... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Túto story som až teraz našiel. Si pán!Najlepší zážitok s predajom auto som mal v roku 2011.. Predával som svoju E39. Volal mi záujemca, že sa mu auto páči a že či by sa nemohol prísť pozrieť.
Došiel 20ročný čávo z Hlohovca. Z auta unesený, že je krajšie ako na foto.. že ho berie.. Tak hovorím ok... vytiahol som z kufra KP zmluvu. Pýtam sa ho, peniaze mi dáš na ruku v hotovosti, alebo bankovým prevodom?
Chlapec hovorí, že dám ti ich v hotovosti, zajtra pôjdem do banky vybrať.. Hovorím si, že ok.. tak keď budeš mať peniaze -VOLAJ! Išiel som preč a chlapec na to: „Ja to auto určite beriem, stiahni ho z netu prosím ťa!“ Tak som mu povedal že nech sa nehnevá. Nič z netu sťahovať nebudem, že takých kupcov ako on naserem do rána 10, že aby on chápal aj mňa. On na to: „Nie! S peniazmi určite problém nebude, beriem to na 100% .. Zajtra pôjdem do banky a pozajtra sa ráno stretneme, vyplatím ťa a rovno to na polícii odhlásime. Aby si mi veril tak ti nechám zálohu...No problem!“ Doteraz mám pred očami ten frajerský postoj=))) chlapec vytiahol peňaženku so slovami: „ani neviem, že koľko mám vlastne pri sebe..“=)) Zrazu vytiahol 500E a podal mi ich so slovami „Stačí“??? hovorím mu, ok! Auto máš 2dni rezervované, keď si do dvoch dní pre auto neprídeš tak ti záloha prepadá! Chlapec na to: „Jasné chápem! Ale neboj sa.. beriem to, auto je popiči!“
Na druhý deň chlapec nevolal, tak som mu volal ja, že kedy ho mám čakať na polícii... Chlapec nezdvýhal... ani obraz ani zvuk.
Uplynul týžďen a zrazu mi vola nejaké číslo.. Zdvyhnem ho a tam nejaká žena: „Dobrý deň, volám sa XY.. minulý týždeň Vám volal môj syn a chcel od Vás kúpiť auto. Údajne Vám aj zložil zálohu 500E. Chcela by som Vás poprosiť, že či by som nemohla prísť pre tie peniaze“ Hovorím jej, že som syna informoval, že zálohu je nevratná.. Pani sa mi zložila do telefónu! Začala plakať, že si so synom nevie pomôcť a že nevie kde by na také drahé auto vôbec zobral peniaze! Že už si jeden úver zobral, a spláca ho za neho ona sama! Banka ho má označeného ako neplatiča, že žiadny ďalší úver mu nikto nedá... že tých 500EUR čo mi dal ako zálohu jej ukradol, a ona sama zarába 550E mesačne... a nevie ako poplatí teraz účty... Došlo mi ju ľúto, tak jej hovorím, ok.. že nech príde so synom a ja jej to vrátim. Asi za hoďku došlo na pumpu staré obité zelené Punto, vystúpila z neho uplakaná pani a ospravedlňovala sa mi... Ten kokotko sedel vzadu červený jak paprika a ani sa na mňa nepozrel... Vrátil som jej peniaze a odišli...
Zeky3 napísal:olcit? To myslíš túto krabicu: https://img.topky.sk/podkapotou/423px/1 ... t-Club.jpg
PetoK napísal:a kolko stoji taka diagnostika?To je este vsetko ok, ale co by ste povedali, ked pride somrak, a pyta sa,ci sa da diagnostika spravit na splátky ???
PetoK napísal:Alebo rovno na fakturu s trojtyzdnovou splatnostou. Nebol dotycny z okresu LM?To je este vsetko ok, ale co by ste povedali, ked pride somrak, a pyta sa,ci sa da diagnostika spravit na splátky ???