... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Re: Pozdrav pre zavodnika

Utorok, 12. Januára 2010, 18:07

Killo napísal:
nechcem tu teraz nikoho obhajovat, ani nejsom velky fanusik rytmusa, ale vidim tu typicky slovensky problem ... na automobilovom fore riesit hovadiny, zacat je*at niekoho kto je uspesny...
nechcem sa ta dotknut cobra11, ber to len ako radu - neries taketo picovi*y, ries radsej ako by si sa mohol ty dostat na jeho majetkovu uroven - vozit sa v e65 745d.
preco ked je niekto uspesny, tak hned velka vacsina slovakov je proti nemu?? preco si od neho neberete priklad??? jeho hudba (ano, hudba to je) mi sice nepripada nicim vynimocna alebo kvalitna, ale dokazal na nej zarobit! je proste biznismen ,vie to predat.
a koniec koncov, peniaze si zarobil sam, moze si s nimi robit co chce, tak neviem preco mu to nedopriat... pokial ich neukradol nikomu z vas, tak nemate co sudit co robi a ako robi ... ak by niekto mal nejake silne nezhody, nech napise SS, rad pokecam :) howgh

Typická vlastnosť slovákov :)

Inak ma E66 ak sa nemýlim, čiže ešte vyššie...

A ako spomínal DodoIPD, takú show slovenský hudobník nespraví nikto iní ako on..
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 12. Januára 2010, 18:19

show? to ako na koncerte?

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Januára 2010, 18:24

hej na koncerte , pracuje s publikom atd , fakt to vedia.

BMWpositiv

Utorok, 12. Januára 2010, 19:19

...o čom je vlastne táto téma? ](*,)
...aha, zabudol som, posledné príspevky len a len o Riťmusovi, yebať... :-({|=

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Utorok, 12. Januára 2010, 20:06

otom ze jeden frajer tu ma M3 a je strasne stastny stoho ze dobehol nejaku 530ku...ale to je jedno...ne vsetky TDcka su zle,kamos z nachipovanou A8 3.3TDI V8 bi ti dal...ma raz taky krutak ako ty v M3jke...ohovaras tu chlapca co to skusal z 530d proti m3jke tak kto zvas je asi vecsi frajer??jazdil som na M3 E36 viem ze tam staci len stlacit plyn a leti to.ale to ze mas M3jku neznamena ze si schumacher,prave naopak,vecsina vodicou tychto aut snimi vobec nevediajazdit...

dodoIPD

Utorok, 12. Januára 2010, 20:14

4 vyfuky neznamenaju m3 :p

PS: ver tomu ze s "nachipovanou A8" by mu tak uvolnil miesto v lavom pruhu :D

gasp0
Auto: e36 96 328i qp

Utorok, 12. Januára 2010, 20:22

:lol: :lol:

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Utorok, 12. Januára 2010, 22:54

rap pocuvam dost dlho, ale to co robi ta ciganska hracka rap neni ani omylom. show moze robit aku chce, 15tky ho mozu zrat kolko chcu ale to co on robi, nie je black music [-X
eminem,ktory je biely robi 100x lepsi rap aj ked nie je cierny, ale to je prostredim v ktorom sa narodil
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

dodoIPD

Streda, 13. Januára 2010, 00:07

Peter92 napísal:
rap pocuvam dost dlho, ale to co robi ta ciganska hracka rap neni ani omylom. show moze robit aku chce, 15tky ho mozu zrat kolko chcu ale to co on robi, nie je black music [-X
eminem,ktory je biely robi 100x lepsi rap aj ked nie je cierny, ale to je prostredim v ktorom sa narodil

sak ale on nerobi black music , on robi "hudbu z ulice" , a kedze mi moc ciernych na uliciach nemame.. :)

Anyways , nemozes porovnavat ameriku s nami , to je ina liga tam to trosku dlhsie funguje . Ajtak je vacsina hudby komercnej , ale ajtak je dobra..

Kazdopadne dnes som dal 320d e91 !! kto je viac? #-o

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 13. Januára 2010, 01:20

LEXXX525 napísal:
otom ze jeden frajer tu ma M3 a je strasne stastny stoho ze dobehol nejaku 530ku...ale to je jedno...ne vsetky TDcka su zle,kamos z nachipovanou A8 3.3TDI V8 bi ti dal...ma raz taky krutak ako ty v M3jke...ohovaras tu chlapca co to skusal z 530d proti m3jke tak kto zvas je asi vecsi frajer??jazdil som na M3 E36 viem ze tam staci len stlacit plyn a leti to.ale to ze mas M3jku neznamena ze si schumacher,prave naopak,vecsina vodicou tychto aut snimi vobec nevediajazdit...

mojho brata macky bratranec ma vrtulnik co jazdi na naftu, ten bi ti dal vyac.
a inac celkovo si trochu mimo a Peppo nema M3.. :wink:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

fíri
Auto: magnet na pandúrov

Streda, 13. Januára 2010, 01:48

LEXXX525 napísal:

:lol: :lol: :lol: takychto mam najradsej :lol:
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Januára 2010, 02:28

Rytmus je pan.nieze bi som ho nejak extra zral ale obdivujem kontrafakt.sak v prvom klipe mali pozicanu 3jku fialovu myslim a pozrite na ake auta atd zarobili hudbou.a dokazat toto na slovensku si zasluzi uctu a ne zavist a ohovaranie.maju moju poklonu.a porovnavat sk rap a us rap je ako porovnavat Petrzalku z Bronxom.sak sa zamyslite.

Lucushka23

Streda, 13. Januára 2010, 02:57

LEXXX525 napísal:
Rytmus je pan.nieze bi som ho nejak extra zral ale obdivujem kontrafakt.sak v prvom klipe mali pozicanu 3jku fialovu myslim a pozrite na ake auta atd zarobili hudbou.a dokazat toto na slovensku si zasluzi uctu a ne zavist a ohovaranie.maju moju poklonu.a porovnavat sk rap a us rap je ako porovnavat Petrzalku z Bronxom.sak sa zamyslite.

jasneeee a ani jedno z tych aut neni jeho :D setko pozicane alebo DARY :D

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Streda, 13. Januára 2010, 07:35

LEXXX525 napísal:

problem je,ze sk rap neexistuje 8) ... mimochodom, vy mozno neporovnavate sk a us, ale riťko zjavne ano kedze kradne lyrics z us: jeho mama(nahodna podoba s Dear Mama od Tupaca? Nemyslim), zlatokopka(zeby len nahodna podoba s Golddigger od Kanye Westa? nemyslim)...takze chalanko len meni uz existujuce tracky vice mene, do slovenciny a hra sa na slovenskeho nastupcu Tupaca alebo Biggieho

jedina dobra a originalna vec s ktorou chlapec prisiel je si zabil, skratene zabils \:D/ :lol:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 13. Januára 2010, 07:54

Peter92 napísal:
problem je,ze sk rap neexistuje 8) ... mimochodom, vy mozno neporovnavate sk a us, ale riťko zjavne ano kedze kradne lyrics z us: jeho mama(nahodna podoba s Dear Mama od Tupaca? Nemyslim), zlatokopka(zeby len nahodna podoba s Golddigger od Kanye Westa? nemyslim)...takze chalanko len meni uz existujuce tracky vice mene, do slovenciny a hra sa na slovenskeho nastupcu Tupaca alebo Biggieho

jedina dobra a originalna vec s ktorou chlapec prisiel je si zabil, skratene zabils \:D/ :lol:

Suhlasim s Petrom 92, staci si popocuvat jeho poslednu spolupracu s Tinou, kde piesen fajn, ale ten jeho prejav tam... ](*,)

A kto si mysli ze vie nieco o slovenskom rape, mal by najprv poznat Nazow stawby, Vec, Zverinu a inych, aj niektorych mozno malych co o nich nepocut ale robia svoju hudbu a nie pozuju ako Rytmus.

Len jeden refren z piesne, ktoru ma Vec: Mna nebavi ERA, zmena z rappera na pozera.

To hovori za vsetko.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 230 neregistrovaných