... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:Nikto = ty + cca 5 ludi
Pilifo napísal:No myslím, že potom, ako sa odhalilo celé pozadie toho vášho ojebu so servisom a nevyplatením faktúry, ti už stranu nedržal absolútne nikto na fóre.
Zarrick napísal:Aj nad tym som uvazoval, ale nechcem z neho robit Martyra. Radsej nech tu zo seba robi idiota a zas a znova mu to davat vyzrat. S BANmi na IP adresu to je teraz na kkt, lebo uz kazdy sa prihlasuje z mobilu a tam mi veselo pri jednej IP adrese ukazuje viac uzivatelov ako ma Joe_Biturbo exekucii, cize zabanovanim konkretnej IP by sa spravilo viac skody ako uzitku.Don't feed the troll. Mňa stále fascinuje, že už niekoľkatýkrát dokolečka dokola tu s ním diskutujete o rovnakých hovnách. A on že žiadne dôkazy naňho nemáte, že sa tu doňho obúva furt pár tých istých ľudí atď. Neustále to isté dookola. A vy naďalej na tie jeho hovná reagujete, vypisujete tu romány, krmíte toho vyjebaného trolla, hoc už tu pomaly každý vie vocogo. Čo s tým spravíme? Pokiaľ niekto nemá niekoho známého čo by s tým fakt mohol pohnúť, tak absolútne nič. Len tu jajkáme, že aký je to zlý svet, keď takéto kurvy sa tu promenádujú a šíria svoje hovná.
Ja by som toho mamrda zabanoval už v deň ako sa po Cehulovskom prípade ozval, že je úplne najvác neviniatko. Alebo pre istotu hodiť IP range na celý Bobrovec.
Lipo69 napísal::lol:Tak a mame odhlasovane
3 za
0 proti
a 27908 sa zdrzalo hlasovania