... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Pežot

Re: pomoc s hladanim vodica

Piatok, 18. Septembra 2009, 07:51

Mne už tiež nadával taký cigoš v baworáku ... 520d to tuším bolo, taká medená E39 :lol: :lol: :lol:

Ževraj nepoužívam smerovky ... :-k

Užívateľov profilový obrázok
docertabum
Kraj: Košický

Piatok, 18. Septembra 2009, 10:49

Pežot napísal:
Mne už tiež nadával taký cigoš v baworáku ... 520d to tuším bolo, taká medená E39 :lol: :lol: :lol:

Ževraj nepoužívam smerovky ... :-k

aj ja som nato vysoko alergicky a ani cikaaan nie som :)
BMW e46 323i

Pežot

Piatok, 18. Septembra 2009, 10:59

Práveže som dával smerovky. Vždy keď si prehrám tú cestu tak viem, že som dával ... asi chcel byť zaujímavý :-k

Peter92
Autor témy
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Piatok, 18. Septembra 2009, 12:56

vis mne nevadi ked ide rychlo, ale ma seru jebkovia co ohrozuju a este ked ohrozuju mna tak ich zjebavam (kym to nie su isti pani z Lamaca :D)
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Piatok, 18. Septembra 2009, 13:53

Pozri...ja som mal s jednym panom docinenie pri parkovani, ktory zaparkoval tak, ze ta najhorsia vodicka na svete by zaparkovala lepsie. Chcel ist von a nemohol prejist. Tak som nastartoval, isiel uplne maximalne ku kraju, skoro som brusil obrubnik mojimi kolami a on sa este rozculoval a nadaval mi do soplakov,frajerov a neviem co,ze co neuhnem viac! Take nervy som chytil...ja mu z vlastnej vole uhnem, lebo on zle zaparkoval a nemohol ist von a este mi bude nadavat! Som mu povedal svoj nazor, zamkol auto a isiel prec. Za 15 minut sa vratim k autu a auto po celej dlzke prejdene klucom :( Nastastie mi to kamarat lakernik prelestil a ostala uz len 15cm ciarka, ktora tam uz bude navzdy. Takze som sa ponauci a radsej bud ticho, ked nechces mat upravene auto nie podla tvojich predstav. :roll:
BMW E46 - 320d - červená

ChaoTic
Auto: BMW 528i A e39

Piatok, 18. Septembra 2009, 13:58

Ľuboš PP napísal:
Pozri...ja som mal s jednym panom docinenie pri parkovani, ktory zaparkoval tak, ze ta najhorsia vodicka na svete by zaparkovala lepsie. Chcel ist von a nemohol prejist. Tak som nastartoval, isiel uplne maximalne ku kraju, skoro som brusil obrubnik mojimi kolami a on sa este rozculoval a nadaval mi do soplakov,frajerov a neviem co,ze co neuhnem viac! Take nervy som chytil...ja mu z vlastnej vole uhnem, lebo on zle zaparkoval a nemohol ist von a este mi bude nadavat! Som mu povedal svoj nazor, zamkol auto a isiel prec. Za 15 minut sa vratim k autu a auto po celej dlzke prejdene klucom :( Nastastie mi to kamarat lakernik prelestil a ostala uz len 15cm ciarka, ktora tam uz bude navzdy. Takze som sa ponauci a radsej bud ticho, ked nechces mat upravene auto nie podla tvojich predstav. :roll:

ale sak da sa zariadit aby bolo pekne upravene aj jeho auto .... co tak keby rano siel do prace a auto by bolo na doskach ? :D

ako sa vravy pomsta je sladka :D

potom by som chcel vidiet ci by bol este taky frajerik jak vtedy ked ti to poskrabal .
Obrázok
Obrázok
Obrázok

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 18. Septembra 2009, 14:30

to treba zobrat na takych ocelovy kartac a prelestit mu predne sklo! :evil:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

ChaoTic
Auto: BMW 528i A e39

Piatok, 18. Septembra 2009, 14:49

chembos napísal:
to treba zobrat na takych ocelovy kartac a prelestit mu predne sklo! :evil:

alebo takto no :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Pežot

Piatok, 18. Septembra 2009, 15:01

Ľuboš PP napísal:

Vtedy je najlepšie si opísať EČV toho maníka :wink:

diLucca

Piatok, 18. Septembra 2009, 15:30

vobec by som to neriesil, jebat ho... ked tak mu vylej brzdovku na lak :)

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46

Piatok, 18. Septembra 2009, 15:33

Od vtedy som ho nevidel... A uz vtedy mi prislo trapne sa hadat s 35-40 rocnym panom, ktory mal thaliu a vykrikuje mi do frajerov, soplakov...A SPZma nenapadlo zapisat si. Ja som bol tak nasraty, som mu povedal svoje a isiel prec. A ked som prisiel, samozrejme on tam nebol a moje auto poskriabane. Kua, pre take pripady si asi naozaj zaobstaram droteny kartac. A na mieste cinu sa rozhodnem, ci budem lestit lak, alebo predne okno...Mozno urobim kompletku!!! :mrgreen:
BMW E46 - 320d - červená

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 18. Septembra 2009, 15:34

Ale pani, sak auto nemoze zato akeho ma majitela...preco nicit nevinne auto? To radsej poskodit "lak" na majitelovej tvari ako na jeho aute :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Pežot

Piatok, 18. Septembra 2009, 15:48

Dogg88 napísal:
Ale pani, sak auto nemoze zato akeho ma majitela...preco nicit nevinne auto? To radsej poskodit "lak" na majitelovej tvari ako na jeho aute :wink:

A preto je dobrá aj EČV, aby si vedel akého majiteľa máš hľadať 8)

okman

Piatok, 18. Septembra 2009, 18:02

ja toho typka poznam

okman

Piatok, 18. Septembra 2009, 18:05

POZNAM HO

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných