... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:nechcem tu teraz nikoho obhajovat, ani nejsom velky fanusik rytmusa, ale vidim tu typicky slovensky problem ... na automobilovom fore riesit hovadiny, zacat je*at niekoho kto je uspesny...
nechcem sa ta dotknut cobra11, ber to len ako radu - neries taketo picovi*y, ries radsej ako by si sa mohol ty dostat na jeho majetkovu uroven - vozit sa v e65 745d.
preco ked je niekto uspesny, tak hned velka vacsina slovakov je proti nemu?? preco si od neho neberete priklad??? jeho hudba (ano, hudba to je) mi sice nepripada nicim vynimocna alebo kvalitna, ale dokazal na nej zarobit! je proste biznismen ,vie to predat.
a koniec koncov, peniaze si zarobil sam, moze si s nimi robit co chce, tak neviem preco mu to nedopriat... pokial ich neukradol nikomu z vas, tak nemate co sudit co robi a ako robi ... ak by niekto mal nejake silne nezhody, nech napise SS, rad pokecam :) howgh
Peter92 napísal:rap pocuvam dost dlho, ale to co robi ta ciganska hracka rap neni ani omylom. show moze robit aku chce, 15tky ho mozu zrat kolko chcu ale to co on robi, nie je black music
eminem,ktory je biely robi 100x lepsi rap aj ked nie je cierny, ale to je prostredim v ktorom sa narodil
LEXXX525 napísal:otom ze jeden frajer tu ma M3 a je strasne stastny stoho ze dobehol nejaku 530ku...ale to je jedno...ne vsetky TDcka su zle,kamos z nachipovanou A8 3.3TDI V8 bi ti dal...ma raz taky krutak ako ty v M3jke...ohovaras tu chlapca co to skusal z 530d proti m3jke tak kto zvas je asi vecsi frajer??jazdil som na M3 E36 viem ze tam staci len stlacit plyn a leti to.ale to ze mas M3jku neznamena ze si schumacher,prave naopak,vecsina vodicou tychto aut snimi vobec nevediajazdit...
LEXXX525 napísal:otom ze jeden frajer tu ma M3 a je strasne stastny stoho ze dobehol nejaku 530ku...ale to je jedno...ne vsetky TDcka su zle,kamos z nachipovanou A8 3.3TDI V8 bi ti dal...ma raz taky krutak ako ty v M3jke...ohovaras tu chlapca co to skusal z 530d proti m3jke tak kto zvas je asi vecsi frajer??jazdil som na M3 E36 viem ze tam staci len stlacit plyn a leti to.ale to ze mas M3jku neznamena ze si schumacher,prave naopak,vecsina vodicou tychto aut snimi vobec nevediajazdit...
LEXXX525 napísal:Rytmus je pan.nieze bi som ho nejak extra zral ale obdivujem kontrafakt.sak v prvom klipe mali pozicanu 3jku fialovu myslim a pozrite na ake auta atd zarobili hudbou.a dokazat toto na slovensku si zasluzi uctu a ne zavist a ohovaranie.maju moju poklonu.a porovnavat sk rap a us rap je ako porovnavat Petrzalku z Bronxom.sak sa zamyslite.
LEXXX525 napísal:Rytmus je pan.nieze bi som ho nejak extra zral ale obdivujem kontrafakt.sak v prvom klipe mali pozicanu 3jku fialovu myslim a pozrite na ake auta atd zarobili hudbou.a dokazat toto na slovensku si zasluzi uctu a ne zavist a ohovaranie.maju moju poklonu.a porovnavat sk rap a us rap je ako porovnavat Petrzalku z Bronxom.sak sa zamyslite.
Peter92 napísal:problem je,ze sk rap neexistuje... mimochodom, vy mozno neporovnavate sk a us, ale riťko zjavne ano kedze kradne lyrics z us: jeho mama(nahodna podoba s Dear Mama od Tupaca? Nemyslim), zlatokopka(zeby len nahodna podoba s Golddigger od Kanye Westa? nemyslim)...takze chalanko len meni uz existujuce tracky vice mene, do slovenciny a hra sa na slovenskeho nastupcu Tupaca alebo Biggieho
jedina dobra a originalna vec s ktorou chlapec prisiel je si zabil, skratene zabils![]()