Utorok, 17. Apríla 2018, 22:31
Mám ďalšieho do zbierky....v sobotu na obed mi volá feši, pýta sa na auto že čo a ako.....vyčerpavajúco som mu odpovedal snáď na všetko, že on by to rád videl večer, že o siedmej končí na stavbe, tak že či by som vedel prísť k jednej ubytovni v Petržalke. Citlivo som mu povedal, že to asi nepôjde, keďže väčšina ľudí má v sobotu večer iné plány ako ísť niekam do matere na ubytovňu, tak že v nedeľu večer.
Prišiel som, objaví sa mladý chalan, netipoval by som mu ani 18, kukol auto, jedinú vec čo sa spýtal, že ako sú natom brzdy, lebo ževraj počul, že pískajú....inak dohromady nič, okukal auto, že nech mu naštartujem, lebo že chce sa presvedčiť, či ide (už som mohol tušiť, že je to kár, lebo som na ňom vôbec nedošiel). Ani sa nechcel previesť, ale že ho teda zoberie, len ráno skoro vstáva atď. V utorok končí v BA, tak že mi zavolá, kedy príde poň, ja že OK.....Prišiel utorok, poobede mal volať a nič....a ani mi už nezdvihol, keď som mu volal, že čo.....
Kurnik, čo sú to v poslednom čase do piče za ľudia, keď nemajú už ani toľko slušnosti v sebe, že zavolám, že sorry, nechcem ho teda. Ale ja si naschvál nerobím program, aby som bol voľný a zasa ma dakto takto ojekabáti....