... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
matthe
Auto: BMW E36 323i Touring
Kraj: Bratislavský

Re: Práca v BA

Streda, 12. Decembra 2012, 22:39

Prace tu je jak nasratej, zalezi len od toho ci si ochotny robit za to co ti ponuknu...
A skolu si podla mna vzdal dost skoro...Stredna skola je flakarina, na vysokej ides sam za seba....Popri tom flakani a zurkach na intrakoch sa obcas treba aj kuknut do skript a troska sa ucit...a ne v bufete 10 minut pred skuskou....Tymto chcem povedat, ze sa vsetko da, len treba chciet a nieco tomu obetovat...
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh
E36 318i Touring - Baška - Príbeh

Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016
Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex
Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 12. Decembra 2012, 22:54

Prace je stale habadej, hlavne v technike. Lenze je tu plno debilov zo skol typu Sv. Alzbeta "vystudovanych" v odbore socialna praca, potom je tu mrte dalsich v odbore manazment, dalej cestovny ruch, politologia...jednoducho mrte absolutne nepotrebnych absolventov, ktori potom plnia urad prace. Naproti tomu v technike je prave nedostatok naozaj schopnych ludi, odbornikov, pretoze ani absolvent FEI nie je este zaruka toho, ze nieco vie (sam som sa na FEI vyjebal, ked som videl, o com to vlastne cele je, co za "odbornikov" z tej skoly vylezie - cest vynimkam samozrejme, a stratil idealne predstavy o vysokoskolskom vzdelani).

Ked si schopny, zamestnas sa. A to, ze niekam nastupis ako obycajny robos este neznamena, ze robosom aj ostanes. Tiez som nastupil na miesto obycajneho technika, tahal som kable, motoval kamery a tak. To bolo koncom roka 2008 a teraz pisem z Londyna, kde som tyzden na skoleni...ano, uz davno nie som technik...

PS: Ako majitel firmy by som si tiez vyberal podla schopnosti daneho cloveka a nie podla toho, ake skoly ma napisane v CV...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 12. Decembra 2012, 23:10

voMacK napísal:
ak ta to potesi - tak mna z FEIky vyjebali ...tak som siel na informatiku na Ekonomickej v BA zazil tam 5 najlepsich rokov..no..a teraz som skoncil tu...robim moda na fore :mrgreen:

zaradím sa medzi "vyjebancov" :mrgreen:
tiez ma vyhodili po necelom semestri zo strojariny, kde som za semester nedostal zapocet ani z telesnej :mrgreen:
ale teraz je to na hutnickej parada :thumbup:

tke34vt
Autor témy
Auto: Mám

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 00:04

Chalani, dakujem vam za reakcie, ale musim dat ruku na srdce, ze som sa nato nev*jebal!

Nieco podobne ako pisal pelo mozno po novom roku by bolo, ale nie je to iste, clovek necaka hned zlate holuby, zoberiem a popremyslam nad tym, co pride.
FEIka ma vyborne uplatnenie a nad dalsou skolou budem premyslat, az ked zacnem pracovat, najprv si musim zariadit prave to.
Myslim, ze som sikovny v mnohych veciach a viem to o sebe aj povedat, lebo vselico som uz robil...

Dakujem aj za reakciu od vomacka :)
KIA Ceed SW III facelift, 1.5 TGDI, 118kW, 7DCT, experience green
ex KIA Ceed SW "19 blue flame - Lentilka - stretko s Bambim :/
ex E81 116i 90kW, 6kv., "09 titansilber metallic
ex E36 Compact 316i, "94 (M43B16) black & black
ex E34 520i "90 black italian social lpg

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 08:55

Sa tu cítim ako jediný bez vysokej školy, iba skončené gymnázium na Vazovovej :oops:
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Štvrtok, 13. Decembra 2012, 09:27, upravené celkom 1 krát.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 09:13

ja mam pocit, ze hlavna vyhoda vysokej skoly je, ze ta nauci ucit sa. Co tak ale pocujem, tak si ta stejne kazda firma zauca do svojho odboru [ok nevravim, ked niekto robi doktora, architekta a podobne specializacie, kde nejaky vedomostny aparat mat musis]; ale inak je to hlavne o vlastnej sikovnosti. Vzdy ma dojimalo ako kopa debilkov na Ekonomickej Univerzite furt omielalo sracky, ze az skoncia skolu pojdu hned robit manazerov, budu zarabat velke prachy a podobne.
Ich nadsenie opadlo, ked sa zamestnali v bankach pri okienku a podobne :mrgreen:
Inymi slovami - skola ja urcite dobry zaklad, ale nie je az tak dolezita ako si kopa ludi mozno mysli...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pelo
Auto: e39 520i saloon

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 10:14

SmartBastard napísal:
Sa tu cítim ako jediný bez vysokej školy, iba skončené gymnázium na Vazovovej :oops:

Jak ze jediny? Je nas tu dost. Ja som sa na FEI po 2 semestroch vyjebal, ked som videl, ze budem mat rovnaky titul ako niektorie individua, co z tej skoly vyliezli...nemal som chut zabit 5 rokov len kvoli jednemu papieru, ktory pre mna po tomto stratil hodnotu. A hlavne Ty mas co hovorit, ked s gymplom si uspesnejsi a zarabas viac ako vela vysokoskolakov, ktori sa na Tvoju uroven nedostanu mozno za cely zivot :mrgreen:

Skola z Teba uspesneho neurobi, to dokazes len Ty sam. Niektori ludia k tomu aby boli uspesni potrebuju mat v ruke nejaky papier, titul, ktory im zdvihne sebavedomie...kto na to v skutocnosti ma, ziadnu skolu nepotrebuje. Hovorim hlavne o technickych odboroch, nie medicine a podobne, kde tu skolu naozaj potrebujes.

