2009, 20:54

...unas v skole mame raziu s hafanom kazdy stvrt rok, a vzdy sa nieco najde #-o [-(
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Arnost
Autor témy
Auto: krhla kachle x2

Utorok, 19. Mája 2009, 21:15

chembos napísal:
Oprávnenie na zastavovanie a prehliadku dopravného prostriedku

(2) Policajt je oprávnený vykonať prehliadku dopravného prostriedku,

b) pri pátraní po hľadaných osobách, zbraniach, strelive, výbušninách, omamných a psychotropných látkach a jedoch a veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti alebo súvisiacich s trestnou činnosťou.

....cize policajt by sa nemal len tak hrabat niekomu v aute ak som to dobre pochopil :-k

Ja som toto pochopil tak, že mi kľudne možu robiť s autom čo sa im chce jak niakemu najväčšiemu kriminálnikovy, lebo majú "podozrenie"

Arnost
Autor témy
Auto: krhla kachle x2

Utorok, 19. Mája 2009, 21:18

Mulder5 napísal:

Keby má podozreni že som pod vplyvom niečoho, tak by mi dal fúkať hned a nie až potom čo sa mi hrabal v aute.
[-( Toto je fakt jeden sku... policajný štát ](*,) ](*,) ](*,)

Max-Max
Auto: niekoľko...

Utorok, 19. Mája 2009, 22:33

xtreme napísal:
prepac, tak mi to vysvetli.. chytame sa za slovicka.. tak povolenie na prehliadku?

ako chlapci spravne poznamenali, staci podozrenie a dokonca ti mozu zadrzat auto na cas nevyhnutny na vykon kontroly... sudny prikaz ako ho pozname z filmov je z americkeho prava, urcite je tu nejaky pravnik ktory to vysvetli presne.

v praxi je to vsak tak, ze policajt by mal poziadat otvorit kufor, otvori toto otvorit tamto a az ked sa mu nieco nezda, potom postavit sa na bok a dokladna prehliadka je zdovodnena podozrenim na bla bla bla.... popisovany pripad jak vyhadzali oktaviu, no neviem neviem ci to bolo naozaj tak ako bolo popisane,skor to vidim ako vystrahu od policajtov pre pana aby si dal pozor ked je vonku ze ho maju na muske policajti ... ani colnik si nedovoli rozjebat ti auto, pretoze neodovodnene znicenie musi niekto zaplatit.

eko.fresh
Auto: bmw

Utorok, 19. Mája 2009, 23:16

Neviem ako to je ale ked kukam 112tku :mrgreen: tak pani policajti to robia tak ze dotycneho vzdy vyzvu aby si vystupil, otvoril im kufor, vysypal vrecka, pytaju sa ho ci prevaza drogy alebo zbrane.... Ak je dotycny v klude a nic nelegalneho u neho nenajdu tak mu popraju peknu cestu... Ak vsak na vyzvu moc nereaguje tak ju par krat ujo v zelenom zopakuje a potom uz ide pouzitie hmatov, chvatov, uderov a kopov plus puta a auto mu presvietia baterkami. Ak nic nenajdu aj tak skonci c CPZtke :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 248 neregistrovaných