SmartBastard napísal:Sa tu cítim ako jediný bez vysokej školy, iba skončené gymnázium na Vazovovej

Jak ze jediny? Je nas tu dost. Ja som sa na FEI po 2 semestroch vyjebal, ked som videl, ze budem mat rovnaky titul ako niektorie individua, co z tej skoly vyliezli...nemal som chut zabit 5 rokov len kvoli jednemu papieru, ktory pre mna po tomto stratil hodnotu. A hlavne Ty mas co hovorit, ked s gymplom si uspesnejsi a zarabas viac ako vela vysokoskolakov, ktori sa na Tvoju uroven nedostanu mozno za cely zivot
Skola z Teba uspesneho neurobi, to dokazes len Ty sam. Niektori ludia k tomu aby boli uspesni potrebuju mat v ruke nejaky papier, titul, ktory im zdvihne sebavedomie...kto na to v skutocnosti ma, ziadnu skolu nepotrebuje. Hovorim hlavne o technickych odboroch, nie medicine a podobne, kde tu skolu naozaj potrebujes.
Niektori ludia maju pocit, ze ked maju titul, automaticky su z nich nadludia, okamzite budu zarabat velke love, obsadia vysoke pozicie...ano, skola je dobra napriklad v tom, ze ziskas vela kontaktov, ktore sa Ti v buducnosti zidu. Ale aj tak je vsetko na Tebe. Nikomu neberiem, ked si chce spravit skolu, nech si ju spravi, pokial ma cas, chut a financie, nech si ju spravi. Aj mojho syna budem podporovat, pokial bude chciet ist na vysku...