... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peter540
Auto: E34 540i
Kraj: Trnavský

Re: Pozdrav pre zavodnika

Nedeľa, 10. Januára 2010, 22:07

Bolgi napísal:
Nemá on náhodou 730dee, nech ti nej*bee ? :lol:

ne e http://www.youtube.com/watch?v=VOTdI9UlbjU
jasom si rad puštal v aute jeho hudbu
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

cobra11

Nedeľa, 10. Januára 2010, 22:36

karol520i napísal:
ne e http://www.youtube.com/watch?v=VOTdI9UlbjU
jasom si rad puštal v aute jeho hudbu

to je hudba :?: :?: :?:

sorry, ale ja ten ksicht nemozem videt...zober si ze najskor podobny "spoluobcania" Ti ukradli tvoju E34 :!:

Peter540

Nedeľa, 10. Januára 2010, 23:00

cobra11 napísal:

sorry, ale ja ten ksicht nemozem videt...zober si ze najskor podobny Ti ukradli tvoju E34 :!:

tak každy može nečo :smile:
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

NinoR
Auto: Seat Ibiza Coupé
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 11. Januára 2010, 18:07

som cigan,a je pravda ze cigani vela kradnu aj vela ich vyuziva nas stat nestaraju sa o deti,ale nie vsetci su taky....moja rodina je ina...otec mama chodia normalne do roboty,ja pravidelne do skoly,nikdy som nic neukradol ani nebil nevinnych ludi....preto hamba vsetkym ludom vratane romov co kradnu auta a robia zle !!!!!pfuj

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Pondelok, 11. Januára 2010, 18:28

NinoR napísal:
som cigan,a je pravda ze cigani vela kradnu aj vela ich vyuziva nas stat nestaraju sa o deti,ale nie vsetci su taky....moja rodina je ina...otec mama chodia normalne do roboty,ja pravidelne do skoly,nikdy som nic neukradol ani nebil nevinnych ludi....preto hamba vsetkym ludom vratane romov co kradnu auta a robia zle !!!!!pfuj

lenze rovnaka hanba aj ludom co davaju vsetkych romov do jedneho ,,vreca" :!: kradnu aj biely len nas je viac tak sa lahsie stratia :|
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 11. Januára 2010, 18:41

Peter92 napísal:
lenze rovnaka hanba aj ludom co davaju vsetkych romov do jedneho ,,vreca" :!: kradnu aj biely len nas je viac tak sa lahsie stratia :|

=D>

NinoR
Auto: Seat Ibiza Coupé

Pondelok, 11. Januára 2010, 18:45

Peter92 napísal:

presne tak 8) mne je jedno akej je clovek rasy.....ak je dobry a mozeme pokecat a ma rad BMW :D tak no problem

SPARROW
Auto: E21 318is E36 318is
Kraj: Žilinský

Pondelok, 11. Januára 2010, 19:36

raz som siel po hlavnej v RK pekne poctivo 50 km/h +- daco. Zacala na mna vytrubovat volaka mazda 323 ci coto vlastne bolo pozeram ci je normalny.. dal sa do druheho prudu vedla mna a truby ako blazon, tak som sa nasral zaradil dvojocku a chlapec nevedel ci je :lol: si myslel asi ze stare BMW nato nema :twisted:
Obrázok

Peter540

Pondelok, 11. Januára 2010, 20:16

SPARROW napísal:
raz som siel po hlavnej v RK pekne poctivo 50 km/h +- daco. Zacala na mna vytrubovat volaka mazda 323 ci coto vlastne bolo pozeram ci je normalny.. dal sa do druheho prudu vedla mna a truby ako blazon, tak som sa nasral zaradil dvojocku a chlapec nevedel ci je :lol: si myslel asi ze stare BMW nato nema :twisted:

dobre si spravyl :smile:
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

Killo
Auto: lexaurin

Utorok, 12. Januára 2010, 01:45

cobra11 napísal:

sorry, ale ja ten ksicht nemozem videt...zober si ze najskor podobny "spoluobcania" Ti ukradli tvoju E34 :!:

nechcem tu teraz nikoho obhajovat, ani nejsom velky fanusik rytmusa, ale vidim tu typicky slovensky problem ... na automobilovom fore riesit hovadiny, zacat je*at niekoho kto je uspesny...
nechcem sa ta dotknut cobra11, ber to len ako radu - neries taketo picovi*y, ries radsej ako by si sa mohol ty dostat na jeho majetkovu uroven - vozit sa v e65 745d.
preco ked je niekto uspesny, tak hned velka vacsina slovakov je proti nemu?? preco si od neho neberete priklad??? jeho hudba (ano, hudba to je) mi sice nepripada nicim vynimocna alebo kvalitna, ale dokazal na nej zarobit! je proste biznismen ,vie to predat.
a koniec koncov, peniaze si zarobil sam, moze si s nimi robit co chce, tak neviem preco mu to nedopriat... pokial ich neukradol nikomu z vas, tak nemate co sudit co robi a ako robi ... ak by niekto mal nejake silne nezhody, nech napise SS, rad pokecam :) howgh
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

alfi666

Utorok, 12. Januára 2010, 09:40

Killo napísal:
peniaze si zarobil sam, moze si s nimi robit co chce, tak neviem preco mu to nedopriat... pokial ich neukradol nikomu z vas, tak nemate co sudit co robi a ako robi

JJ, suhlas... tiez ho nijak obzvlast nemusim a vacsina jeho "veci" dokaze oslovit len deti... ale oni mu to zeru, takze ho uznavam, ze dokazal zarobit na ludskej jednoduchosti :) zjavne sikovny chalan... ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 12. Januára 2010, 10:20

K tomuto by som chcel len povedat tolko , myslim si ze je jeden z najuspesnejsich hudobnikov poslednych par rokov ... po tych omackach ako tasler a cmorik a podobne .
Kazdopadne myslim si ze vie zaujat ovela viac ludi ako 14rocne deti , tiez nehovorim ze som nejaky fanusik alebo co ale urcite je jeden z najlepsie zarabajucich a a ako prvy v historii slovenska spravil platinu ked predal viac ako 6000 kusov za prvy den predaja . chcem vam len pripomenut ze vacsina slovenskych kapiel nepreda 6000kusov ani od vydania do teraz .

Takze respekt za to co dokazal . Raz som bol na ich koncerte a poviem vam ze na slovensku taku show nespravi nikto iny , to vam mozem garantovat .

mito
Auto: ex E46 328Ci

Utorok, 12. Januára 2010, 11:00

dodoIPD napísal:
K tomuto by som chcel len povedat tolko , myslim si ze je jeden z najuspesnejsich hudobnikov poslednych par rokov ... po tych omackach ako tasler a cmorik a podobne .
Kazdopadne myslim si ze vie zaujat ovela viac ludi ako 14rocne deti , tiez nehovorim ze som nejaky fanusik alebo co ale urcite je jeden z najlepsie zarabajucich a a ako prvy v historii slovenska spravil platinu ked predal viac ako 6000 kusov za prvy den predaja . chcem vam len pripomenut ze vacsina slovenskych kapiel nepreda 6000kusov ani od vydania do teraz .

Takze respekt za to co dokazal . Raz som bol na ich koncerte a poviem vam ze na slovensku taku show nespravi nikto iny , to vam mozem garantovat .

presne tak, tiez som ich a jeho zazil nazivo a spominam na to rad doteraz...

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Utorok, 12. Januára 2010, 11:02

Horkyze Slize su lepsi na koncerte :lol: :lol:

mito
Auto: ex E46 328Ci

Utorok, 12. Januára 2010, 11:19

Kraken napísal:
Horkyze Slize su lepsi na koncerte :lol: :lol:

uznavam, aj ti boli dobri :mrgreen: ale uz je to cele OT

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných