... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE napísal:k*k*ti. By som na nich podal take trestne oznamenie ze by sa posrali.
GOOSE napísal:k*k*ti. By som na nich podal take trestne oznamenie ze by sa posrali.
BMino napísal:§ 3
Všeobecné povinnosti
účastníka cestnej premávky
(2) Účastník cestnej premávky je ďalej povinný
c) poslúchnuť pokyn, výzvu alebo príkaz policajta súvisiaci s výkonom jeho oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky, strpieť výkon jeho oprávnení, ako aj pokyny iných osôb, ktoré na to oprávňuje tento zákon alebo osobitný predpis.5)
bohuzial, vyzera to tak, ze ma![]()
nema niekto nahodou nejaku vyhlasku co policajti mozu a co nie? urcite by sa to tu zislo
rasto524 napísal:
súvisiaci s výkonom jeho oprávnení pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky
suvisi prehrabavanie auta s bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premavky?????????
Mulder5 napísal:
Užívanie alkoholu a omamných látok za volantom je prísne zakázané. Takže pokiaľ má "podozrenie" tak môže a súvisí
xtreme napísal:a take nieco ako sudny prikaz?
Max-Max napísal:
treba menej americkych filmov pozerat.... pojem sudny prikaz nasa exekucna moc nepouziva
chembos napísal:Oprávnenie na zastavovanie a prehliadku dopravného prostriedku
(2) Policajt je oprávnený vykonať prehliadku dopravného prostriedku,
b) pri pátraní po hľadaných osobách, zbraniach, strelive, výbušninách, omamných a psychotropných látkach a jedoch a veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti alebo súvisiacich s trestnou činnosťou.
....cize policajt by sa nemal len tak hrabat niekomu v aute ak som to dobre pochopil
Mulder5 napísal:
Užívanie alkoholu a omamných látok za volantom je prísne zakázané. Takže pokiaľ má "podozrenie" tak môže a súvisí
xtreme napísal:prepac, tak mi to vysvetli.. chytame sa za slovicka.. tak povolenie na prehliadku?