... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
okman napísal:POZNAM HO
BlackMW napísal:
nebyva nahodou na dlhych dieloch ?
chembos napísal:to treba zobrat na takych ocelovy kartac a prelestit mu predne sklo!
Assas napísal:S tym oznamenim, ze je zbytocne nesuhlasim, aj ked tu niekto spominal ze na neho oznamili a "nic" z toho nemal, nieje to tak uplne pravda.
Akonahle uz tam mas zapis, figuruje tam a ked niekde slapnes vaznejsie a objavis sa niekde na sude, ver ze sa tieto veci vytiahnu a rozhodne nepadnu ako polahcujuca okolnost, ako to byva v pripade cisteho registra.
100RM napísal:Chlapi, naco tahat noziky tam kde sa bude strielat ?Ja jazdim pomaly, za volantom nevytrubujem, nenadavam a mam pokoj. Parkrat sa mi stalo, ze ma niekto vyslovene ohrozil a v tom pripade zostal vyblokovany a do 2 sekund som stal pri jeho okne so ziadostou "vystup si". Zatial sa 100% z nich slusne ospravedlnilo ze sa len ponahlali :-)
bmwe34 napísal:Takže páni, chcel by som vám niečo povedať z vlastných skúseností. Bol som na návšteve v L. Hrádku a moja vtedy ročná dcéra večer mala horúčku 40,1. Na záchranke mi povedali, že môžu prísť cca za hodinu. Počas jazdy na pohotovosť som ohrozil niekoľko áut, avšak, vtedy a tam ma to absolútne nezaujímalo. Ja by som sa vyjadroval na adresu "bezohľadných vodičov" veľmi opatrne.
PolysMI napísal:
off topic z kralovskeho chlmca do MI sa da dost slusne upalovat bezohladne
bmwe34 napísal:
Prečítaj si to ešte raz. Bolo to v Liptovskom Hrádku.
bmwe34 napísal:
Prečítaj si to ešte raz. Bolo to v Liptovskom Hrádku.