... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Re: pomoc s hladanim vodica

Piatok, 18. Septembra 2009, 20:05

noni to on toto?
Prílohy
Dickhead.jpg
Dickhead.jpg (59.48 KiB) 1084 zobrazení

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Pondelok, 28. Septembra 2009, 09:09

okman napísal:
POZNAM HO

nebyva nahodou na dlhych dieloch ?
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Peter92
Autor témy
Auto: BMW E92 -330 xd

Utorok, 29. Septembra 2009, 08:55

BlackMW napísal:

nebyva nahodou na dlhych dieloch ?

nie nie, byva v devinskej. ale ako to tu citam, takychto ,,mafiankov" je po BA viacej :-#
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

adko
Auto: BMW

Pondelok, 9. Novembra 2009, 21:53

chembos napísal:
to treba zobrat na takych ocelovy kartac a prelestit mu predne sklo! :evil:

takym treba pelestit ksicht nie sklo :)

inak drzost niektorych dementov za volantom nema hranic .. milujem vyfetovanych zasranov ktori si myslia ze ked sedia v obstaroznom bmw tak sa z nich kazdy pokaka .. pripadne este strasne drsnych chlapcov s rovnym siltami v o tri cisla vacsich handrach .. zvycajne po tretej facke to tak uz nemyslia ...

mimochodom na slovensku ak sa s niekym hadas a potom si tam nechas auto .. opis si jeho spz to je zaklad .. pretoze vacsinou ked sa vzdialis od auta Ti ho vytuninguju ... ked mas SPZ mozes mu potom prist vytuningovat ksicht :) pripadne mu mozes dopredu vytuningovat ksicht a tym predides tuningu svojho laku alebo spetatok :)
kazdopadne dementov ktori mi ukazu prostrednik pripadne sa hraju na kinder mafianov ani neriesim nemam nato cas ani chut ..

mne fetaci vytuningovali minuly tyzden cele dvere ... akosi nevedeli ze to je moje auto inak by netuningovali ... a jediny raz som zaparkoval inde nez zvycajne ... hold smola .. samozrejme ma to velmi nadchlo lebo mi o desiatej vecer dodrbali zamok cely a alarm vrieskal a auto neslo zamknut takze som sa musel trtkat na dom a dat auto do garaze .... velmi som bol z toho nadseny az tak ze som rovno isiel na zdorilostnu navstevu k nim do bytu ... po tom co sa dotycny miestny vyfet zahral na supermana a letel z prveho poschodia proti svojej voli cez zatvorene okno myslim ze uz malokto bude tuningovat moj lak a zamky na aute :)len skoda ze byvaju na prvom a nie na osmom aspon ... :)

Assas
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Novembra 2009, 09:47

S tym oznamenim, ze je zbytocne nesuhlasim, aj ked tu niekto spominal ze na neho oznamili a "nic" z toho nemal, nieje to tak uplne pravda.
Akonahle uz tam mas zapis, figuruje tam a ked niekde slapnes vaznejsie a objavis sa niekde na sude, ver ze sa tieto veci vytiahnu a rozhodne nepadnu ako polahcujuca okolnost, ako to byva v pripade cisteho registra.

francomk
Auto: 320dT E46 ´02
Kraj: Trnavský

Utorok, 10. Novembra 2009, 17:39

Určite sa hodí ísť na políciu :!:
Ja som mal nedávno šťastie na takéhoto chuja. Šiel som v Trnave po ulici Gen. Goliana (inak známe aj ako Linčianska) smerom k Bratislavskej. Na tachometri 55, čiže relatívne predpisovo O:) Vtom sa spoza mňa vyrútila šedá E34 s nejakým mladým týpkom za volantom, letel tadial aspoň 80. Čo však spravil vzápätí, za to by som mu odtrhol hlavu. Najskôr nás tam niekoľkých riskantne predbehol, no o takých 100 metrov ďalej zabrzdil a šiel parkovať na chodník, chuj jeden arogantný.

Som síce ešte len stredoškolák a tobôž nie žiadny bitkár, v živote som nikoho neudrel. Ale za takýto hazard by som z auta vyskočil jak z praku. Ešteže ma moja priateľka krotila, jak som začal nadávať.
BMWčka milujem. Ale to, že má niekto BMW, neznamená, že je hneď lepším človekom. Za volantom BMW pokojne sedí aj kdejaký polokokot, je to tak.
Preto som rád, že sme tu taká v pohode partia. Toť vsio [-o<
´02 320dT E46
´86 120L

100RM
Auto: e61 550i

Piatok, 20. Novembra 2009, 11:11

Chlapi, naco tahat noziky tam kde sa bude strielat ? :-D Ja jazdim pomaly, za volantom nevytrubujem, nenadavam a mam pokoj. Parkrat sa mi stalo, ze ma niekto vyslovene ohrozil a v tom pripade zostal vyblokovany a do 2 sekund som stal pri jeho okne so ziadostou "vystup si". Zatial sa 100% z nich slusne ospravedlnilo ze sa len ponahlali :-)

adko

Piatok, 20. Novembra 2009, 12:04

Assas napísal:
S tym oznamenim, ze je zbytocne nesuhlasim, aj ked tu niekto spominal ze na neho oznamili a "nic" z toho nemal, nieje to tak uplne pravda.
Akonahle uz tam mas zapis, figuruje tam a ked niekde slapnes vaznejsie a objavis sa niekde na sude, ver ze sa tieto veci vytiahnu a rozhodne nepadnu ako polahcujuca okolnost, ako to byva v pripade cisteho registra.