Niektori ludia maju pocit, ze ked maju titul, automaticky su z nich nadludia, okamzite budu zarabat velke love, obsadia vysoke pozicie...ano, skola je dobra napriklad v tom, ze ziskas vela kontaktov, ktore sa Ti v buducnosti zidu. Ale aj tak je vsetko na Tebe. Nikomu neberiem, ked si chce spravit skolu, nech si ju spravi, pokial ma cas, chut a financie, nech si ju spravi. Aj mojho syna budem podporovat, pokial bude chciet ist na vysku...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 10:39

mudro vravis Pelo :thumbup:

uz sme dost OT, ale na pobavenie/nasranie - dokaz, ze vysoka skola vam na rozume neprida:
[pozor - je to len pre pevne nervy :mrgreen: ]

"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 10:44

Chcem jej adresu :twisted:
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 10:53

pekne ste to tu napíasli, ale treba brať v uvahu aj to že nie je to isté feika a alžbeta. Ked niekto nespraví Feiku, na alžbete môže byť s červenym diplomom. Takže, skús si vybrať dalšiu vysokú školu, ktorá bude tiež informatika, ale nalahšej fakulte. Ako napr Vomack.. Lepšie spraviť lahšiu školu ako žiadnu ;).. Sám viem aké je to peklo byť na ťažkej fakulte a pozerať sa na ostatných ako popri svojom študiu stihaju všetko ostatné a maju Ačka za dochádzku.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 11:57

skolu nepotrebuje ani lekar :)
Bezny lekar ma vysoku skolu a zdraviu nerozumie a nevie vyliecit kopec chorob.
Mas ludi, ktori sa zdraviu venuju a vyliecia ta aj z rakoviny.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 13:32

Preco si kazdy kupuje radsej znackove vyrobky a Cine neveri ? Lebo pri znacke mas vecsiu zaruku, ze vyrobok zoberies a hned pouzijes bez dalsich nakladov. Pri Cine je vyssie riziko, ze ten vyrobok budes musiet este nejako prisposobovat casom aj tak zlyha.

Takisto pri absolventovi s titulom ma zamestnavatel vecsiu zaruku, ze clovek sadne za stol a zacne tvorit zisk. Netreba sa mu venovat tolko, ako takemu, co sa "vyjebal na skolu", aby nezabijal cas. Podobne sa to da aplikovat na jednotlive fakulty, FEI je trosku vecsia znacka nez nejaka hnojarina, kde je nahodou nejaky IT odbor. Aj ked - dnes ani ta FEI nie je to, co byvala.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 15:37

Najlepsia skola je zivot :thumbup: len sa treba ucit s cudzich chyb nie zo svojich......Aj ked je pravda ,ze tento prijebany stat ti moze vziat vsetko okrem toho co mas v hlave to ti nikto nezobere....Vseobecny rozhlad sam o sebe je dolezity aby si dokazal s ludmi komunikovat a pod....

Ak ti mozem poradit ja tak si vyber skolu taku ktoru zvladnes lebo preliezat semester za semestrom to nieje bohvieco prave z takych sa rodia ti co spominal Pelo...lebo sa budes len ucit, biflit a nicomu nebudes rozumiet ale ked si vyberes skolu co ta bude bavit a budes ju aj chapat mas predpoklad ,ze uspejes v danom obore aj v zivote...U nas vo firme je par ludi co maju IT skolu a chalan co u nas robil ich cvicil s ucnovkou....

Presne ako pise Omacka Manazeri ti su najlepsi ...a 90% z nich sedi bud pri okienku alebo chodi s pofidernym kufrikom a polyesterovym oblekom o 2 cisla vacsim otravovat ludi s poistenim a inymi chujovinami.....

Proste skola je dolezita ale nic to este nezarucuje.
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

andymc
Auto: BWM E46 320D 100kW
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 16:17

:D mozme zalozit kluby vyhnancov z FEI STUBA aj ja som to po troch semestroch chtiac nechtiac vzdal a hned nato som nasiel super job. Ale skola mi chybala a bral som to ako nedokoncenu zivotnu zalezitost tak som si znova podal prihlasku uz na inu fakultu a k dokoneceniu mi uz vela nechyba :smile: Stale je to technika a stale sa to toci okolo informatiky ale uz v strojarine a volnych miest v tomto obore je zatial dostatocne mnozstvo. Moja rada pre teba ak chces este skusit jednu skolu tak si hladaj kludne aj robotu mimo tvoj obor hlavne aby si tam poriadne zarobil (asi by som skusil zahranicie nemecko alebo svajciarsko, kde casto krat staci aj minimalna znalost nemeckeho jazyka a to hovorim s vlastnej skusenosti)

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 17:37

heh no pekne FEIkari :D
Osobne si myslim, ze zacina doba, kedy zamestnavatel sa bude pytat na to, co vies, a na mokre zvolanie: "ved ja mam titul", iba odpovie: a kto nema? A z mojho pohladu vysokoskolaka hovorim : Ked vidim ako studujem inziniera bojim sa ist k doktorovi ...
Vzdelanie vseobecne je dolezite (z mnohych oblasti) no skola je viac zbytocna ako prospesna. Aspon v sucasnom stave v tejto krajine.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: voMacK a 230 neregistrovaných