... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bolgi napísal:Nemá on náhodou 730dee, nech ti nej*bee ?
karol520i napísal:ne e http://www.youtube.com/watch?v=VOTdI9UlbjU
jasom si rad puštal v aute jeho hudbu
cobra11 napísal:
to je hudba![]()
![]()
![]()
sorry, ale ja ten ksicht nemozem videt...zober si ze najskor podobny Ti ukradli tvoju E34
NinoR napísal:som cigan,a je pravda ze cigani vela kradnu aj vela ich vyuziva nas stat nestaraju sa o deti,ale nie vsetci su taky....moja rodina je ina...otec mama chodia normalne do roboty,ja pravidelne do skoly,nikdy som nic neukradol ani nebil nevinnych ludi....preto hamba vsetkym ludom vratane romov co kradnu auta a robia zle !!!!!pfuj
Peter92 napísal:lenze rovnaka hanba aj ludom co davaju vsetkych romov do jedneho ,,vreca"kradnu aj biely len nas je viac tak sa lahsie stratia
Peter92 napísal:lenze rovnaka hanba aj ludom co davaju vsetkych romov do jedneho ,,vreca"kradnu aj biely len nas je viac tak sa lahsie stratia
SPARROW napísal:raz som siel po hlavnej v RK pekne poctivo 50 km/h +- daco. Zacala na mna vytrubovat volaka mazda 323 ci coto vlastne bolo pozeram ci je normalny.. dal sa do druheho prudu vedla mna a truby ako blazon, tak som sa nasral zaradil dvojocku a chlapec nevedel ci jesi myslel asi ze stare BMW nato nema
cobra11 napísal:to je hudba![]()
![]()
![]()
sorry, ale ja ten ksicht nemozem videt...zober si ze najskor podobny "spoluobcania" Ti ukradli tvoju E34
Killo napísal:peniaze si zarobil sam, moze si s nimi robit co chce, tak neviem preco mu to nedopriat... pokial ich neukradol nikomu z vas, tak nemate co sudit co robi a ako robi
dodoIPD napísal:K tomuto by som chcel len povedat tolko , myslim si ze je jeden z najuspesnejsich hudobnikov poslednych par rokov ... po tych omackach ako tasler a cmorik a podobne .
Kazdopadne myslim si ze vie zaujat ovela viac ludi ako 14rocne deti , tiez nehovorim ze som nejaky fanusik alebo co ale urcite je jeden z najlepsie zarabajucich a a ako prvy v historii slovenska spravil platinu ked predal viac ako 6000 kusov za prvy den predaja . chcem vam len pripomenut ze vacsina slovenskych kapiel nepreda 6000kusov ani od vydania do teraz .
Takze respekt za to co dokazal . Raz som bol na ich koncerte a poviem vam ze na slovensku taku show nespravi nikto iny , to vam mozem garantovat .
Kraken napísal:Horkyze Slize su lepsi na koncerte![]()