zapis neznamena nic .. ak som iba obvineny a neuzavru pripad ze mi nieco dokazu alebo potrestaju ma ... ak to uzavru s tym ze nic z toho nemam to znamena ze nic sa nedeje existuje prezumpcia neviny .. mozem mat tristo zapisov a nesmu to brat tak ze som nieco zle spravil ak som zato nebol postihnuty a nebolo mi to dokazane ...to ze niekto na mna podal oznamenie neznamena ze ma mozu brat akoze som to spachal .. moze x ludi na mna podat oznamenie neopravnene a by to mali brat akoze som to urobil a podla toho prihliadat ? to je blbost :)
tak isto ak boli vedene voci mne trestne konania a rozsudok bol oslobodzujuci musi v inom konani na mna sud prihliadat ako na nesudeneho atd ...
podanie a obvinenie je jedna vec a dokazanie a rozsudok druha .. resp priznanie viny ..

a podanie na policiu nevyriesi nic nevedia vysetrit vrazdy a nieto este to ze kto Ti ukazal fakera v aute ... a najma ak Ti ho ukaze clovek ktoremu policajti mozu fukat .. tiez zakony platia iba pre niektorych a nie pre vsetkych :)

adko

Piatok, 20. Novembra 2009, 12:17

100RM napísal:
Chlapi, naco tahat noziky tam kde sa bude strielat ? :-D Ja jazdim pomaly, za volantom nevytrubujem, nenadavam a mam pokoj. Parkrat sa mi stalo, ze ma niekto vyslovene ohrozil a v tom pripade zostal vyblokovany a do 2 sekund som stal pri jeho okne so ziadostou "vystup si". Zatial sa 100% z nich slusne ospravedlnilo ze sa len ponahlali :-)

no mne sa uz stalo v takejto situaci ze zenska za volantom ... to co urobila kokotizmus silneho razenia tak tiez som ju vyblokoval a odstavil na kraji ... a povedal jej ze vystup si .. a zo zadu jej tak 15rocna dcera mi zadelila ze ci chcem na <> :) takze asi tak nejak ... akoze arogantnost a drzost niektorych ludi nema hranic .. zvycajne si uvedomia az ked je neskoro ze je zle .. alebo ked sposobia nehodu atd ..

tiez sa uz nerozculujem lebo keby som sa mal tak denne tahat 10ludi minimalne s auta ..

100RM
Auto: e61 550i

Sobota, 21. Novembra 2009, 23:50

V cechach staci vystupit zo sedmy a pouzit slovencinu s jemnym ruskym prizvukom :-D

bmwe34
Auto: e34 M50B25
Kraj: Žilinský

Pondelok, 23. Novembra 2009, 19:50

Takže páni, chcel by som vám niečo povedať z vlastných skúseností. Bol som na návšteve v L. Hrádku a moja vtedy ročná dcéra večer mala horúčku 40,1. Na záchranke mi povedali, že môžu prísť cca za hodinu. Počas jazdy na pohotovosť som ohrozil niekoľko áut, avšak, vtedy a tam ma to absolútne nezaujímalo. Ja by som sa vyjadroval na adresu "bezohľadných vodičov" veľmi opatrne.

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Pondelok, 23. Novembra 2009, 20:06

bmwe34 napísal:
Takže páni, chcel by som vám niečo povedať z vlastných skúseností. Bol som na návšteve v L. Hrádku a moja vtedy ročná dcéra večer mala horúčku 40,1. Na záchranke mi povedali, že môžu prísť cca za hodinu. Počas jazdy na pohotovosť som ohrozil niekoľko áut, avšak, vtedy a tam ma to absolútne nezaujímalo. Ja by som sa vyjadroval na adresu "bezohľadných vodičov" veľmi opatrne.

off topic z kralovskeho chlmca do MI sa da dost slusne upalovat bezohladne :wink:

bmwe34
Auto: e34 M50B25

Pondelok, 23. Novembra 2009, 20:08

PolysMI napísal:

off topic z kralovskeho chlmca do MI sa da dost slusne upalovat bezohladne :wink:

Prečítaj si to ešte raz. Bolo to v Liptovskom Hrádku.

PolysMI
Auto: E61 535D e70 3.0sd
Kraj: Košický

Pondelok, 23. Novembra 2009, 20:21

bmwe34 napísal:

preto som napisal off topic....

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998

Pondelok, 23. Novembra 2009, 23:43

bmwe34 napísal:

vedla hradku byvam a je to prdel sveta tam sa sanitky nedockas...
kazdopadne pokial ide o zachranu cloveka v nudzi vyhodim vsetky 4 smerovky a blikam vsetkymi svetlami ako sialeny vtedy vacsina ludi pochopi ze sa maju uhnut...

a co sa tyka chujov co sa hraju na mafianov tak haluz je pouzit american style: vyletiet s auta otvorit penazenku vybrat prvy preukaz na ktorom je fotka (pouzivam preukaz vodica vysokozdvizneho vozika :lol: ) natlacit mu ho do xichtu a zrevat ochranka ministersva vnutra okamzite vystupte
potom uz len dufat ze dotycny neni v statnej sluzbe alebo nebude chciet vidiet preukaz z blizka :-D
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných